Kozijnen vervangen? ☎ 053-4787118

Kunststof Dakkapel

Een dakkapel van kunststof

Heeft u meer behoefte aan licht en ruimte op uw zolder, of wilt u de ruimte op uw zolder nuttig gaan gebruiken? Dan is een dakkapel van EA-Kunststoftechniek de oplossing. Hiermee verandert u uw pakzolder in een ruime leefzolder en heeft u een extra kamer of kantoor/hobbyruimte.

EA-Kunststoftechniek heeft al 20 jaar ervaring in het plaatse van kwalitatief hoogstaande dakkapellen, welke vaak in 1 dag worden geplaatst. Zo zit u niet dagenlang in een verbouwing, maar kunt u meestal aan het eind van de dag al genieten van de extra ruimte.

Renovatie van uw oude dakkapel

Ook uw oude dakkapel kan helemaal worden gerenoveerd naar een nieuw dakkapel. In zo’n geval wordt vrijwel het hele dakkapel gestript en voorzien van kunststof kozijnen met gevelbekleding en nieuwe boeidelen, met een oogverblindend resultaat. En de kosten zijn vaak veel lager dan u dacht..!! Hieronder ziet u voorbeelden van door ons gerenoveerde dakkapellen.

Wij bieden: een dakkapel op maat, in de stijl en kleur die past bij uw woning. Hierbij letten wij op gebruik van onderhoudsarm materiaal, isolatie en ventilatie.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op…

Afspraak maken voor offerte
error: Content is protected !!