Kunststof schuifpui prijzen & kosten inclusief montage

Droomt u ook van een mooie kunststof schuifpui? Bij EA Kunststoftechniek wordt uw droom werkelijkheid. We leveren en monteren al 20 jaar schuifpuien van Schuco. En met onze prijsgarantie bent u tevens verzekerd van de beste kwaliteit en de laagste prijs.

Met 20 jaar ervaring zijn we met recht dé specialist in Schuco. Daardoor kunnen we de hoogste korting toepassen. Zo krijgt u de best mogelijke schuifpui geleverd, voor een zeer scherpe prijs!! Al onze genoemde prijzen voor schuifdeuren zijn inclusief montage & afwerken.

Wij bieden u:

 • meer dan 20 jaar ervaring
 • gratis advies over uw mogelijkheden
 • montage door eigen ervaren monteurs
 • een kunststof schuifpui van de hoogste kwaliteit.
 • 20 jaar garantie, dus verzekerd van blijvend woongemak.

Duurzame onderhoudsvrije kunststof schuifpui

Schüco kunststof schuifpuien of schuifdeuren worden op maat gemaakt, van gehard PVC met verhoogde slagvastheid. Hierdoor is uw schuifpui beter bestand tegen kou, regen en luchtvochtigheid.

Daarbij verouderen de kunststof profielen niet. Ze hoeven niet worden geschilderd, trekken niet krom. Ook bij grote afmetingen blijven ze recht door een dubbele stalen onderkern.

Vraag een gratis kostenoverzicht voor uw situatie


Voordelen van een kunststof schuifpui

 • Energiebesparend
  Een schuifpui bespaart zichzelf terug door een lagere energierekening en een lange levensduur. Tevens beschikken Schuco schuifdeuren over de best mogelijke warmte, geluids- en isolatiewaardes.
 • Ruimtelijk gevoel & luxe uitstraling
  Uw woning lijkt ruimer doordat de tuin bij de woning wordt getrokken.
 • Makkelijk en comfortabel bedieningsgemak
  De naam Easy slide zegt het al, onze schuifpui laat zich heel makkelijk bedienen. In tegenstelling tot veel andere merken kan iedereen een Schuco schuifpui met 2 vingers open of dicht schuiven.
 • Meer lichtinval
  Schuifdeuren van Schuco hebben een slank profiel (7cm) wat zorgt voor maximale lichtinval. Een schuifpui heeft sowieso minder stijlen en dorpels dan een deur en ook dat draagt bij aan een heldere open woning met meer lichtinval..
 • Ruimtebesparend
  Een schuifpui wordt open of dicht geschoven, in tegenstelling tot een deur die u open moet draaien. Dit zorgt voor ruimtebesparing in uw woning, tuin of op uw terras want u hoeft geen meubilair te verplaatsen.

 • Klaar in één dag
  Een schuifpui wordt vrijwel altijd binnen een dag vakkundig geplaatst en netjes afgewerkt. Zo heeft u zo min mogelijk overlast, en geniet u direct van alle voordelen.

 • Waardevermeerdering nummer 1
  Een schuifpui is momenteel waardevermeerdering nummer 1 van uw woning. Bij twijfel tussen deuren of een schuifpui is een schuifpui financieel gezien de beste keuze.
voordeur en schuifpui gekoppeld

2 delige schuifpui

2 delige schuifpui

Een tweedelige schuifpui is zeer geschikt voor de verbinding naar woonkamer en tuin, maar ook naar balkon. Een 2-delige schuifpui is maximaal 5 meter breed, en kan in elke kleurstelling geleverd worden. Een schuifpui kan ook in zwart of antraciet aan zowel buiten als binnenzijde.

3-delige schuifpui

Ook kan gekozen worden voor een schuifpui in drie delen. Zelfs een 3 delige schuifpui met meer dan 1 schuifdeel behoort tot de mogelijkheden. Vooral bij woningen waar de volledige achterdeur vervangen is als onderdeel van de nieuwe schuifpui kan dit een perfecte oplossing zijn.

