Dakkapel renovatie

Nieuw dakkapel voor een ouderwetse prijs

Wilt u uw oude dakkapel laten renoveren? Uw bestaande dakkapel kan helemaal worden gerenoveerd naar een nieuw dakkapel. In zo’n geval wordt vrijwel het hele dakkapel rondom gestript en voorzien van kunststof kozijnen met gevelbekleding en nieuwe boeidelen, en worden de zijwangen vervangen en opnieuw in het lood gelegd met een oogverblindend resultaat. En de kosten zijn vaak veel lager dan u dacht..!! Hieronder ziet u voorbeelden van door ons gerenoveerde dakkapellen.

blank

Een dakkapel van kunststof

Wij plaatsen geen nieuwe dakkapellen. We doen alleen renovatie van bestaande dakkapellen. Maar als uw dakkapel vervanging toe is, is het beter om te kiezen voor een complete renovatie. Goedkoper, beter en met dezelfde uitstraling en voordelen als een nieuw dakkapel.

Zo kunt u bijvoorbeeld de huidige indeling van uw ramen in uw bestaande dakkapel helemaal naar wens opnieuw indelen. Met de kwaliteit van Schuco natuurlijk.

Wij bieden: een dakkapel gerenoveerd op maat, in de stijl en kleur die past bij uw woning. Hierbij letten wij op gebruik van onderhoudsarm materiaal, isolatie en ventilatie.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op…

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken omtrent renovatie van uw oude dakkapel?

Nieuw dakkapel bestellen?

We plaatsen geen nieuwe dakkapellen, maar we leveren ze wel. Ga naar onze

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dakkapel renovatie
Average rating:  
 1 reviews
 by Marlijn Nijmeijer

Vorig jaar juni afpsraak gemaakt voor complete renovatie van ons dakkapel. Eind vorig jaar alles geplaatst, en afgelopen vrijdag kwamen de horren. Jammer dat deze er niet gelijk bijzaten, maar in de winter heb ik zo ook niet nodig. Daarom wel 5 sterren.