Meer informatie? ☎ 053-4787118

Keurmerken en werkwijze

Alle door EA-Kunststoftechniek kozijnen geleverde producten zijn DIN-ISO 9001 gecertificeerd. Al onze kozijnen worden standaard in een VKG aangesloten fabriek geproduceerd.

Daarnaast worden al onze producten geleverd met de volgende keurmerken:

Komo/Kiwa

KOMO Keur

Al onze producten zijn KOMO gecertificeerd. Zo voert Komo regelmatig uitvoerige controles uit op de door ons geleverde kozijnen, kwaliteit van de lasverbindingen, de staaldiktes en de stevigheid van de kozijnen. Bovendien is KOMO-certificatie een waarborg voor het voldoen aan de regelgeving in de bouw.

PKVW

Politiekeurmerk Veilig Wonen

EA-Kunststoftechniek levert zowel kunststof kozijnen als hefschuifdeuren volgens de voorschriften van het politie keurmerk veilig wonen. Daardoor heeft u tot 95% minder kans op woninginbraak en dat is voor veel bewoners een geruststellende gedachte. 

Stichting kwaliteit Gevelbouw

SKG Keurmerk

Door middel van het “sterren-merk” kan eenvoudig bekeken worden hoe inbraak werend uw woning werkelijk is. Standaard wordt alles afgeleverd met SKG** hang- en sluitwerk voorzien van anti-kerntrek deurbeslag om uw woning te beveiligen.

NEN normen bouwbesluit

NEN

Bij EA-Kunststoftechniek houden we rekening met alle voorschriften, veiligheidseisen en regelgevingen. Zo wordt alles gemonteerd volgens de NEN normen in het nieuwe bouwbesluit.

EA-Kunststoftechniek maakt uitsluitend gebruik van SKG** of SKG*** beslag voor een veilige woning.

Niets is belangrijker dan een veilig gevoel. Vraag daarom ook vrijblijvend een offerte aan..!!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Meer weten over onze producten, werkwijze of prijzen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen met u.

error: Content is protected !!