Keurmerken en werkwijze

Alle door EA-Kunststoftechniek kozijnen geleverde producten zijn DIN-ISO 9001 gecertificeerd. Daarnaast worden al onze producten geleverd met de volgende keurmerken:

KOMO Keur

Al onze producten zijn KOMO gecertificeerd. Zo voert Komo regelmatig uitvoerige controles uit op de door ons geleverde kozijnen, kwaliteit van de lasverbindingen, de staaldiktes en de stevigheid van de kozijnen. Bovendien is KOMO-certificatie een waarborg voor het voldoen aan de regelgeving in de bouw.

VKG Keurmerk

De VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementen industrie) is een brancheorganisatie voor kunststof kozijnen en beschikt over een eigen keurmerk. Het VKG-keurmerk is in het leven geroepen om de afnemer meer garantie en zekerheid te geven bij aanschaf van kunststof kozijnen. Wij werken zelf zonder VKG-keurmerk, maar wel volgens de VKG geldende richtlijnen voor montage. Daarom geven we ook 20 jaar garantie. De fabriek waar onze kozijnen worden geproduceerd is wel VKG aangesloten. Hierdoor is de fabrieksgarantie wel onder VKG voorwaarden.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

EA-Kunststoftechniek levert zowel kunststof kozijnen als hefschuifdeuren volgens de voorschriften van het politie keurmerk veilig wonen. Daardoor heeft u tot 95% minder kans op woninginbraak en dat is voor veel bewoners een geruststellende gedachte. 

SKG Keurmerk

Door middel van het “sterren-merk” kan eenvoudig bekeken worden hoe inbraak werend uw woning werkelijk is. Standaard wordt alles afgeleverd met SKG** hang- en sluitwerk voorzien van anti-kerntrek deurbeslag om uw woning te beveiligen.

NEN

Bij EA-Kunststoftechniek houden we rekening met alle voorschriften, veiligheidseisen en regelgevingen. Zo wordt alles gemonteerd volgens de NEN normen in het nieuwe bouwbesluit.