Montage afspraak ingepland

Heeft u een bevestiging gekregen van uw montage afspraak? (meer uitleg over montage van kozijnen) Dan komen we binnenkort uw bestelling monteren. Spannend! U bent immers één of meerdere dagen overgeleverd aan onze monteurs, die de regie van uw woning tijdelijk overnemen.

Dat brengt natuurlijk een beetje positieve spanning mee. Doen ze het wel goed? Waar gaan ze beginnen? En vooral: wat kan ik zelf doen?

Wat moet u zelf doen?

De laatste vraag is voor ons het belangrijkst. U hoeft op de dag(en) van montage zelf niets te doen. Voorafgaand aan de montage echter wel. Daarbij kunt u ons enorm helpen. Het is namelijk voor iedereen prettig als we snel, goed en makkelijk kunnen werken.

Maak daarom om te beginnen zowel binnen als buiten ongeveer 1 meter werkruimte vrij. Zo kunnen onze monteurs makkelijk bewegen, en zal het resultaat daardoor worden verbetert.

Vrijkomend stof

Houd rekening dat het uithalen van de kozijnen stof kan veroorzaken. Dek daarom elektrische apparatuur en meubels zoveel mogelijk af. We proberen altijd wel om van binnen naar buiten te werken, maar dat is geen garantie dat er geen stof binnen komt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor stofschade aan uw zaken. Ook vloeren, tegels en andere zaken waar steigers op staan vallen niet onder onze verantwoording. Dek daarom ook vloeren even af met een laken, deken of plastic.

Stroom en water

Stroom, water en sanitair dienen voor de monteurs beschikbaar te worden gesteld.
De monteurs kunnen in overleg beginnen met de kozijnen die u vrij heeft gemaakt. Bij voorkeur beginnen we boven. De rest van de te vervangen kozijnen gebeurt in samenspraak met u en de aanwezige monteurs.

Afvoeren sloopmaterialen, wat wel en wat niet?

Het afvoeren van sloopmateriaal wordt door EA-Kunststoftechniek gedaan, tenzij anders
afgesproken. Het verwijderen en afvoeren van risicovolle materialen zoals asbest, en materialen waarin asbest verwerkt is mogen niet door ons worden verwijderd.

Ondanks dat we zo zorgvuldig mogelijk werken, kunnen tijdens het uithalen van de oude kozijnen stenen afbreken. Geen zorgen, gelukkig gebeurt dit bijna nooit. Als het wel een keer voorkomt proberen we deze achteraf zo goed mogelijk te herstellen, en dat gaat tot nu toe altijd goed. We zijn echter geen stukadoor en EA-Kunststoftechniek is niet verantwoordelijk voor losliggende stenen, loszittend stucwerk en loszittende dorpels binnen/buiten.

U kunt alles natuurlijk altijd even rustig nalezen. Print dan de PDF versie van onze montagebrief uit. Deze kunt u hier downloaden.