Ronde kozijnen kunststof

rond kunststof kozijn

Regelmatig komen we ook ”ronde” kozijnen tegen. Veel mensen denken onterecht dat we ronde ramen niet kunnen vervangen en denken dat er een recht raam in moet om deze ronde kozijnen te vervangen voor kunststof. Maar we maken ook ronde kunststof kozijnen. In elke maat, afmeting, vorm en ronding.

Hoe worden ronde kozijnen gemaakt

De productie van ronde kunststof kozijnen gaat op vrijwel dezelfde manier als rechte kozijnen met houtlook verbinding, en met dezelfde hoge kwaliteitsstandaard waar ook rechte kozijnen van gemaakt worden. Er wordt dan vooraf een mal gemaakt van het houten kozijn, waarna deze maten worden doorgevoerd in onze machine zodat er ovale, ronde en halfronde kozijnen kunnen worden geproduceerd. Zo gelden alle voordelen van kunststof kozijnen ook voor ronde kozijnen.

Montage van ronde kunststof kozijnen

Ronde kozijnen worden op zgn stelkozijnen gemonteerd, en zijn uiteraard ook voorzien van het KOMO keurmerk en politiekeurmerk veilig wonen en worden zowel aan de binnenkant als buitenkant volledig afgewerkt.

Garantie ronde kozijnen

Zoals op alle door EA-Kunststoftechniek geleverde kozijnen krijgt u ook 20 jaar garantie op onze ronde kunststof kozijnen.

Offerte ronde kozijnen

Heeft u ook ronde kozijnen in uw woning die u wilt laten vervangen door kunststof kozijnen? Maak dan vrijblijvend een afspraak zodat we u de laagste prijs voor uw situatie kunnen voorleggen.

over ronde kozijnen

Melanie van Dalen

Bergen op Zoom

Aanbeveling:

We hebben 2 ronde kozijnen aan de voorkant van onze woning, deze wilden we eigenlijk weg laten halen maar de verkoper zei dat ze ook ronde kunststof kozijnen maakten. Met een geweldig eindresultaat. Bedankt heren!!

5