Kozijnen vervangen? ☎ 053-4787118

Openslaande tuindeuren & terrasdeuren

Kunststof openslaande terrasdeuren van Schuco

Profiteer van kunststof openslaande deuren

Op zoek naar mooie, duurzame en hoogwaardige openslaande deuren? EA-kunststoftechniek heeft een breed aanbod kunststof terrasdeuren, geschikt voor iedere wens en woning. Bij ons gaat er een wereld voor u open! Ons bedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring. Dat merkt u door onze service en kwaliteitsproducten. U krijgt bovendien 20 jaar garantie.

Met onze stolpdeuren is het mogelijk om een doorgang van ruim twee meter breed te creëren. In dat geval ontbreekt de middenstijl. Eén deur sluit dan volledig in en tegen de andere deur. U kunt uw terrasdeuren altijd helemaal aanpassen aan de stijl van uw woning.

De scharnieren van EA-Kunststoftechniek zijn SKG** getest. Daardoor bent u verzekerd dat u een betrouwbaar, kwalitatief goed en veilig product in huis heeft. Standaard zijn de scharnieren voor uw openslaande deuren in wit, crème, bruin en aluminium leverbaar, maar tegen meerprijs kunt u deze ook over laten spuiten in een gewenste kleur.

Terrasdeuren helemaal naar eigen wens

De openslaande deuren van EA-Kunststoftechniek kunt u geheel naar eigen smaak en voorkeur samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor meerdere stijlen en dorpels. Ook roeden (ruitjes) op het glas zijn mogelijk, zodat u een landelijke uitstraling creëert.

Openslaande deuren voor lage prijzen

Geniet ook van openslaande deuren. In de zomer kunt u uw nieuwe terrasdeuren heerlijk openzetten en zorgen voor nog meer verkoeling. Onze openslaande deuren zijn vervaardigd van hard PVC met verhoogde slagvastheid. Hierdoor zijn uw deuren uitstekend bestand tegen kou, neerslag en vocht. En altijd scherp geprijsd door onze vaste lage prijs garantie..!!

Schuco kunststof terrasdeuren zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. U hoeft uw deuren dus nooit meer te schilderen, ze trekken niet krom en blijven, ook bij grote afmetingen, recht door hun stalen kern. Stel zelf uw ideale openslaande deur samen in wit, crème, kleur of in houtdecor. Al onze deuren worden voorzien van isolerend HR++ glas.

Wat kosten tuindeuren inclusief kozijn

Bij montage van tuindeuren als vervanging van een achtergevel zijn diverse aspecten belangrijk voor de prijs van uw tuindeuren. Natuurlijk monteren we niet in uw oude kozijnen. Daarom wordt de hele gevel helemaal vervangen om vervolgens mooie tuindeuren inclusief kozijnen te plaatsen. Alles wordt vooraf perfect ingemeten zodat de tuindeuren op maat aankomen bij u. Verder moeten we kijken of er een muurtje moet worden verwijderd, waaraan wellicht ook nog een verwarming hangt.

De prijs van kunststof tuindeuren ligt vaak rond de € 4800 euro. Dat is inclusief de montage en afwerking en het afvoeren van uw oude kozijnen en/of muurtje. Daarbij wordt er met veiligheidsbeslag gewerkt dat voldoet aan alle eisen van het politiekeurmerk veilig wonen. Zo voorkomt u de kans op inbraak met meer dan 90%

Natuurlijk denken wij met u mee, en proberen al uw wensen om te zetten in een deur op maat. Maak hiervoor een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. De kosten zijn vaak minder dan € 50 per maand

Openslaande deuren van SCHUCO al vanaf € 46,- per maand
Meer weten? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan..!!

Referentie:
Datum:
Opmerking:
Wij hebben al enige jaren geleden onze voordeur laten vervangen, en onlangs openslaande deuren aan de achterkant. We waren al supertevreden over dit bedrijf, maar ook kleine dingetjes werden achteraf nog prima opgelost, alle lof voor dit bedrijf waar service en klantvriendelijkheid blijkbaar meetellen. Klasse en bedankt!
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
Product naam
Openslaande deuren kunststof
Prijs:
EUR 4800
Beschikbaar
Available in Stock
error: Content is protected !!