Kunststof schuifpui prijzen inclusief plaatsen

Droomt u ook van een mooie kunststof schuifpui? Bij EA-Kunststoftechniek wordt uw droom werkelijkheid. Keuze uit diverse soorten schuifpuien, geschikt voor elke woning, wens of budget. En altijd verzekerd van de laagste kunststof schuifpui prijzen.

Doordat we gespecialiseerd zijn in Schuco kozijnen en veel schuifpuien in Nederland plaatsen, kunnen we de hoogst mogelijk korting toepassen. Daardoor koopt u bij ons de beste schuifpui van Schuco, tegen de laagst mogelijke prijs.

Ontdek onze talloze mogelijkheden en voordelen. U krijgt bij ons advies aan huis, montage door eigen ervaren monteurs, en kunststof schuifpuien van hoge kwaliteit. Daarnaast krijgt u 20 jaar garantie, zodat u verzekerd bent van blijvend woongemak.


schuifpui

Voordelen van een kunststof schuifpui

Een kunststof schuifpui is een perfecte oplossing als je meer licht, ruimte en comfort wilt in je huis. Met een kunststof schuifpui haal je de natuur in huis en creëer je een mooie overgang naar je tuin of balkon. Daarbij is een kunststof schuifpui waardevermeerdering nummer 1 momenteel. Maar dat is niet het enige voordeel. Er zijn meer redenen waarom een kunststof schuifpui een slimme investering is voor je woning.

Energiebesparend

Een schuifpui van Schuco verdient zichzelf terug door een lagere energierekening en een lange levensduur. Uw kunststof schuifpui heeft de beste isolatiewaardes voor warmte en geluid.

Ruimtebesparend

Een schuifpui gebruikt u door deze open of dicht te schuiven. Dit in tegenstelling tot een deur die open gedraaid moet worden. Dit zorgt voor ruimtebesparing op uw terras of balkon.

Samengevat:

 • Geen meubilair verplaatsen om te openen.
 • Minder stijlen en dorpels dan een deur, dus meer lichtinval.
 • Kamer lijkt ruimer doordat de tuin bij uw woning wordt getrokken.

Duurzame en onderhoudsvrije kunststof schuifpui

Kunststof schuifpuien van Schuco worden op maat gemaakt, van gehard PVC met verhoogde slagvastheid. Daardoor is uw schuifpui beter bestand tegen kou, regen of luchtvochtigheid. Daarbij verouderen de profielen niet. Ze hoeven niet te worden geschilderd en trekken niet krom. Ook niet bij grote afmetingen. Dit komt door de dubbele stalen kern die zorgt voor extra stevigheid.

Meer weten?

Ben je overtuigd van de voordelen van een kunststof schuifpui? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en ervaringen? Neem dan contact op met EA-Kunststoftechniek, dé specialist in kunststof schuifpuien van Schuco. Wij leveren en monteren kunststof schuifpuien van de hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs. Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze winteraanbieding!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

blank

Schuifpui aanbieding

Wij bieden:

 • Een 2 delige schuifpui
 • inclusief montage
 • HR++ 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas
 • inclusief gratis houtnerf buitenzijde
 • inclusief afwerken en afvoeren.
 • gratis inmeten.

Na bestellen nemen wij binnen enkele dagen contact op om een afspraak voor inmeten in te plannen. Tijdens inmeten wordt de kleur, schuifrichting en afwerking besproken zodat u krijgt wat u voor ogen heeft, namelijk een perfect werkende en mooi afgewerkte kunststof schuifpui van Schuco.

Aanbieding: vanaf € 6.000,-

Kunststof schuifpui kosten

Wat kost een kunststof schuifpui inclusief montage? De kosten van een schuifpui zijn afhankelijk van afmeting, aantal schuifdelen en de gewenste glassoort. Een 2 delige schuifpui is goedkoper dan een 4 delige variant met 2 schuivende delen. Zo is ook een schuifpui met HR++ glas goedkoper dan een uitvoering met HR+++ triple glas.

De kunststof schuifpui prijs varieert per leverancier. Bij extreem lage prijzen wordt er niet vermeld dat u in zo’n geval bespaart op essentiële onderdelen die noodzakelijk zijn voor een lange levensduur. Hieronder vindt u een tabel met reële voorbeeldprijzen, en gebaseerd op de hoge kwaliteit van Schuco.

Kunststof schuifpui prijzen inclusief montage

Schuifpui prijs per metertot 300 cmtot 400 cmtot 500 cm600 cm
2-delig7.0008.5009.500
3-delig7.3508.80010.00011.250
4-delig8.0009.50010.50012.000
Inclusief montage, afwerken, HR++2-zijdig gelaagd glas en 21% BTW. Voor triple glas kunt u hier 10% bij optellen.

Besparen op kwaliteit is uitstel van kosten

Wij besparen niet op kwaliteit. Bij ons krijgt u gewoon een perfect werkende en goed gemonteerde schuifpui die levenslang mee kan! Het type schuifpui beïnvloedt natuurlijk de prijs. Meestal zijn de kosten niet meer dan een paar tientjes per maand.


