Kunststof kozijnen specialist sinds 1998

Kunststof schuifpui

schuifpui-ea-kozijnen

De beste en goedkope schuifpui van Schuco

Droomt u ook van een mooie kunststof schuifpui of schuifdeur? Bij EA Kunststoftechniek maken we uw droom werkelijkheid. Keuze uit diverse soorten schuifpuien, geschikt voor iedere woning, wens en budget. En altijd verzekerd van de scherpste prijs.

Doordat we gespecialiseerd zijn in Schuco kozijnen en veel schuifdeuren in heel Nederland plaatsen, kunnen we de hoogste korting toepassen die in Nederland beschikbaar is. Daardoor kunnen we u de beste schuifpui van Schuco leveren, maar dan wel goedkoop!!

Ontdek onze talloze mogelijkheden en voordelen. Zo krijgt u bij ons advies aan huis, montage door eigen ervaren monteurs en kunststof schuifpuien van hoge kwaliteit. Daarnaast krijgt u 10 jaar garantie, zodat u verzekerd bent van blijvend woongemak.

Energiebesparende schuifpui

Een schuifpui bespaart zichzelf terug door een lagere energierekening en een lange levensduur. Ze beschikken ook over heel goede isolatie, warmte en geluids isolatiewaarden.

Ruimtebesparend

Een schuifpui opent u door makkelijk open en dicht te schuiven in tegenstelling tot een deur die u open moet slaan. Dit zorgt voor ruimtebesparing in uw woning, tuin of op uw terras.

Duurzame onderhoudsvrije kunststof schuifpui

Schüco kunststof schuifpuien of schuifdeuren worden op maat gemaakt, en van hard PVC met verhoogde slagvastheid. Zo is uw schuifpui of schuifdeur bestand tegen kou, regen en luchtvochtigheid. Daarbij verouderen de kunststof profielen niet. Ze hoeven niet worden geschilderd, trekken niet krom en blijven ook bij grote afmetingen recht door een dubbele stalen onderkern.

U heeft de keuze uit kunststof schuifpuien of schuifdeuren met een wit of crème profiel, in kleur of in houtdecor. Alle schuifpuien worden standaard voorzien van isolerend HR++ beglazing, en kan het ook geleverd worden met gelaagd glas. U kunt kiezen voor kunststof schuifpuien met een hef-schuifsysteem voor grote, stabiele bouwelementen, schuifsystemen met een lichte en elegante uitvoering en vouw-schuifsystemen.

De voordelen van een kunststof Schuco schuifpui

  • geen meubilair weg zetten bij het opendoen van een schuifpui
  • geen rekening moeten houden met dichtwaaien van deuren
  • een schuifpui heeft minder stijlen en dorpels dan een deur
  • Uw woning lijkt ruimer doordat de tuin bij de woning wordt getrokken

Kunststof schuifdeuren prijzen

Onze kunststof schuifpuien vervaardigen wij in elk soort glas en verschillende tussenstijlen of spijlen. Voor meer informatie en een overzicht van alle mogelijkheden staan wij u graag persoonlijk te woord. We leveren altijd goedkope kunststof kozijnen

Het type schuifpui beïnvloedt natuurlijk de prijs. Meestal zijn de kosten niet meer dan een paar tientjes per maand.

Schuco Corona CT70 HSDe Schuco Easy Slide. Veel gebruikte schuifpui welke gebruikt wordt voor balkondeuren en serres. Een zeer licht schuifbare deur geschikt voor zware glaspartijen zoals het HR+++ tripple glas. De drempel van de hefschuifdeur is zodanig geconstrueerd dat er een ontkoppeling tussen binnen- en buitenbereik plaatsvindt. “koude voet” vloerzones worden zo vermeden. De vergrendelingssystemen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van inbraakwering.
schuco-thermoslideDoor de thermisch gescheiden hefschuifdorpels en versterkingen geeft dit een perfect resultaat op gebied van thermische isolatie en isothermisch verloop. De vleugel wordt door het slanke kozijnprofiel geheel omsloten. Schüco ThermoSlide is uitgerust met nieuw ontwikkelde schuif-afdichtingen die zorgen voor een langere levensduur en betere afdichting. Het kozijn van de Schuco Thermoslide heeft een systeembouwdiepte van 219 mm.
Referentie:
Datum:
Opmerking:
We hebben een prachtige schuifpui, en echt niet duur. Het is een hele andere woning geworden en wij zijn superblij..!!
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
error: Content is protected !!