Keralit, kunststof gevelbekleding

Op zoek naar kunststof gevelbekleding voor uw woning? Kunststof Keralit gevelbekleding van EA-Kunststoftechniek is een regelrechte meerwaarde voor uw woning. Kunststof gevelbekleding heeft o.a. een groot voordeel dat deze onderhoudsarm is en niet meer geschilderd hoeft te worden. Doordat Keralit gevelbekleding van kunststof wordt gemaakt, gaat deze natuurlijk veel langer mee dan houten gevelbekleding.

Bovendien is onze gevelbekleding recyclebaar en dus milieuvriendelijk. Keralit als gevel- en dakrandbekleding is zeer populair omdat deze niet meer van hout te onderscheiden is. Zo zijn de gemakken van kunststof gevelbekleding met de warmtelijke uitstraling van een houten gevelbekleding gecombineerd.

gevelbekleding keralit2

Montage van Keralit gevelbekleding:

Om kostenbesparend te werken wordt vaak over de bestaande gevel een raamwerk gemaakt, daaroverheen een eenzijdige vocht doorlatende folie zodat vocht wel uit, maar niet in uw woning komt. Daarna monteren we kunststof schroten. (Keralit) Deze schroten zijn voorzien van een luchtkamersysteem zodat deze goed ventileren. Daarnaast zijn de schroten van hoge kwaliteit en voorzien van een houtnerf in uw gewenste kleur.

De Keralit schroten kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden, zodat u wel de authentieke uitstraling van houten gevelbekleding behoud, maar dan zonder onderhoud. Daarom is onze gevelbekleding perfect voor een gevelrenovatie. Een voorbeeld van een montage vindt u ook onder kunststof kozijnen Apeldoorn.

blank

Voordelen van kunststof gevelbekleding:

Ter controle lopen we nog even de voornaamste voordelen van Keralit kunststof gevelbekleding door.

  • Grote keuze, zowel qua design, kleur als afwerking
  • Duurzaam en milieuvriendelijk: 100 procent recyclebaar
  • Eenvoudige montage: horizontaal, verticaal of diagonaal
  • Onderhoudsarm
  • Makkelijk te bewerken
  • Makkelijk in combinatie nieuwe kunststof kozijnen
blank

Kunststof gevelbekleding prijs

Wat kost keralit plaatsen?

De voordelen mogen nu dan duidelijk zijn, maar wat kost keralit? En wat kost een hele gevel vervangen voor kunststof gevelbekleding? Uiteraard is het afhankelijk van het soort gevel maar gemiddeld kunt u rekenen op een prijs tussen de 300 en 400 Euro per vierkante meter. Dat is inclusief verwijderen en afvoeren van uw oude gevel en netjes afwerken van de nieuwe keralit bekleding.

Soms is het niet nodig om de oude gevel te verwijderen. Bijvoorbeeld als de onderliggende gevel al geïsoleerd is. In dat geval kunnen de kunststof rabatdelen over de bestaande gevel worden gemonteerd. Uiteraard wordt dit vooraf met u besproken. Er wordt altijd éénzijdig vocht doorlatende dampfolie geplaatst, en er wordt altijd vooraf gekeken of de isolatiewaarde voldoende verhoogd wordt ten opzichte van de oude situatie.

Dit kan tijdens de montage nog worden gecontroleerd, omdat soms niet vooraf duidelijk te zien is of de bestaande isolatie voldoet. Tijdens de montage van keralit kunnen we beter controleren en zullen we altijd kiezen voor de best isolerende optie.
Let op: wetswijziging per februari 2022

Wat kost Keralit gevelbekleding in mijn situatie?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

blank

De praktijk

Om toch maar even een praktijkvoorbeeld te geven van de mogelijkheden van keralit ziet u hiernaast een woning welke strak gemonteerd is en waarbij de houten gevel in geheel vervangen is voor keralit

Zo ziet u direct het resultaat van vakwerk, en hoe een woning gemonteerd zou moeten worden.

Wilt u ook uw gevel renoveren zonder problemen, en weten wat kunststof kozijnen kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We helpen u graag verder…!!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kunststof gevelbekleding
Average rating:  
 2 reviews
 by Hans de Korte

Sinds 2 dagen hebben we nieuwe kozijnen met daaronder kunststof schroten. De goeie isolatie is direct al merkbaar.

 by Ad ter Beek

We lieten onze voorgevel vervangen, samen met enkele kozijnen. Prachtig resultaat en supernetjes. Toppie!