Meer informatie? ☎ 053-4787118

Kunststof schuifpui prijzen inclusief plaatsen

De beste en goedkope schuifpui van Schuco

Droomt u ook van een mooie kunststof schuifpui of schuifdeur? Bij EA Kunststoftechniek maken we uw droom werkelijkheid. Keuze uit diverse soorten schuifpuien, geschikt voor iedere woning, wens en budget. En altijd verzekerd van de laagste kunststof schuifpui prijzen.

Doordat we gespecialiseerd zijn in Schuco kozijnen en veel schuifdeuren in heel Nederland plaatsen, kunnen we de hoogste korting toepassen die in Nederland beschikbaar is. Daardoor kunnen we u de beste schuifpui van Schuco leveren, maar dan wel goedkoop!!

Ontdek onze talloze mogelijkheden en voordelen. Zo krijgt u bij ons advies aan huis, montage door eigen ervaren monteurs en kunststof schuifpuien van hoge kwaliteit. Daarnaast krijgt u 10 jaar garantie, zodat u verzekerd bent van blijvend woongemak.

Voordelen van kunststof schuifpuien

Energiebesparend

Een schuifpui bespaart zichzelf terug door een lagere energierekening en een lange levensduur. Ze beschikken ook over de best mogelijke warmte, geluids- en isolatiewaardes.

Ruimtebesparend

Een schuifpui opent u door makkelijk open en dicht te schuiven in tegenstelling tot een deur die u open moet slaan. Dit zorgt voor ruimtebesparing in uw woning, tuin of op uw terras.

Duurzame onderhoudsvrije kunststof schuifpui

Schüco kunststof schuifpuien of schuifdeuren worden op maat gemaakt, en van hard PVC met verhoogde slagvastheid. Zo is uw schuifpui of schuifdeur bestand tegen kou, regen en luchtvochtigheid. Daarbij verouderen de kunststof profielen niet. Ze hoeven niet worden geschilderd, trekken niet krom en blijven ook bij grote afmetingen recht door een dubbele stalen onderkern.

2 delige schuifpui

2-delige-schuifpui
2 delige schuifpui

Een tweedelige schuifpui is zeer geschikt voor de verbinding naar woonkamer en tuin, maar ook naar balkon. Een 2-delige schuifpui kan geleverd worden tot maximaal 4 meter, en kan in elke kleurstelling geleverd worden. Een schuifpui kan ook in zwart of antraciet aan zowel buiten als binnenzijde.

3-delige schuifpui

3 delige schuifpui met meer dan 1 schuifdeel
3-delige schuifpui met twee schuifdelen

Ook kan gekozen worden voor een schuifpui in drie delen. Zelfs een 3 delige schuifpui met meer dan 1 schuifdeel behoort tot de mogelijkheden. Vooral bij woningen waar de volledige achterdeur vervangen is als onderdeel van de nieuwe schuifpui kan dit een perfecte oplossing zijn.

Schuifpui 4 delig

4 delige schuifpui met 2 schuivende delen
vierdelige schuifpui met 2 schuivende delen

Is de te overbruggen afmeting groot dan kan ook gekozen worden voor een 4 delige schuifpui. Een vierdelige schuifpui bestaat uit 2 bewegende, schuivende delen. Dit kunnen zowel de buitenste delen zijn die naar binnen schuiven als de 2 binnenste delen die naar de buitenkant schuiven. De maximale lengte is 6 meter, maar dit kan worden aangepast naar 8 meter. Is de afstand groter dan 8 meter kan ook een extra deel als 2e kozijn er naast geplaatst worden.

Kleurkeuze

U heeft de keuze uit kunststof schuifpuien of schuifdeuren met een wit of crème profiel, in kleur (alle ralkleuren behoren tot de opties) of in houtdecor. Alle schuifpuien worden standaard voorzien van isolerend HR++ beglazing, en kan het ook geleverd worden met gelaagd glas.

Type van de pui

Tot een paar jaar geleden kon u kiezen voor kunststof schuifpuien met een hef-schuifsysteem, kiepschuifpuien en vouw-schuifsystemen.

