Kunststof kozijn merken

Wat zijn de beste kunststof kozijnen?

Natuurlijk wilt u graag de beste kunststof kozijnen kopen, een topprodukt voor uw woning als u van plan bent uw kozijnen te renoveren. Maar wat zijn dan de beste kunststof kozijnen? Als u diverse aanbieders vergelijkt komt u al snel tot de conclusie dat er veel te kiezen is.

Zo zijn er diverse kunststof kozijn merken die allemaal beweren het beste te zijn. Daar mag u dan als onwetende consument de beste kunststof kozijnen uit kiezen. U bent overgeleverd aan de verkooppraatjes van de aanbieder. Niemand zal immers toegeven dat er ergens anders betere kozijnen te koop zijn.

De merken die worden beschouwd als topmerken staan hieronder weergegeven. Het is belangrijk om kozijnen te kiezen die goede kwaliteit hebben, goed isoleren en beschermen tegen inbraak. Kies voor Schüco wanneer je op alle vlakken het beste merk kozijnen wilt. Bij twijfel lees dan eerst kunststof kozijnen vergelijken

  • Gealan
  • WERU
  • Gayko
  • Deceuninck
  • Kömmerling
  • Profine
  • Aluplast
  • Profel

Waarom is Schuco dan het beste merk?

Ondanks dit veelvoud aan aanbieders is Schuco toch het beste kunststof kozijnen merk. Daar zijn diverse redenen voor. Vrijwel alle kunststof kozijnen merken vinden hun oorsprong in Duitsland. En veel daarvan ook nog in het zuidelijkste deel. Denk aan Tirol en Beieren. Omdat het daar vaak veel kouder is dan in Nederland werden de huizen daar vroeger gebouwd met zo klein mogelijke ramen. Immers kleinere ramen is minder warmteverlies.

Daarbij werd in Duitsland vroeger belasting geheven over het aantal vierkante meters glas. Dus een extra reden voor Duitsers om zo klein mogelijke ramen te willen.

Niet elk merk is geschikt voor de Nederlands markt

Veel kozijnprofielen zijn daarom goed geschikt voor kleine ramen maar niet voor de grote afmetingen die we in Nederland vaak kennen. Daarbij is de huizenbouw anders in Nederland dan in Duitsland. In Nederland hebben we namelijk een binnenmuur die op gelijke hoogte ligt met de buitenmuur.

Om een goed kozijn te hebben dat ook voor de Nederlandse markt geschikt is moet een kozijn dus stevigheid bieden aan de gehele werkbreedte van binnen- en buitenmuur.

Daarom dus Schuco kunststof kozijnen

Als we dit even als richtlijn nemen komt Schuco met kop en schouders boven alle merken uit. De beste kunststof kozijnen voor de Nederlandse markt. Dit komt niet alleen doordat Schuco meer stevigheid biedt bij grote raamopppervlaktes, maar geeft Schuco ook meer zekerheid over stabiliteit wat betreft hang en sluitwerk. Zo sluiten alle ramen ook na 20 jaar nog net zo goed als de eerste dag.

Verder bevatten de kozijnen van Schuco vrijwel geen weekdelen. Daardoor kunnen kozijnen van Schuco vrijwel niet verkleuren. En als we dan het afwateringssysteem bekijken, de dikte van het staal aan de binnenkant en alle kleine details die we nu niet gaan benoemen merken we dat Schuco profielen de beste kunststof kozijnen zijn die momenteel gemaakt worden.

beste kunststof kozijn merk
Mooier aanzicht met Scuco kozijnen, mits de buren mee willen werken natuurlijk

Wat feitjes van onszelf:

In het verleden hebben we ook uit inkooptechnische redenen wel geprobeerd te werken met andere profiel merken. Zo zijn er nog klanten van ons die bijvoorbeeld Veka gekocht hebben bij ons, of Kommerling. Echter zijn we daar snel mee gestopt, omdat we bij alle andere verkochte merken vaker service verlenen moesten dan bij onze vertrouwde Schuco.

Voor ons is daardoor uit praktijkervaring vast komen te staan dat Schuco echt het beste merk is, en dat dit het enige merk is dat ook na lange tijd werkt alsof het gisteren gemonteerd is.

Daarnaast is het ook mooier af te werken doordat de afwerklatten die aan de binnenkant van uw kozijn komen keurig weggewerkt kunnen worden aan het kozijn zelf. Dit levert de beste uiterlijke resultaten op.
Zie meer onder ”binnenafwerking

Met wereldwijd meer dan 5.400 medewerkers is Schüco duidelijk marktleider in de branche, met de hoogste mate van technologie en service. De onderneming werkt er voortdurend aan nieuwe producten en services te ontwikkelen en te testen voor de gevels van uiteenlopende typen gebouwen, rekening houdend met lokale behoeften en eisen. 12.000 gevelfabrikanten, architecten, aannemers en investeerders werken met Schüco samen. Het bedrijf is actief in meer dan 80 landen en realiseerde in 2018 een omzet van 1,670 miljard euro.

Dit is waarom WIJ voor Schuco kiezen. u ook?

Schüco kozijnen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, levensduur, design, comfort en veiligheid.

Daarbij zijn Schuco kozijnen zijn bestendig tegen chemicaliën en hebben een grote krasbestendigheid. En door gebruik van minder weekdelen zijn de kozijnen van Schuco kleurvaster dan concurrerende merken.

Kies voor dit merk wanneer je een milieuvriendelijk kozijn belangrijk vindt. Schuco steekt veel geld in milieubewust produceren. De prijzen van Schüco liggen daarom vaak ook wat hoger dan bij aanbieders van andere merken. Maar … gelukkig niet bij EA-Kunststoftechniek!!

Meer weten? We informeren u graag over uw wensen in een offerte

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

beste merk kunststof kozijn
Average rating:  
 1 reviews
 by Hendrik Scholten

Dankzij alle productinformatie die we kregen van diverse aanbieders wilden we perse schueco. We zijn van plan om hier te blijven wonen en we waren er wel achter dat schuco dan het beste merk kozijnen is..