Kunststof kozijnen specialist sinds 1998

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van Schuco

Ook op zoek naar hoogwaardige kunststof kozijnen? EA Kunststof techniek is dé leverancier van onderhoudsvrije, duurzame kunststof kozijnen van Schuco. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in kwaliteitsproducten. In heel Nederland hebben we in de loop der jaren duizenden woningen voorzien van vakwerk en kwaliteit. Wij werken met advies aan huis en onze ervaren monteurs en helpen u graag bij de keuze van uw ideale kunststof kozijn. Van A tot Z haarfijn geregeld bij EA-Kunststof techniek.

Kunststof kozijnen: ideaal voor wie op zoek is naar kwaliteit, het besparen van energie en het verbeteren van wooncomfort. De kunststof kozijnen van EA-Kunststoftechniek zorgen naast een mooi uiterlijk, ook voor een optimale warmte- en geluidsisolatie of demping. Bovendien zijn onze kozijnen leverbaar in alle mogelijke maten en diverse uitvoeringen.
Lees ook: voordelen van kunststof kozijnen

Daarbij bespaart u al direct flink op uw huidige stookkosten. In veel gevallen levert dit direct al een besparing op van 25%. Voor de meeste huishoudens is dat bijna 80 Euro per maand wat u besparen kunt.
Lees verder op financiele feiten

DIVERSE UITVOERINGEN MOGELIJK

Kunststof kozijnen van Schuco kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De draai/kiep ramen zijn allemaal worden voorzien van veiligheidsbeslag. Onze kunststof kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen, van moderne, industriële tot monumentale panden.

Betaalbare SCHUCO kozijnen

Kwaliteit, maar dan wel betaalbaar. Wie wil dat nu niet. Zeker weten dat je een perfect product koopt en tegen een prijs die u versteld doet staan. Dat is onze kracht. Wij bieden u de kwaliteit van een Schuco kunststof kozijn tegen een wel heel scherpe prijs. Hoe? Door onze profielen in Duitsland in te kopen en te verwerken in Nederland kunnen we een voor iedereen betaalbaar Schuco kozijn aanbieden, met natuurlijk alle gewenste garanties en keurmerken waar u naar zoekt.

Houten uitstraling met rechte verbinding

Een baanbrekende innovatie: de rechte verbinding. Bij EA-Kunststoftechniek kiest u voor de echte houtlook. Met een rechte verbinding krijgt uw raamkozijn de uitstraling van traditioneel hout, maar geniet u van de voordelen van kunststof.

Traditionele uitstraling verstek

Bent u op zoek naar de traditionele uitstraling voor uw kunststof kozijnen? Kies dan voor de 45 graden hoekverbinding. Deze is uitvoerbaar in Schuco Corona Accent C70 met verdiept profiel. Natuurlijk kunt u nog een houtnerf toevoegen om nog meer de uitstraling te benadrukken.

Wij werken met de nieuwe generatie kunststof kozijnen met een 5-kamer systeem. Dit zorgt voor maximale isolatie en hoge stabiliteit van de kozijnen en draaiende delen. Daarbij heeft u de keuze uit twee soorten profielen: het vlakke profiel of verdiepte profiel. Tenslotte heeft u ook de keuze uit een gladde of houtlook afwerking.

Kunststof kozijnen

Voor elk type woning hebben we de juiste kozijnen. Kozijnen van Schuco zijn niet meer van echt te onderscheiden.
  Lees meer ...

Kunststof voordeur

kunststof-voordeur Onderhoudsarme deuren van Schuco zijn gemaakt van weerbestendige, slagvaste grondstoffen. Geschikt voor elke woning.
  Lees meer ...

Kunststof Schuifpuien

  Met een kunststof schuifpui betrekt u uw buitenleven meer naar binnen. Zo wordt uw tuin meer bij uw woning betrokken.
   Lees meer ...

Openslaande deuren

openslaande deuren ea Ook door mooie openslaande tuindeuren krijgt u meer licht, meer uitstraling en meer tuin in uw woonkamer.
  Lees meer ...

Kunststof gevels

referentie1 Uw houten gevel vervangen door kunststof? de perfecte oplossing voor uw onderhoudsvrije woning.
  Lees meer ...

Kunststof dakkapel

Een zolderkamer uitbouwen? Of een bestaand dakkapel renoveren? Goed en goedkoop..!!
  Lees meer ...

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan en profiteer van de laagste prijs..

Kozijnen vervangen maar even geen geld? Maak kennis met ons betaalplan. Vaak zijn de maandelijkse kosten niet meer dan € 50 euro per maand. Meer informatie over uw mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Bel 053-4787118 of vul gelijk onderstaand formulier in. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.

[]
1 Step 1
Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

We hebben altijd diverse projecten in heel Nederland, waardoor prijzen lager zijn dan anders. Vraag er naar bij onze adviseur..!!

Informatie over:meerere opties mogelijk
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Referentie:
Datum:
Opmerking:
Na veel nadenken toch gekozen voor kunststof kozijnen. Door de rust van de vertegenwoordiger voelden we ons niet opgejaagd, maar we besloten wel eerst kennis te maken met de monteur. Maar ook deze kwam zeer ervaren over, en achteraf zijn we zo blij dat we in zee zijn gegaan met EA-Kunststof.. Alle lof voor dit bedrijf
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
error: Content is protected !!