Er worden tegenwoordig vrijwel alleen nog kunststof hefschuifpuien geleverd. Bij een hefschuifpui draait u met een hendel de acrylrollen naar beneden waardoor de pui makkelijk open of dicht te schuiven is. Eigenlijk zou het daarom een rolpui moeten heten, omdat er niet geschoven maar gerold wordt.

Samengevat:

  • geen meubilair weg zetten bij het opendoen van een schuifpui
  • geen rekening moeten houden met dichtwaaien van deuren
  • een schuifpui heeft minder stijlen en dorpels dan een deur
  • Uw woning lijkt ruimer doordat de tuin bij de woning wordt getrokken

Schuco CT70 Hefschuif (EASY SLIDE)

Schuco Corona CT70 HS

De Schuco Easy Slide. Veel gebruikte schuifpui welke gebruikt wordt voor balkondeuren en serres. Een zeer licht schuifbare deur geschikt voor zware glaspartijen zoals het HR+++ tripple glas. De drempel van de hefschuifdeur is zodanig geconstrueerd dat er geen verbinding tussen binnen- en buitenbereik plaatsvindt. “koude voet” vloerzones worden zo vermeden. De vergrendelingssystemen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van inbraakwering.

Schuco Thermoslide

schuco-thermoslide

Door thermisch gescheiden hefschuifdorpels en versterkingen geeft dit een perfect resultaat op gebied van thermische isolatie en isothermisch verloop. De vleugel wordt door het slanke kozijnprofiel geheel omsloten. Schüco ThermoSlide is uitgerust met nieuw ontwikkelde schuif-afdichtingen die zorgen voor een langere levensduur en betere afdichting. Het kozijn van de Schuco Thermoslide heeft een systeembouwdiepte van 219 mm.

Kunststof schuifpui prijzen

Onze kunststof schuifpuien vervaardigen wij in elk soort glas en verschillende tussenstijlen of spijlen. Voor meer informatie en een overzicht van alle mogelijkheden staan wij u graag persoonlijk te woord. We leveren altijd goedkope kunststof kozijnen

Ook zien wij regelmatig aanbiedingen voorbij komen van leveranciers die grote schuifpuien leveren tegen belachelijk lage prijzen. Vaak wordt er niet bij vermeld dat u in zo’n geval bespaart op essentiële onderdelen die noodzakelijk zijn voor een lange levensduur van uw schuifpui.

Bespaar niet op kwaliteit want deze besparingen komt u later gegarandeerd weer tegen.

Wij besparen niet op kwaliteit. Bij ons krijgt u gewoon een perfect werkende en gemonteerde schuifpui die levenslang mee kan!

Het type schuifpui beïnvloedt natuurlijk de prijs. Meestal zijn de kosten niet meer dan een paar tientjes per maand.

Schuifpui over de woning tillen

Een schuifpui wordt vaak in één dag gemonteerd. Dat moet ook wel, omdat uw woning aan het eind van elke werkdag volledig af te sluiten moet zijn.

Het komt voor dat een grote schuifpui niet altijd door, of om de woning gedragen kan worden. In zo’n geval wordt de schuifpui met een kraan over de woning getild.

Zoals hier in Lelystad te zien is, wordt een grote schuifpui over de woning getild. Zo kan ook een grote schuifpui zonder problemen binnen een dag gemonteerd, afgewerkt en opgeleverd worden.

Eindresultaat kunststof schuifpui

Meer over de beste schuifdeuren van Schuco?

Doordat we één van de grootste leveranciers van schuifpuien in Nederland zijn, kunnen we zeer scherpe prijzen inclusief plaatsen en afwerken geven. Vul het contactformuliertje in en ontvang een vrijblijvende offerte voor kunststof schuifpui

Zijn kunststof schuifpuien goedkoper in Duitsland

Ja, dat komt mede doordat in Duitsland anders wordt gewerkt dan in Nederland. In Nederland worden vaak verdiepte renovatie profielen gebruikt terwijl elders de kozijnen op de binnenmuur worden geplaatst. Doordat de bouw anders is in Nederland dan in Duitsland wordt eerst gekeken of gebruik van stelkozijnen noodzakelijk is of niet.

