Openslaande deuren & terrasdeuren

Kunststof openslaande deuren van Schuco

Op zoek naar mooie, duurzame en hoogwaardige openslaande deuren? EA-kunststoftechniek heeft een breed aanbod kunststof terrasdeuren, geschikt voor iedere wens en woning. Bij ons gaat er een wereld voor u open! Ons bedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring. Dat merkt u door onze service en kwaliteitsproducten. U krijgt bovendien 20 jaar garantie.

Met onze stolpdeuren is het mogelijk om een doorgang van ruim twee meter breed te creëren. In dat geval ontbreekt de middenstijl. Eén deur sluit dan volledig in en tegen de andere deur. U kunt uw terrasdeuren altijd helemaal aanpassen aan de stijl van uw woning.

Is de opening breder dan 2 meter? Dan kunnen de tuindeuren met zijlichten geplaatst worden. Kiest u voor tuindeuren met zijlichten kan makkelijk 6 meter overbrugd worden. Zo is het mogelijk om de hele achtergevel te voorzien van 2 openslaande deuren in het midden met aan weerszijden zijlichten, al dan niet met raamroedes, borstwering of andere zaken.


Terrasdeuren helemaal naar eigen wens

De openslaande deuren van EA-Kunststoftechniek kunt u geheel naar eigen smaak en voorkeur samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor meerdere stijlen en dorpels. Ook roeden (ruitjes) op het glas zijn mogelijk, zodat u een landelijke uitstraling creëert.

Openslaande deuren voor lage prijzen

Geniet ook van openslaande deuren. In de zomer kunt u uw nieuwe terrasdeuren heerlijk openzetten en zorgen voor nog meer verkoeling. Onze openslaande deuren zijn vervaardigd van hard PVC met verhoogde slagvastheid. Hierdoor zijn uw deuren uitstekend bestand tegen kou, neerslag en vocht. En altijd scherp geprijsd door onze vaste lage prijs garantie..!!

Schuco kunststof terrasdeuren zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. U hoeft uw deuren dus nooit meer te schilderen, ze trekken niet krom en blijven, ook bij grote afmetingen, recht door hun stalen kern. Stel zelf uw ideale openslaande deur samen in wit, crème, kleur of in houtdecor. Al onze deuren worden voorzien van isolerend HR++ glas.

Wat kosten tuindeuren inclusief kozijn

Bij montage van tuindeuren als vervanging van een achtergevel zijn diverse aspecten belangrijk voor de prijs van uw tuindeuren. Natuurlijk monteren we niet in uw oude kozijnen. Daarom wordt de hele gevel helemaal vervangen om vervolgens mooie tuindeuren inclusief kozijnen te plaatsen. Alles wordt vooraf perfect ingemeten zodat de tuindeuren op maat aankomen bij u. Verder moeten we kijken of er een muurtje moet worden verwijderd, waaraan wellicht ook nog een verwarming hangt.

De prijs van kunststof tuindeuren ligt rond de € 6000 euro. Dat is inclusief de montage en afwerking en het afvoeren van uw oude kozijnen en/of muurtje. Daarbij wordt er met veiligheidsbeslag gewerkt dat voldoet aan alle eisen van het politiekeurmerk veilig wonen. Zo voorkomt u de kans op inbraak met meer dan 90%


Opdek scharnieren

De scharnieren van EA-Kunststoftechniek zijn SKG** getest. Daardoor bent u verzekerd dat u een betrouwbaar, kwalitatief goed en veilig product in huis heeft. Standaard zijn de scharnieren voor uw openslaande deuren in wit, crème, bruin en aluminium leverbaar, maar tegen meerprijs kunt u deze ook over laten spuiten in een gewenste kleur.

Rollenband scharnieren

Tegenwoordig worden alle deuren met rollenband scharnieren geleverd.

Deze zijn kleiner, en sterker dan opdek scharnieren, en beter bestand tegen zware glaspartijen zoals triple gelaagd glas.

Zowel optisch als fysiek een verbetering voor alle terrasdeuren.


Natuurlijk denken wij met u mee, en proberen al uw wensen om te zetten in een deur op maat. Maak hiervoor een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De kosten zijn vaak minder dan € 50 per maand

Openslaande deuren van SCHUCO al vanaf € 46,- per maand
Meer weten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan..!!

Openslaande tuindeuren kunststof

Ja, ik wil weten wat nieuwe openslaande deuren kosten!


Bij EA-Kunststoftechniek krijgt u:
  • Deuren van Schuco
  • Isostone onderdorpels
  • SKG sterrenbeslag
  • 2-Zijdig gelaagd veiligheidsglas volgens NEN3569
  • KOMO gecertificeerde deuren
  • Productie in VKG aangesloten fabriek
  • 20 Jaar garantie

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kunststof openslaande deuren
Average rating:  
 3 reviews
 by Megan & Robin

We zijn erg blij met onze tuindeuren. Er is zeer zorgvuldig en netjes gewerkt en alle troep werd opgeruimd. Aanrader!

 by Martin Johansen

Prachtige deuren, meteen een heel andere woning. De openslaande deuren werden binnen een dag volledig geplaatst en afgewerkt. Super!

 by Fam Jansen uit Doetinchem

Enige jaren geleden hebben we onze voordeur laten vervangen, en onlangs openslaande deuren aan de achterkant. We waren al super tevreden over dit bedrijf, maar ook de kleine dingetjes werden achteraf nog prima opgelost. Alle lof voor dit bedrijf waar service en klantvriendelijkheid blijkbaar meetellen. Klasse en bedankt!