Kunststof Hefschuifpui

Elke schuifpui die wij leveren is een hefschuifpui. Tot een paar jaar geleden kon u nog kiezen voor kiepschuifpuien en vouw-schuifsystemen, maar elke moderne leverancier levert tegenwoordig alleen nog hefschuifpuien.

Bij een hefschuifpui draait u met een hendel de acrylrollen naar beneden waardoor de pui makkelijk open of dicht te schuiven is. Eigenlijk zou het daarom een rolpui moeten heten, omdat er niet geschoven maar gerold wordt.

Onze kunststof hefschuifpuien kunnen worden gemaakt in verschillende kleuren, tussenstijlen of spijlen. Voor meer informatie en een overzicht van alle mogelijkheden staan wij u graag persoonlijk te woord.

2 delige kunststof schuifpui

2 delige kunststof schuifpui

Een tweedelige schuifpui is zeer geschikt voor de verbinding tussen woonkamer en tuin of naar uw balkon. Een twee delige kunststof schuifpui is maximaal 5 meter breed, en kan in elke kleurstelling geleverd worden. De 2 delige schuifpui wordt als dé klassieke schuifpui gezien en kan ook in zwart of antraciet (steellook) aan zowel buiten als binnenzijde worden geleverd.

3 delige schuifpui

Heeft u een grote doorgang dan kan gekozen worden voor een schuifpui in drie delen. Een schuifpui met drie delen heeft 2 vaste delen en één schuifdeel. Daarbij maakt het niet uit welk deel schuivend moet worden. Vooral bij woningen waarbij de volledige achtergevel vervangen wordt voor een kunststof schuifpui kan een 3 delige pui de perfecte oplossing zijn.

3 delige kunststof schuifpui met meer dan 1 schuifdeel
4 delige schuifpui met 2 schuivende delen

Dubbele kunststof schuifpui 4 delig

Bij een grote doorgang kan gekozen worden voor een 4 delige kunststof schuifpui. Een vierdelige schuifpui bestaat uit 2 bewegende, schuivende delen. Daarom wordt dit ook wel een dubbele schuifpui genoemd. Dit kunnen zowel de buitenste delen zijn die naar binnen schuiven als de 2 binnenste delen die naar de buitenkant schuiven. De maximale lengte is 6 meter, maar dit kan worden aangepast naar 8 meter. Is de afstand groter dan 8 meter kan er ook een extra deel naast geplaatst worden.

Kleur en glaskeuze

Als basis is elke kunststof schuifpui wit 9016 of creme 9001, zowel van binnen als buiten. Vaak wordt voor de buitenkant een andere kleur met houtnerf of houtlook gekozen. Vrijwel alle ralkleuren behoren tot de opties. Elke kunststof schuifpui die wij leveren wordt standaard voorzien van isolerend HR++ beglazing. Voor een betere isolatie kan ook HR+++ triple worden gekozen, met name als het om een grote schuifpui gaat. Standaard leveren wij 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas volgens NEN3569


blank

Schuco Easyslide schuifpui

De Easy Slide is de meest verkochte schuifpui van Schuco. De licht schuifbare deur is geschikt voor zware glaspartijen zoals HR+++ tripple glas tot 42 mm.

De drempel van deze hefschuifpui heeft een open verbinding tussen binnen- en buitenbereik. Dus geen “Koude voet” vloerzones. De inbouwdiepte is 170 mm en de vergrendelingssystemen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van inbraakwering.

Dat laatste zorgt voor een probleemloos gebruik gedurende lange periode. De vleugels zijn extreem sterk, maar wel smal, wat zorgt voor meer lichtinval.

blank

Schuco Livingslide schuifpui

De Livingslide heeft gescheiden dorpels waardoor een hoge thermische isolatie ontstaat. De vleugel zelf is geheel omsloten.

Schüco Livingslide is uitgerust met nieuw ontwikkelde schuif-afdichtingen die zorgen voor een nog langere levensduur en betere afdichting.

De Schuco Thermoslide heeft een systeembouwdiepte van 219 mm en is spciaal ontwikkeld voor de grotere schuifdeuren.

De Livingslide is gemaakt voor extreme zware glaspartijen tot wel 52 mm, terwijl de schuifpui nog steeds superlicht over de geleiders schuift.


Kunststof schuifpui plaatsen

Als er ingemeten is, en alle details besproken, besteld en geproduceerd zijn is het natuurlijk tijd om te komen plaatsen. Het plaatsen van de schuifpui is een werkje dat prima aan ons kan worden overgelaten. Juist omdat een schuifpui vaak een groot deel van de achtergevel in beslag neemt, moet het werk binnen 1 dag klaar zijn. We kunnen u niet met een open doorgang laten zitten.