Is een kunststof schuifpui beter dan houten schuifdeuren?

Ja, een kunststof schuifpui kent nogal wat voordelen ten opzichte van andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud en isolatie, maar ook aan veiligheid en inbraakprefentie. Een kunststof schuifpui …

Welk glas komt er in mijn nieuwe schuifpui?

Standaard werken we met HR++ glas, maar uiteraard kan er ook voor tripple glas of gelaagd glas worden gekozen. De isolatiewaardes van tripple glas …

Is een goedkope kunststof schuifpui wel geschikt?

Jawel, we leveren sowieso schuifpuien van Schuco. Deze hebben een gegalvaniseerde stalen kern zodat ze beschermt zijn tegen alle weersomstandigheden, super isolerend en zwaar inbraakprefentief. Tevens zijn alle door ons geleverde schuifpuien bestand tegen kromtrekken of doorzakken. Ook wordt er gewerkt met het beste hang en sluitwerk

Wat is beter, kunststof schuifpui of openslaande deuren?

Beide zijn goed. Vaak is dit een persoonlijke keuze. Een schuifpui openen neemt wel minder ruimte in beslag, terwijl openslaande tuindeuren een grotere opening creëren

Wat zijn de voordelen van een kunststof schuifpui?

Ten eerste wordt optisch een grotere woonkamer of keuken gecreëerd. Daardoor wordt de tuin meer bij uw woning getrokken. Ook geeft een kunststof schuifpui direct een meerwaarde aan uw woning zodat deze meer waard is

Wat kost een kunststof schuifpui?

Dit is afhankelijk van het formaat, aantal schuivende delen en indeling van de schuifpui. Zo kost een hefschuifpui van ca 3 meter tussen de 4500 en 5000 euro inclusief plaatsen en 20 jaar garantie. Bij een schuifpui van meer dan 4 meter in 4 delen liggen de prijzen vanaf 6000 euro. Al onze prijzen zijn inclusief montage, afwerking (zowel buiten als binnenkant) en BTW

Kan ik een schuifpui in maandelijkse termijnen betalen?

Ja, dat kan. Vaak wordt dan met onze financieel expert gekeken naar de beste oplossing. De rente die u betaalt zijn dan ook nog fiscaal aftrekbaar. Lees verder op kunststof kozijnen financieren

Beoordelingen van onze kunststof schuifpuien

Hieronder enkele reviews van klanten die u reeds voorgingen.
Alle reviews lezen? Ga dan naar EA-Kunststoftechniek reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kunststof schuifpui
Average rating:  
 8 reviews
 by Olaf en Marga

Gewoon een prachtige schuifpui. Schuift soepel zoals beloofd.

 by Joris Krooshof

Prachtige schuifpui, werkt soepel en ziet er degelijk uit. Isoleert goed en wij zijn dus supertevreden!

 by Yildiz en Marijn

Bij onze woning in Zutphen hebben we in februari een schuifpui besteld bij ea-kunststofkozijnen, deze is vorige week vrijdag geplaatst. Alles is gegaan zoals afgesproken en we zijn zeer tevreden

 by Maarten Smit

Wij kozen een dubbele schuifpui voor de achterkant van onze woning. Totaal 6 meter breed en in 4 delen. Super gemonteerd en afgewerkt, daarom dik 5 sterren!

 by Leon en Maartje

We hebben een prachtige schuifpui, en echt niet duur. Het is een heel andere woning geworden en wij zijn superblij..!!

 by Bulent B

Bewust gezocht naar een Schuco schuifpui vanwege kwaliteit. We hebben 3 offertes opgevraagd en dit bedrijf was niet de goedkoopste maar we waren wel overtuigd van de manier van plaatsen. En het resultaat is perfect. Geen opmerkingen

 by Geert en Manon Bruinewoud

De schuifpui was goed gemonteerd, maar we hadden 2 extra sleutels bijbesteld. Deze waren niet meegeleverd en daar moesten we twee weken op wachten. Anders zeker 5 sterren

 by J. Hesselink

Gewoon top. Zowel prijs, kwaliteit als afwerking. Niets op of aan te merken.

error: Content is protected !!