Openslaande deuren & terrasdeuren

Kunststof openslaande deuren van Schuco

Op zoek naar mooie, duurzame en hoogwaardige openslaande deuren? EA-kunststoftechniek heeft een breed aanbod kunststof terrasdeuren, geschikt voor iedere wens en woning. Bij ons gaat er een wereld voor u open! Ons bedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring. Dat merkt u door onze service en kwaliteitsproducten. U krijgt bovendien 20 jaar garantie.

Met onze stolpdeuren is het mogelijk om een doorgang van ruim twee meter breed te creëren. In dat geval ontbreekt de middenstijl. Eén deur wordt als loopdeur aangemerkt, (vergelijkbaar met een normale kunststof achterdeur) en sluit dan volledig tegen de andere deur. U kunt uw terrasdeuren altijd helemaal aanpassen aan de stijl van uw woning.

Is de opening breder dan 2 meter? Dan kunnen de tuindeuren met zijlichten geplaatst worden. Tuindeuren met zijlichten kunnen makkelijk 6 meter overbruggen. Zo is het mogelijk om de hele achtergevel te voorzien van 2 openslaande deuren in het midden, met aan weerszijden zijlichten, al dan niet met raamroedes, borstwering of andere zaken. Wilt u liever geen deuren met zijlichten om lichtinval te vergroten? Kies dan beter voor een kunststof schuifpui. Deze kan ook over de gehele achtergevel worden geplaatst, net als tuindeuren.


Openslaande terrasdeuren op maat

De openslaande deuren van EA-Kunststoftechniek kunt u geheel naar eigen smaak en voorkeur samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor meerdere stijlen en dorpels. Ook roeden (ruitjes) op het glas zijn mogelijk, zodat u een landelijke uitstraling creëert.

Openslaande tuindeuren voor een scherpe prijs

Geniet ook van openslaande deuren. In de zomer kunt u uw nieuwe terrasdeuren heerlijk openzetten en zorgen voor nog meer verkoeling. Onze openslaande deuren zijn vervaardigd van hard PVC met verhoogde slagvastheid. Hierdoor zijn uw deuren uitstekend bestand tegen kou, neerslag en vocht. En altijd scherp geprijsd door onze vaste lage prijs garantie..!!

Schuco kunststof terrasdeuren zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. U hoeft uw deuren dus nooit meer te schilderen, ze trekken niet krom en blijven stabiel door een extra verstevigde stalen kern. Dit vindt u ook terug in onze voordeuren die we aanbieden.

Stel zelf uw ideale openslaande deur samen in wit, crème, kleur of in houtdecor. Al onze deuren worden voorzien van isolerend HR++ glas.

Wat kosten openslaande deuren

De prijs van kunststof tuindeuren ligt vanaf de € 7.000 euro en hoger, afhankelijk van de afmeting. Dat is inclusief de montage, afwerking en het afvoeren van uw oude kozijnen. Heeft u twee deuren en een zijlicht of zelfs twee zijlichten aan weerszijden, kan de prijs oplopen tot € 8.900 Euro. In alle gevallen wordt er met 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas en SKG** antikerntrek veilig deurbeslag gewerkt, zodat uw woning voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk veilig wonen. Hiermee voorkomt u kans op inbraak met meer dan 90%.

Als er een tussenmuur moet worden verwijderd moet u ook rekening houden dat er een latei geplaatst wordt. Dit brengt extra kosten mee, van gemiddeld 800 tot 1.000 Euro.

Wilt u het geheel helemaam compleet maken, denk dan ook aan een dubbele plisséhor om vliegen te weren als u de deuren helemaal opent in de zomer.

Hoe worden tuindeuren geplaatst?

Bij montage van tuindeuren als vervanging van een achtergevel zijn diverse aspecten belangrijk voor de prijs van uw tuindeuren. Natuurlijk monteren we niet in uw oude kozijnen. Daarom wordt de hele gevel helemaal vervangen om vervolgens mooie tuindeuren inclusief de omliggende kozijnen te plaatsen. Alles wordt vooraf perfect ingemeten zodat de tuindeuren op maat worden gemaakt. Verder moeten we kijken of er een muurtje moet worden verwijderd, waaraan wellicht ook nog een verwarming hangt.


blank

Opdek scharnieren

De scharnieren van EA-Kunststoftechniek zijn SKG** getest. Daardoor bent u verzekerd dat u een betrouwbaar, kwalitatief goed en veilig product in huis heeft. Standaard zijn de scharnieren voor uw openslaande deuren in wit, crème, bruin en aluminium leverbaar, maar tegen meerprijs kunt u deze ook over laten spuiten in een gewenste kleur.

Rollenband scharnieren

Tegenwoordig worden alle deuren met rollenband scharnieren geleverd.

Deze zijn kleiner, en sterker dan opdek scharnieren, en beter bestand tegen zware glaspartijen zoals triple gelaagd glas.

Zowel optisch als fysiek een verbetering voor alle terrasdeuren.

blank

Natuurlijk denken wij met u mee, en proberen al uw wensen om te zetten in een deur op maat. Maak hiervoor een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De kosten zijn vaak minder dan € 50 per maand

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Openslaande deuren van SCHUCO al vanaf € 46,- per maand
Meer weten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan..!!

Ik wil weten wat nieuwe openslaande deuren kosten!


Bij EA-Kunststoftechniek krijgt u:

  • Deuren van Schuco
  • Isostone onderdorpels
  • SKG sterrenbeslag
  • 2-Zijdig gelaagd veiligheidsglas volgens NEN3569
  • KOMO gecertificeerde deuren
  • Productie in VKG aangesloten fabriek
  • 20 Jaar garantie