Kunststof kozijnen specialist sinds 1998

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van Schuco

Ook op zoek naar hoogwaardige kunststof kozijnen? EA Kunststof techniek is dé leverancier van onderhoudsvrije, duurzame kunststof kozijnen van Schuco. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in kwaliteitsproducten. In heel Nederland hebben we in de loop der jaren duizenden woningen voorzien van vakwerk en kwaliteit. Wij werken met advies aan huis en onze ervaren monteurs helpen u graag bij de keuze van uw ideale kunststof kozijn.
Van A tot Z haarfijn geregeld bij EA-Kunststof techniek.

Kunststof kozijnen staan voor kwaliteit, het besparen van energie en het verbeteren van wooncomfort. De kunststof kozijnen van EA-Kunststoftechniek zorgen naast een mooi uiterlijk, ook voor een optimale warmte- en geluidsisolatie of demping. Bovendien zijn onze kozijnen leverbaar in alle mogelijke maten en diverse uitvoeringen.
Lees ook: voordelen van kunststof kozijnen

Verschillende profielen kunststof kozijnen

Wij werken met de nieuwe generatie kunststof kozijnen met een 5-kamer systeem. Dit zorgt voor maximale isolatie en hoge stabiliteit van de kozijnen en draaiende delen. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende soorten profielen: een vlak strak profiel of een verdiept profiel. Tenslotte heeft u ook de keuze uit een gladde of houtlook afwerking.

schuco-thermoslide

Schuco Thermoslide

Het kunststof hefschuifsysteem Schüco ThermoSlide is een constructie op basis van het 82 mm systeem Schüco Corona SI 82, waarbij
Lees meer …
Schuco Corona CT70 HS

Schuco Corona CT70 HS

Schuco hefschuifsysteem ■ Hefschuifsysteem met smalle profielen ■ Inbouwdiepte van 167 mm ■ Glasdikte tot 40 mm ■ Bijzonder geschikt
Lees meer …

HVL Blokprofiel

Met het vernieuwde HVL blok profiel van Schuco is het laatste beetje kunststof uiterlijk volledig weggenomen. Er wordt een rechte
Lees meer …

Al onze kunststof kozijnen zijn voorzien van een 5 kamer systeem, gegalvaniseerd staal en HR++ glas. Er kan ook worden gekozen voor HR+++. Al onze kunststof kozijnen kunnen in elke kleur worden geleverd, en worden gemonteerd geheel volgens richtlijnen van VKG

Kunststof kozijnen

Voor elk type woning hebben we de juiste kozijnen. Kozijnen van Schuco zijn niet meer van echt te onderscheiden.
  Kozijnen, ramen en deuren

Kunststof voordeur

schuco kunststof voordeuren Kunststof voordeur, prijs inclusief montage. Veilige goedkope kunststof voordeuren uit eigen productie, voorzien van SKG** beslag
  Kunststof voordeur

Kunststof Schuifpuien

  Met een kunststof schuifpui betrekt u uw buitenleven meer naar binnen. Zo wordt uw tuin meer bij uw woning betrokken.
   Kunststof schuifpui

Openslaande deuren

openslaande deuren ea Ook door mooie openslaande tuindeuren krijgt u meer licht, meer uitstraling en meer tuin in uw woonkamer.
  Terrasdeuren

Kunststof gevels

referentie1 Uw houten gevel vervangen door kunststof? de perfecte oplossing voor uw onderhoudsvrije woning.
  Gevelbekleding

Kunststof dakkapel

Een zolderkamer uitbouwen? Of een bestaand dakkapel renoveren? Goed en goedkoop..!!
  Kunststof dakkapellen

Bij vervanging van elk van de bovengenoemde kozijnen bespaart u al direct flink op uw huidige stookkosten. In veel gevallen levert dit direct al een besparing op van 25%. Voor de meeste huishoudens is dat bijna 80 Euro per maand wat u besparen kunt.
Lees verder op financiele feiten

Hoe worden kunststof kozijnen geplaatst?

