Huisdieren in montagedagen

Zo, eindelijk is het zover. De heren monteurs komen uw bestelling plaatsen op de ingeplande montage afspraak. Vooraf heeft u natuurlijk als brave burger alle gordijnen en zaken verwijderd, de televisie afgedekt en een meter ruimte vrijgemaakt. Maar dan zijn er nog de huisdieren.

Hokjes, kooitjes en kommetjes

Vissen in een kleine kom, konijnen, cavia’s en ander gespuis in hokjes kunt u natuurlijk makkelijk met kom of hok op een andere plek zetten. Grotere aquariums even goed afdekken. Vogelkooien met parkieten of kanaries kunt u het beste even op een veilige stofvrije plek in de keuken neerzetten. Moeten we ook een keukendeur plaatsen? zet ze dan natuurlijk voor in de kamer,

Deur vervangen? Denk aan uw huisdieren

Honden en katten zijn van nature best onderzoekend. Onze monteurs zullen meerdere keren per dag de deur opendoen, openlaten en trappen op of af lopen. Zeker als het vervangen van deuren voor kunststof deuren onderdeel van de verbouwing zijn.

Honden en katten laat u het beste in de achtertuin. Zo kunnen ze niet weglopen als deuren openstaan. Ook voor de beestjes zelf is het beter om zo voldoende rust te behouden. Natuurlijk is het wel zaak dat uw huisdier voldoende beschut is tegen regen of felle zon.

Heeft u geen goede mogelijkheden om uw huisdieren beschut los te laten lopen? Wellicht dat één van uw alleraardigste buren dan even op uw huisdieren wil passen zodat wij ongestoord onze werkzaamheden kunnen voortetten.

Ventileren

Als we klaar zijn isoleert uw woning beter dan voorheen. Let er daarom juist dan op dat u roosters of bij kunststof kozijnen de ramen in ventilatiestand openzet, zodat alles blijft ventileren. om zo voor voldoende frisse lucht te zorgen. Fijn voor u en ook voor uw huisdieren.

EA-Kozijnen
Average rating:  
 0 reviews