Meer informatie? ☎ 053-4787118

Kunststof gevelbekleding Keralit

Keralit, kunststof gevelbekleding

Op zoek naar kunststof gevelbekleding voor uw woning? Kunststof Keralit gevelbekleding van EA-Kunststoftechniek is een regelrechte meerwaarde voor uw woning. Kunststof gevelbekleding heeft o.a. een groot voordeel dat deze onderhoudsarm is en niet meer geschilderd hoeft te worden. Doordat Keralit gevelbekleding van kunststof wordt gemaakt, gaat deze natuurlijk veel langer mee dan houten gevelbekleding.

Bovendien is onze gevelbekleding recyclebaar en dus milieuvriendelijk. Keralit als gevel- en dakrandbekleding is zeer populair omdat deze niet meer van hout te onderscheiden is. Zo zijn de gemakken van kunststof gevelbekleding met de warmtelijke uitstraling van een houten gevelbekleding gecombineerd.

gevelbekleding keralit2

Werkwijze / montage van de gevelbekleding:

Om kostenbesparend te werken wordt vaak over de bestaande gevel een raamwerk gemaakt, daaroverheen een eenzijdige vocht doorlatende folie zodat vocht wel uit, maar niet in uw woning komt. Daarna monteren we kunststof schroten. (Keralit) Deze schroten zijn voorzien van een luchtkamersysteem zodat deze goed ventileren. Daarnaast zijn de schroten van hoge kwaliteit en voorzien van een houtnerf in uw gewenste kleur.

De Keralit schroten kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden, zodat u wel de authentieke uitstraling van houten gevelbekleding behoud, maar dan zonder onderhoud. Daarom is onze gevelbekleding perfect voor een gevelrenovatie. Een voorbeeld van een montage vindt u ook onder kunststof kozijnen Apeldoorn

Voordelen van kunststof gevelbekleding:

Ter controle lopen we nog even de voornaamste voordelen van kunststof gevelbekleding door.

Kunststof gevelbekleding prijs

De voordelen mogen nu dan duidelijk zijn, maar wat kost keralit? En wat kost een hele gevel vervangen voor kunststof gevelbekleding? Uiteraard is het afhankelijk van het soort gevel maar gemiddeld kunt u rekenen op een prijs tussen de 200 en 300 Euro per vierkante meter. Dat is inclusief verwijderen en afvoeren van uw oude gevel en netjes afwerken van de nieuwe keralit bekleding.

Kosten besparen? Soms is het niet nodig om de oude gevel te verwijderen. In dat geval kunnen de kunststof rabatdelen over de bestaande gevel worden gemonteerd. Uiteraard wordt het altijd vooraf met u besproken. Er wordt altijd éénzijdig vocht doorlatende dampfolie geplaatst. Ook in zo’n geval wordt de isolatiewaarde verhoogd ten opzichte van de oude situatie.
Let op: wetswijziging per februari 2022

Meer weten?
Bel 053-4787118 of vul uw gegevens hiernaast in, een van onze adviseurs zal u vrijblijvend meer informeren omtrent mogelijkheden en prijs.
Gegarandeerd de beste prijs in uw buurt!


De praktijk

Om toch maar even een praktijkvoorbeeld te geven van de mogelijkheden van keralit ziet u hiernaast een woning welke strak gemonteerd is en waarbij de houten gevel in geheel vervangen is voor keralit

Zo ziet u direct het resultaat van vakwerk, en hoe een woning gemonteerd zou moeten worden.

Wilt u ook uw gevel renoveren en niet met problemen achteraf geconfronteerd worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We helpen u graag verder…!!

Renovatie Hardenberg

Wilt u in Hardenberg uw kozijnen laten vervangen voor kunststof kozijnen? Dat kan. Bij EA-Kunststoftechniek weten ze precies hoe uw woning het best gerenoveerd moet worden. Binnen enkele dagen is uw gehele woning voorzien van kunststof kozijnen. Ook een schuifpui, voordeur of gevel kan door ons snel en goed vervangen worden.

lees meer Renovatie Hardenberg

Huisdieren in montagedagen

Zo, eindelijk is het zover. De heren monteurs komen uw bestelling plaatsen op de ingeplande montage afspraak. Vooraf heeft u natuurlijk als brave burger alle gordijnen en zaken verwijderd, de televisie afgedekt en een meter ruimte vrijgemaakt. Maar dan zijn er nog de huisdieren. Hokjes, kooitjes en kommetjes Vissen in een kleine kom, konijnen, cavia’s…

lees meer Huisdieren in montagedagen

Kunststof kozijnen op maat bestellen

Wist u dat u ook kozijnen op maat bij ons kunt bestellen? We leveren ook kozijnen, ramen en schuifpuien op elke gewenste maat en helemaal naar uw wens samengesteld. Met een paar muisklikken configureert u zelf uw kunststof kozijn samen. Daarvoor leveren we alleen het Schuco Living profiel. U kunt zelfs kiezen voor HR++ glas…

lees meer Kunststof kozijnen op maat bestellen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kunststof gevelbekleding
Average rating:  
 2 reviews
 by Hans de Korte

Sinds 2 dagen hebben we nieuwe kozijnen met daaronder kunststof schroten. De goeie isolatie is direct al merkbaar.

 by Ad ter Beek

We lieten onze voorgevel vervangen, samen met enkele kozijnen. Prachtig resultaat en supernetjes. Toppie!

error: Content is protected !!