Voor de particuliere markt leveren we een totaalpakket aan service aan. Het begint natuurlijk bij een goede voorbereiding. Onze adviseurs helpen u om alle mogelijkheden vooraf met u te bespreken, zodat we samen de best mogelijke indeling samenstellen van de te vervangen ramen. Er wordt gekeken waar geld bespaart kan worden op te dure kozijnen, maar ook kijken we naar de best mogelijke indeling om uw woning optimaal te ventileren en isoleren.

Daarna komt een exacte nameting, om zeker te zijn dat er geen verkeerde maatvoering gebruikt wordt. Het is zowel in ons belang als het uwe dat de kunststof kozijnen perfect passen in uw woning.

De dag(en) van montage

Er wordt na deze 2e controle direct een afspraak gemaakt wanneer we de kozijnen komen plaatsen. Zo bent ruimschoots voorbereid wanneer we komen monteren. Op de dagen van montage hoeft u niets te doen, onze monteurs weten perfect hoe ze uw kunststof kozijnen moeten monteren, omdat dit inmiddels goed en duidelijk vooraf met u besproken is.

U hoeft zelfs niet thuis te zijn, alhoewel we het wel onze voorkeur heeft dat iemand thuis aanwezig is. Dit, om achteraf misverstanden te voorkomen.

De laatste montage dag

Op de laatste dag dat we monteren vragen we wel of uzelf aanwezig kunt zijn, omdat we graag voor we weggaan alles even nalopen of de kunststof kozijnen en alle afwerkingen geplaatst zijn zoals gewenst is. Soms kunnen kleine zaken over het hoofd worden gezien, en om te voorkomen dat u ontevreden bent lopen we samen met u alles nog even na. Meestal ziet u wel dat alles klopt zoals afgesproken.

Als alles klopt gaan onze monteurs weg. Alle bouwafval wordt uiteraard netjes meegenomen en afgevoerd. We gaan pas weg als u tevreden bent. U ontvangt de laatste dag van montage ook uw factuur, welke dan betaald dient te worden.

DIVERSE UITVOERINGEN MOGELIJK

Kunststof kozijnen van Schuco kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De draai/kiep ramen zijn allemaal worden voorzien van veiligheidsbeslag. Onze kunststof kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen, van moderne, industriële tot monumentale panden.

Betaalbare SCHUCO kozijnen

Onze kracht is dat wij kwaliteit van een Schuco kunststof kozijn bieden tegen een wel heel scherpe prijs. Hoe? Door onze profielen in Duitsland in te kopen en te verwerken in Nederland kunnen we een voor iedereen betaalbaar Schuco kozijn aanbieden, met natuurlijk alle gewenste garanties en keurmerken waar u naar zoekt.

Houten uitstraling met rechte verbinding

Een baanbrekende innovatie: de rechte verbinding. Bij EA-Kunststoftechniek kiest u voor de echte houtlook. Met een rechte verbinding krijgt uw raamkozijn de uitstraling van traditioneel hout, maar geniet u van de voordelen van kunststof.

Traditionele uitstraling verstek

Bent u op zoek naar de traditionele uitstraling voor uw kunststof kozijnen? Kies dan voor de 45 graden hoekverbinding. Deze is uitvoerbaar in Schuco Corona Accent C70 met verdiept profiel. Natuurlijk kunt u nog een houtnerf toevoegen om nog meer de uitstraling te benadrukken.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan en profiteer van de laagste prijs..

Kozijnen vervangen maar even geen geld? Maak kennis met ons betaalplan. Vaak zijn de maandelijkse kosten niet meer dan € 50 euro per maand. Meer informatie over uw mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Bel 053-4787118 of vul gelijk onderstaand formulier in. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.

[]
1 Step 1
Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

We hebben altijd diverse projecten in heel Nederland, waardoor prijzen lager zijn dan anders. Vraag er naar bij onze adviseur..!!

Informatie over:meerere opties mogelijk
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Referentie:
Datum:
Opmerking:
Na veel nadenken toch gekozen voor kunststof kozijnen. Door de rust van de vertegenwoordiger voelden we ons niet opgejaagd, maar we besloten wel eerst kennis te maken met de monteur. Maar ook deze kwam zeer ervaren over, en achteraf zijn we zo blij dat we in zee zijn gegaan met EA-Kunststof.. Alle lof voor dit bedrijf
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
error: Content is protected !!