3 delige schuifpui met meer dan 1 schuifdeel
4 delige schuifpui met 2 schuivende delen

Schuifpui 4 delig

Bij een grote doorgang kan gekozen worden voor een 4 delige schuifpui. Een vierdelige schuifpui bestaat uit 2 bewegende, schuivende delen. Dit kunnen zowel de buitenste delen zijn die naar binnen schuiven als de 2 binnenste delen die naar de buitenkant schuiven. De maximale lengte is 6 meter, maar dit kan worden aangepast naar 8 meter. Is de afstand groter dan 8 meter kan er ook een extra deel naast geplaatst worden.

Kleur en glaskeuze

U heeft de keuze uit kunststof schuifpuien of schuifdeuren met een wit of crème profiel, in kleur (alle ralkleuren behoren tot de opties) of in houtdecor.

Elke kunststof schuifpui die wij leveren wordt standaard voorzien van isolerend HR beglazing. Dit kan HR++ of HR triple glas zijn.

Standaard leveren wij 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas volgens NEN3569

Hefschuifpui

Tot een paar jaar geleden kon u kiezen voor kunststof schuifpuien met een hef-schuifsysteem, kiepschuifpuien en vouw-schuifsystemen.

Er worden tegenwoordig vrijwel alleen nog kunststof hefschuifpuien geleverd. Bij een hefschuifpui draait u met een hendel de acrylrollen naar beneden waardoor de pui makkelijk open of dicht te schuiven is. Eigenlijk zou het daarom een rolpui moeten heten, omdat er niet geschoven maar gerold wordt.


Schuco CT70 HS Easyslide


De Easy Slide is de meest verkochte schuifpui van Schuco. De licht schuifbare deur is geschikt voor zware glaspartijen zoals HR+++ tripple glas tot 42 mm.

De drempel van deze hefschuifpui heeft een open verbinding tussen binnen- en buitenbereik. Dus geen “Koude voet” vloerzones. De inbouwdiepte is 170 mm en de vergrendelingssystemen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van inbraakwering.

Dat laatste zorgt voor een probleemloos gebruik gedurende lange periode. De vleugels zijn extreem sterk, maar wel smal, wat zorgt voor meer lichtinval.

Al met al is deze Easy slide schuifpui een echte verbetering ten opzichte van alle andere merken die we kennen.

Schuco Living thermoslide


De Thermoslide heeft gescheiden dorpels waardoor een hoge thermische ontstaat. De vleugel zelf is geheel omsloten.

Schüco Livingslide is uitgerust met nieuw ontwikkelde schuif-afdichtingen die zorgen voor een nog langere levensduur en betere afdichting.

De Schuco Thermoslide heeft een systeembouwdiepte van 219 mm en is spciaal ontwikkeld voor de grotere schuifdeuren.

De Livingslide is gemaakt voor extreme zware glaspartijen tot wel 52 mm, terwijl de schuifpui nog steeds superlicht over de geleiders schuift.


Kunststof schuifpui kosten

Wat kost een kunststof schuifpui inclusief montage? De kosten van een schuifpui zijn hoofdzakelijk afhankelijk van afmeting, aantal schuifdelen en de gewenste glassoort. Een 2 delige schuifpui is goedkoper dan een 4 delige variant met 2 schuivende delen. Zo is ook een schuifpui met HR++ glas goedkoper dan een uitvoering met HR+++ triple glas.

Onze kunststof schuifpuien kunnen worden gemaakt in verschillende kleuren, tussenstijlen of spijlen. Voor meer informatie en een overzicht van alle mogelijkheden staan wij u graag persoonlijk te woord. We leveren altijd goedkope kunststof kozijnen.

Ook zien wij regelmatig aanbiedingen voorbij komen van leveranciers die grote schuifpuien leveren tegen belachelijke prijzen. Bij lagere prijzen wordt er niet bij vermeld dat u in zo’n geval bespaart op essentiële onderdelen die noodzakelijk zijn voor een lange levensduur van uw schuifpui. Hogere prijzen zijn diefstal. Hieronder vindt u een tabel met reëele voorbeeldprijzen.

Besparen op kwaliteit is uitstel van kosten

Wij besparen niet op kwaliteit. Bij ons krijgt u gewoon een perfect werkende en goed gemonteerde schuifpui die levenslang mee kan! Het type schuifpui beïnvloedt natuurlijk de prijs. Meestal zijn de kosten niet meer dan een paar tientjes per maand.

