Kunststof kozijnen bestellen? ☎ 053-4787118

Kunststof kozijnen plaatsen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen laten plaatsen

Op zoek om hoogwaardige kunststof kozijnen te laten plaatsen? EA Kunststof techniek is dé leverancier van onderhoudsvrije, duurzame kunststof kozijnen van Schuco. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in kwaliteitsproducten. In heel Nederland hebben we in de loop der jaren duizenden woningen voorzien van vakwerk en kwaliteit. Wij werken met advies aan huis en onze ervaren monteurs helpen u graag bij de keuze van uw ideale kunststof kozijn.
Van A tot Z haarfijn geregeld bij EA-Kunststof techniek.

Kunststof kozijnen staan voor kwaliteit, het besparen van energie en het verbeteren van wooncomfort. De kunststof kozijnen van EA-Kunststoftechniek zorgen naast een mooi uiterlijk, ook voor een optimale warmte- en geluidsisolatie of demping. Bovendien zijn onze kozijnen leverbaar in alle mogelijke maten en diverse uitvoeringen.
Lees ook: voordelen van kunststof kozijnen

Verschillende profielen kunststof kozijnen

Wij werken met de nieuwe generatie kunststof kozijnen met een 5-kamer systeem. Dit zorgt voor maximale isolatie en hoge stabiliteit van de kozijnen en draaiende delen. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende soorten profielen: een vlak strak profiel of een verdiept profiel. Tenslotte heeft u ook de keuze uit een gladde of houtlook afwerking.

Voorbeeld van onze montage werkzaamheden.

Is dit geen schitterend resultaat?

Al onze kunststof kozijnen zijn voorzien van een 5 kamer systeem, gegalvaniseerd staal en HR++ glas. Er kan ook worden gekozen voor HR+++. Al onze kunststof kozijnen kunnen in elke kleur worden geleverd, en worden gemonteerd geheel volgens richtlijnen van VKG

Kunststof kozijnen

blank Voor elk type woning hebben we de juiste kozijnen. Kozijnen van Schuco zijn niet meer van echt te onderscheiden.
  Kozijnen, ramen en deuren

Kunststof voordeur

schuco kunststof voordeuren Kunststof voordeur, prijs inclusief montage. Veilige goedkope kunststof voordeuren uit eigen productie, voorzien van SKG** beslag
  Kunststof voordeur

Kunststof Schuifpuien

blank
  Met een kunststof schuifpui betrekt u uw buitenleven meer naar binnen. Zo wordt uw tuin meer bij uw woning betrokken.
   Kunststof schuifpui

Openslaande deuren

openslaande deuren ea Ook door mooie openslaande tuindeuren krijgt u meer licht, meer uitstraling en meer tuin in uw woonkamer.
  Terrasdeuren

Kunststof gevels

referentie1 Uw houten gevel vervangen door kunststof? de perfecte oplossing voor uw onderhoudsvrije woning.
  Gevelbekleding

Kunststof dakkapel

blank Een zolderkamer uitbouwen? Of een bestaand dakkapel renoveren? Goed en goedkoop..!!
  Kunststof dakkapellen

Bij vervanging van elk van de bovengenoemde kozijnen bespaart u al direct flink op uw huidige stookkosten. In veel gevallen levert dit direct al een besparing op van 25%. Voor de meeste huishoudens is dat bijna 80 Euro per maand wat u besparen kunt.
Lees verder op financiele feiten

kunststof-kozijnen-laten-plaatsen

Kunststof kozijnen laten plaatsen

De montage van kunststof kozijnen. Een belangrijk onderdeel van uw keuze om kunststof kozijnen te kopen. Wie doet de montage? Wie plaatst uw dakkapel, gevelbekleding of openslaande deuren? Als u even rond zoekt op het internet vindt u allerlei sites en informatie omtrent het zelf plaatsen van kunststof kozijnen of deuren. Echter, welk nut heeft het om superkwaliteit kunststof kozijnen aan te schaffen als er niet goed gemonteerd wordt? Alles valt of staat bij de montage.