Als eerste worden de oude kozijnen, muren en alles wat nodig is verwijderd. Tijdens het inmeten is er goed gekeken of we eerst een latei of stelkozijnen moeten plaatsen. Daarna wordt al dan niet met gebruik van een kraan de schuifpui geplaatst. Als laatste komt het HR++ of HR++ glas. Als wij de montage doen, wordt er altijd 2-zijdig gelaagd glas gebruikt. Aan het eind wordt de pui netjes afgewerkt van binnen en klaar is uw nieuwe doorgang.

Draagmuur verwijderen

We krijgen veel vragen om een schuifpui over de gehele achtergevel te plaatsen. Houd er wel rekening mee dat een draagmuur verwijderen of gehele draagconstructie aanpassen, is een totaal andere klus dan een muurtje onder een raam weghalen.

Wanneer een draagmuur wordt aangepast, is er vrijwel altijd een omgevingsvergunning nodig. Deze vraag je aan bij het omgevingsloket in uw gemeente. Onthoud dat u als opdrachtgever verantwoordelijk bent voor deze vergunning, en niet de aannemer.

Voorbeeld van doorbraak:

Hier ziet u een voorbeeld van een volledig verwijderde achtergevel waarbij alles vervangen wordt. Een voorbeeld van A tot Z ziet u op kunststof kozijnen Amsterdam

Met een hijskraan over de woning

Een schuifpui wordt in één dag gemonteerd. Dat moet ook wel, omdat uw woning aan het eind van elke werkdag volledig afsluitbaar moet zijn.

Het komt voor dat een grote schuifpui niet altijd door, of om de woning gedragen kan worden. In zo’n geval wordt de schuifpui met een hijskraan over de woning getild.

Zoals hier in Lelystad te zien is, wordt een grote schuifpui over de woning getild. Zo kan ook een grote schuifpui zonder problemen binnen een dag gemonteerd, afgewerkt en opgeleverd worden.

kunststof schuifpui die over de woning getild is met een hijskraan
Eindresultaat kunststof schuifpui

Kunststof schuifpui online bestellen

Kunt u niet wachten en wilt u direct een kunststof schuifpui van Schuco bestellen? Dit kan in onze webshop. Eenvoudige configuratie en scherpe prijzen. Kunststof schuifpui online bestellen

Praktijk voorbeelden

Meer over schuifdeuren van Schuco

Doordat we één van de grootste leveranciers van schuifpuien in Nederland zijn, kunnen we zeer scherpe prijzen inclusief plaatsen en afwerken geven. Vul het contactformuliertje in en ontvang een vrijblijvende offerte voor kunststof schuifpui

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ja, ik wil weten wat mijn schuifpui kost!

Bij EA-Kunststoftechiek krijgt u:

 • Kunststof schuifpui van Schuco
 • Vakkundige montage
 • 20 jaar garantie
 • Laagste prijs

Veel gestelde vragen

Zijn kunststof schuifpuien goedkoper in Duitsland?

Welk glas komt er in mijn nieuwe schuifpui?

Is jullie goedkope kunststof schuifpui wel veilig?

Wat is beter, kunststof schuifpui of openslaande deuren?

Wat zijn de voordelen van een kunststof schuifpui?

Wat kost een kunststof schuifpui van 3 meter inclusief plaatsen?

Kan ik ook een schuifpui online bestellen?

Wat kost een grote schuifpui van 5 meter?

Kan ik een energiebespaarlening aanvragen voor een kunststof schuifpui?

Beoordelingen

Hieronder enkele reviews van klanten die u reeds voorgingen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kunststof schuifpui
Average rating:  
 8 reviews
 by Olaf en Marga

Gewoon een prachtige schuifpui. Schuift soepel zoals beloofd.

 by Joris Krooshof

Prachtige schuifpui, werkt soepel en ziet er degelijk uit. Isoleert goed en wij zijn dus supertevreden!

 by Yildiz en Marijn

Bij onze woning in Zutphen hebben we in februari een schuifpui besteld bij ea-kunststofkozijnen, deze is vorige week vrijdag geplaatst. Alles is gegaan zoals afgesproken en we zijn zeer tevreden

 by Maarten Smit

Wij kozen een dubbele schuifpui voor de achterkant van onze woning. Totaal 6 meter breed en in 4 delen. Super gemonteerd en afgewerkt, daarom dik 5 sterren!

 by Leon en Maartje

We hebben een prachtige schuifpui, en echt niet duur. Het is een heel andere woning geworden en wij zijn superblij..!!

 by Bulent B

Bewust gezocht naar een Schuco schuifpui vanwege kwaliteit. We hebben 3 offertes opgevraagd en dit bedrijf was niet de goedkoopste maar we waren wel overtuigd van de manier van plaatsen. En het resultaat is perfect. Geen opmerkingen

 by Geert en Manon Bruinewoud

De schuifpui was goed gemonteerd, maar we hadden 2 extra sleutels bijbesteld. Deze waren niet meegeleverd en daar moesten we twee weken op wachten. Anders zeker 5 sterren

 by J. Hesselink

Gewoon top. Zowel prijs, kwaliteit als afwerking. Niets op of aan te merken.