Schuifpui prijzentot 300 cmtot 400 cmtot 500 cm600 cm
2-delig7.0008.5009.500
3-delig7.3508.80010.00011.250
4-delig8.0009.50010.50012.000
Inclusief montage, afwerken, HR++2-zijdig gelaagd glas en 21% BTW

Draagmuur verwijderen

We krijgen veel vragen om een schuifpui over de gehele achtergevel te plaatsen. Natuurlijk is dat voor ons als ervaren bedrijf geen probleem.

Een draagmuur verwijderen of gehele draagconstructie aanpassen is een totaal andere klus als een muurtje weghalen dat onder een raam zit.

Wanneer een draagmuur wordt aangepast, moet er meestal wel een latei geplaatst worden die zorgt dat uw woning geen schade oploopt. Helaas zien we veel happige aannemers die elke klus aanpakken, zonder te weten waar ze mee bezig zijn. Laat zulke zaken liever over aan ons.

Wij zijn expert en hebben de nodige ervaring in huis. We weten heel goed hoe we een goede, degelijke en betrouwbare doorbraak moeten realiseren!

Voorbeeld van doorbraak:

Hier ziet u een voorbeeld van een volledig verwijderde achtergevel waarbij alles vervangen wordt. Een voorbeeld van A tot Z ziet u op kunststof kozijnen Amsterdam

Schuifpui over de woning tillen

Een schuifpui wordt vaak in één dag gemonteerd. Dat moet ook wel, omdat uw woning aan het eind van elke werkdag volledig af te sluiten moet zijn.

Het komt voor dat een grote schuifpui niet altijd door, of om de woning gedragen kan worden. In zo’n geval wordt de schuifpui met een kraan over de woning getild.

Zoals hier in Lelystad te zien is, wordt een grote schuifpui over de woning getild. Zo kan ook een grote schuifpui zonder problemen binnen een dag gemonteerd, afgewerkt en opgeleverd worden.

Eindresultaat kunststof schuifpui

Kunststof schuifpui online bestellen

Kunt u niet wachten en wilt u toch een kunststof schuifpui van Schuco bestellen? Dit kan in onze webshop. Eenvoudige configuratie en scherpe prijzen. Kunststof schuifpui online bestellen

Kunststof schuifpui plaatsen

Als er ingemeten is, en alle details besproken, besteld en geproduceerd zijn is het natuurlijk tijd om te komen plaatsen. Het plaatsen van de schuifpui is een werkje dat prima aan ons kan worden overgelaten. Juist omdat een schuifpui vaak een halve of soms zelfs een hele achterpui in beslag neemt, moet het werk binnen 1 dag klaar zijn. We kunnen u immers niet met een open doorgang laten zitten.

Als eerste worden de oude kozijnen, muren en alles wat nodig is verwijderd. Tijdens het inmeten is er goed gekeken of we eerst stelkozijnen moeten plaatsen of niet. Daarna wordt al dan niet met gebruik van een kraan de schuifpui geplaatst, en als laatste komt het HR++ of HR++ glas. Als wij de montage doen, wordt er altijd 2-zijdig gelaagd glas gebruikt. Als laatste wordt de pui netjes afgewerkt van binnen en klaar is uw nieuwe doorgang.

praktijk voorbeelden

Meer over schuifdeuren van Schuco?

Doordat we één van de grootste leveranciers van schuifpuien in Nederland zijn, kunnen we zeer scherpe prijzen inclusief plaatsen en afwerken geven. Vul het contactformuliertje in en ontvang een vrijblijvende offerte voor kunststof schuifpui

Ja, ik wil weten wat mijn schuifpui kost!

Bij EA-Kunststoftechiek krijgt u:

 • Kunststof schuifpui van Schuco
 • Vakkundige montage
 • 20 jaar garantie
 • Laagste prijs
Zijn kunststof schuifpuien goedkoper in Duitsland

Ja, dat komt mede doordat in Duitsland anders wordt gewerkt dan in Nederland. In Nederland worden vaak verdiepte renovatie profielen gebruikt terwijl elders de kozijnen op de binnenmuur worden geplaatst. Doordat de bouw anders is in Nederland dan in Duitsland wordt eerst gekeken of gebruik van stelkozijnen noodzakelijk is of niet.

Is een kunststof schuifpui beter dan houten schuifdeuren?

Ja, een kunststof schuifpui kent nogal wat voordelen ten opzichte van andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud en isolatie, maar ook aan veiligheid en inbraakpreventie. Een kunststof schuifpui …

Welk glas komt er in mijn nieuwe schuifpui?

