Kunststof kozijnen specialist sinds 1998

Openslaande deuren

Profiteer van kunststof openslaande deuren

Op zoek naar mooie, duurzame en hoogwaardige openslaande deuren? EA-kunststoftechniek heeft een breed aanbod, geschikt voor iedere wens en woning. Bij ons gaat er een wereld voor u open! Ons bedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring. Dat merkt u door onze service en kwaliteitsproducten. U krijgt bovendien 20 jaar garantie.

Met onze stolpdeuren is het mogelijk om een doorgang van ruim twee meter breed te creëren. In dat geval ontbreekt de middenstijl. Eén deur sluit dan volledig in en tegen de andere deur. U kunt uw terrasdeuren altijd helemaal aanpassen aan de stijl van uw woning.

De scharnieren van EA-Kunststoftechniek zijn SKG** getest. Daardoor bent u verzekerd dat u een betrouwbaar, kwalitatief goed en veilig product in huis heeft. Standaard zijn de scharnieren voor uw openslaande deuren in wit, crème, bruin en aluminium leverbaar, maar tegen meerprijs kunt u deze ook over laten spuiten in een gewenste kleur.

Terrasdeuren helemaal naar eigen wens

De openslaande deuren van EA-Kunststoftechniek kunt u geheel naar eigen smaak en voorkeur samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor meerdere stijlen en dorpels. Ook roeden (ruitjes) op het glas zijn mogelijk, zodat u een landelijke uitstraling creëert.

Openslaande deuren voor lage prijzen

Ook genieten van openslaande deuren? In de zomer kunt u uw nieuwe deuren heerlijk openzetten en zorgen voor nog meer verkoeling. Onze openslaande deuren zijn vervaardigt van hard PVC met verhoogde slagvastheid. Hierdoor zijn uw deuren uitstekend bestand tegen kou, neerslag en vocht. En altijd scherp geprijsd door onze vaste lage prijs garantie..!!

Onze openslaande deuren zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. U hoeft uw deuren dus nooit meer te schilderen, ze trekken niet krom en blijven, ook bij grote afmetingen, recht door hun stalen kern. Stel zelf uw ideale openslaande deur samen in wit, crème, kleur of in houtdecor. Al onze deuren worden voorzien van isolerend HR++ glas.

Natuurlijk denken wij met u mee, en proberen al uw wensen om te zetten in een deur op maat. Maak hiervoor een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De kosten zijn vaak minder dan € 50 per maand

Openslaande deuren van SCHUCO al vanaf € 46,- per maand
Meer weten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan..!!

[]
1 Step 1
Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

We hebben altijd diverse projecten in heel Nederland, waardoor prijzen lager zijn dan anders. Vraag er naar bij onze adviseur..!!

Informatie over:meerere opties mogelijk
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Referentie:
Datum:
Opmerking:
Wij hebben al enige jaren geleden onze voordeur laten vervangen, en onlangs openslaande deuren aan de achterkant. We waren al supertevreden over dit bedrijf, maar ook kleine dingetjes werden achteraf nog prima opgelost, alle lof voor dit bedrijf waar service en klantvriendelijkheid blijkbaar meetellen. Klasse en bedankt!
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
error: Content is protected !!