Meer informatie? ☎ 053-4787118

Renovatie Dakkapel

Renovatie van uw oude dakkapel

Wilt u uw oude dakkapel laten renoveren? Uw bestaande dakkapel kan helemaal worden gerenoveerd naar een nieuw dakkapel. In zo’n geval wordt vrijwel het hele dakkapel gestript en voorzien van kunststof kozijnen met gevelbekleding en nieuwe boeidelen, met een oogverblindend resultaat. En de kosten zijn vaak veel lager dan u dacht..!! Hieronder ziet u voorbeelden van door ons gerenoveerde dakkapellen.

blank

Een dakkapel van kunststof

Wij leveren geen nieuwe dakkapellen. We doen alleen renovatie van bestaande dakkapellen. Maar als u al een dakkapel heeft die aan vervanging toe is, is het beter om te kiezen voor een complete renovatie. Goedkoper, beter en met dezelfde uitstraling en voordelen als een nieuw dakkapel.

Zo kunt u bijvoorbeeld de huidige indeling van uw ramen in uw bestaande dakkapel helemaal naar wens opnieuw indelen. Met de kwaliteit van Schuco natuurlijk.

Wij bieden: een dakkapel gerenoveerd op maat, in de stijl en kleur die past bij uw woning. Hierbij letten wij op gebruik van onderhoudsarm materiaal, isolatie en ventilatie.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op…

Afspraak maken voor offerte
error: Content is protected !!