Standaard werken we met HR++ glas, maar uiteraard kan er ook voor triple glas of gelaagd glas worden gekozen. De isolatiewaardes van triple glas …

Is een goedkope kunststof schuifpui wel geschikt?

Jawel, we leveren altijd de best mogelijke schuifpuien. Niet voor niets zijn we dealer van Schuco. Schuco schuifdeuren hebben een gegalvaniseerde stalen kern zodat ze beschermt zijn tegen alle weersomstandigheden, zijn super isolerend en zwaar inbraakpreventief. Tevens zijn alle door ons geleverde schuifpuien bestand tegen kromtrekken of doorzakken. Daarnaast wordt er gewerkt met het beste hang en sluitwerk

Wat is beter, kunststof schuifpui of openslaande deuren?

Beide zijn goed. Vaak is dit een persoonlijke keuze. Een schuifpui openen neemt wel minder ruimte in beslag, terwijl openslaande tuindeuren een grotere opening creëren. Verder is een schuifpui ook een klein stukje te openen en zorgt bovendien voor meer lichtinval. En, een schuifpui is goedkoper dan deuren.

Wat zijn de voordelen van een kunststof schuifpui?

Optisch lijkt het alsof u een grotere woonkamer of keuken gecreëerd heeft. Daardoor wordt de tuin meer bij uw woning getrokken. Ook geeft een kunststof schuifpui extra meerwaarde aan uw woning, en u bespaart direct op energiekosten.

Wat kost een kunststof schuifpui?

Dit is afhankelijk van het formaat, aantal schuivende delen en indeling van de schuifpui. Zo kost een hefschuifpui van ca 3 meter ongeveer 7.000 euro inclusief plaatsen en 20 jaar garantie. Bij een schuifpui van meer dan 4 meter in 4 delen liggen de prijzen vanaf 9.000 euro. Al onze prijzen zijn inclusief montage, afwerking (zowel buiten als binnenkant)

Kan ik een schuifpui in maandelijkse termijnen betalen?

Ja, dat kan. Vaak wordt dan met onze financieel expert gekeken naar de beste oplossing. De rente die u betaalt zijn dan ook nog fiscaal aftrekbaar. Lees verder op kunststof kozijnen financieren

Kan ik ook een schuifpui online bestellen?

Jazeker, hiervoor hebben we een aparte website. Daar kunt u uw eigen schuifpui samenstellen en online bestellen. De schuifpui wordt na ca 12 weken gratis bij uw thuis afgeleverd. Lees meer op kozijnenverkoop.nl

Beoordelingen van onze kunststof schuifpuien

Hieronder enkele reviews van klanten die u reeds voorgingen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kunststof schuifpui
Average rating:  
 8 reviews
 by Olaf en Marga

Gewoon een prachtige schuifpui. Schuift soepel zoals beloofd.

 by Joris Krooshof

Prachtige schuifpui, werkt soepel en ziet er degelijk uit. Isoleert goed en wij zijn dus supertevreden!

 by Yildiz en Marijn

Bij onze woning in Zutphen hebben we in februari een schuifpui besteld bij ea-kunststofkozijnen, deze is vorige week vrijdag geplaatst. Alles is gegaan zoals afgesproken en we zijn zeer tevreden

 by Maarten Smit

Wij kozen een dubbele schuifpui voor de achterkant van onze woning. Totaal 6 meter breed en in 4 delen. Super gemonteerd en afgewerkt, daarom dik 5 sterren!

 by Leon en Maartje

We hebben een prachtige schuifpui, en echt niet duur. Het is een heel andere woning geworden en wij zijn superblij..!!

 by Bulent B

Bewust gezocht naar een Schuco schuifpui vanwege kwaliteit. We hebben 3 offertes opgevraagd en dit bedrijf was niet de goedkoopste maar we waren wel overtuigd van de manier van plaatsen. En het resultaat is perfect. Geen opmerkingen

 by Geert en Manon Bruinewoud

De schuifpui was goed gemonteerd, maar we hadden 2 extra sleutels bijbesteld. Deze waren niet meegeleverd en daar moesten we twee weken op wachten. Anders zeker 5 sterren

 by J. Hesselink

Gewoon top. Zowel prijs, kwaliteit als afwerking. Niets op of aan te merken.