Meerwaarde voor uw woning
Wij leveren Schuco kozijnen, kwalitatief het beste profiel verkrijgbaar, maar als de montage niet goed is heeft ook Schuco geen meerwaarde voor uw woning. Doe daarom ook alleen zelf de montage als u werkzaam bent in de kunststof kozijnen branche.
Zie ook: kunststof kozijnen montage

Alleen als wij uw te plaatsen kozijnen inmeten en ook de montage en afwerking doen, kunnen we 20 jaar garantie afgeven. Zo weten wij namelijk zeker dat de kunststof kozijnen geplaatst zijn door ervaren monteurs en op de goeie manier gemonteerd zijn. We geven dan ook liever een totaalprijs inclusief montage en afwerking. Zo bent u verzekerd van kwaliteit die levenslang meegaat.

Eerst kijken, dan kopen

Zoals de meeste Nederlanders wilt u natuurlijk eerst kijken hoe we monteren, voordat u koopt. Dat kan. Bekijk onze kunststof kozijnen referenties van enkele gemonteerde woningen. Hieronder ziet u een voorbeeld van strak gemonteerde kozijnen met gevel.

Hoe worden kunststof kozijnen geplaatst?

Voor de particuliere markt leveren we een totaalpakket aan service aan. Het begint natuurlijk bij een goede voorbereiding. Onze adviseurs helpen u om alle mogelijkheden vooraf met u te bespreken, zodat we samen de best mogelijke indeling samenstellen van de te vervangen ramen. Er wordt gekeken waar geld bespaart kan worden op te dure kozijnen, maar ook kijken we naar de best mogelijke indeling om uw woning optimaal te ventileren en isoleren.

Daarna komt een exacte nameting, om zeker te zijn dat er geen verkeerde maatvoering gebruikt wordt. Het is zowel in ons belang als het uwe dat de kunststof kozijnen perfect passen in uw woning. Zo werken we indien nodig met kunststof stelkozijnen om meer zekerheid en veiligheid af te kunnen geven.

DIVERSE UITVOERINGEN MOGELIJK

Kunststof kozijnen van Schuco kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De draai/kiep ramen zijn allemaal worden voorzien van veiligheidsbeslag. Onze kunststof kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen, van moderne, industriële tot monumentale panden.

Betaalbare SCHUCO kozijnen

Onze kracht is dat wij kwaliteit van een Schuco kunststof kozijn bieden tegen een wel heel scherpe prijs. Hoe? Door onze profielen in Duitsland in te kopen en te verwerken in Nederland kunnen we een voor iedereen betaalbaar Schuco kozijn aanbieden, met natuurlijk alle gewenste garanties en keurmerken waar u naar zoekt.

kunststof kozijn met rechte verbinding

Houten uitstraling met rechte verbinding

Een baanbrekende innovatie: de rechte verbinding. Bij EA-Kunststoftechniek kiest u voor de echte houtlook. Met een rechte verbinding krijgt uw raamkozijn de uitstraling van traditioneel hout, maar geniet u van de voordelen van kunststof.

Traditionele uitstraling verstek

Bent u op zoek naar de traditionele uitstraling voor uw kunststof kozijnen? Kies dan voor de 45 graden hoekverbinding. Deze is uitvoerbaar in Schuco Corona Accent C70 met verdiept profiel. Natuurlijk kunt u nog een houtnerf toevoegen om nog meer de uitstraling te benadrukken.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan en profiteer van de laagste prijs..

Kozijnen vervangen maar even geen geld? Maak kennis met ons betaalplan. Vaak zijn de maandelijkse kosten niet meer dan € 50 euro per maand. Meer informatie over uw mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Bel 053-4787118 of vul gelijk onderstaand formulier in. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.

Referentie:
Datum:
Opmerking:
Na veel nadenken toch gekozen voor kunststof kozijnen. Door de rust van de vertegenwoordiger voelden we ons niet opgejaagd, maar we besloten wel eerst kennis te maken met de monteur. Maar ook deze kwam zeer ervaren over, en achteraf zijn we zo blij dat we in zee zijn gegaan met EA-Kunststof.. Alle lof voor dit bedrijf
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
Product naam
Schuco kozijnen
Prijs:
EUR 12000
Beschikbaar
Available in Stock
error: Content is protected !!