Meer informatie? ☎ 053-4787118

Kunststof achterdeuren

Op zoek naar een nieuwe kunststof achterdeur? Dan bent u bij EA-Kunststoftechniek aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige kunststof achterdeuren van Schuco, die wij op maat maken. Onze achterdeuren zijn van de hoogste kwaliteit. Dat moet natuurlijk ook wel, want de achterdeur wordt vaak het meest gebruikt van alle kozijnen.

Bij het vervangen van de achterdeur wordt uiteraard ook het hele omliggende kozijn vervangen voor een kunststof kozijn van Schuco.

We werken bewust niet met paneeldeuren, welke vaak met piepschuim of ander materiaal worden opgevuld. We leveren alleen superkwaliteit door uit eigen productie op maat gemaakte deuren te leveren. De voordelen zijn onder meer dat deze deuren nooit krom of scheef trekken. Daarbij zijn deze deuren maximaal beveiligd zodat elke ongewenste gast deze deuren liever voorbij gaat.
(Dit geldt ook voor onze kunststof voordeuren)

Momenteel zijn er nergens betere kunststof achterdeuren verkrijgbaar, zodat we met een gerust en eerlijk geweten kunnen zeggen dat we echt de allerbeste achterdeur van kunststof leveren.

Klik op de foto’s om alle hoge kwaliteitsdeuren te zien uit eigen productie

Veilige kunststof achterdeuren

Door de ligging worden achterdeuren het vaakst gebruikt door inbrekers om uw huis te betreden. Alle deuren van EA-Kunststoftechniek zijn voorzien van een inbraakwerende 6-puntsluiting en een SKG cilinder met twee sterren. Al onze deuren hebben het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Diverse variaties kunststof achterdeuren

U heeft de keuze uit verschillende stijlen voor uw achterdeur. Zo kunt u kiezen voor een achterdeur met volledig veiligheidsglas of een dicht paneel of bovenin en glas en onderin een paneel. Ook kunststof achterdeuren zijn er in vele kleuren en uitvoeringen, zodat u altijd een achterdeur vindt die past bij uw huisstijl.

Kunststof achterdeur met zijpaneel

Vaak is de achterdeur met het zijraam één geheel. In dat geval wordt dit ook als één volledig kozijn geleverd. De indeling is redelijk naar wens in te delen, zo kunt u kiezen voor een deur in het midden, glas aan één kant of beide zijden, en kan er ook een borstwering gerealiseerd worden. Uiteraard houden we rekening met uw wensen. De prijzen van achterdeuren liggen hoger als er een zijlicht aan vast zit.

Kunststof achterdeur met zijpaneel en bovenlicht met rooster.

De voordelen van Schuco kunststof achterdeuren op een rij:

– Politie Keurmerk Veilig Wonen gekeurd
– SKG hang- en sluitwerk
– Op maat gemaakt voor uw woning
– Vele indelingen mogelijk
– Verschillende glasmogelijkheden

De scharnieren en de afwerking

Bij een achterdeur ontkomt u niet aan de zichtbare scharnieren. Daarvoor zijn een aantal opties. We adviseren het gebruik van onze rollerband scharnieren, als zowel uiterlijk als veiligheid ook mee tellen.

De scharnieren die we adviseren zijn de rollerband scharnieren. Deze geven meer veiligheid en hebben geen externe afwerking. Uiteraard kunnen deze ook in uw kleur worden meegespoten.

Tip:

Uiteraard kan ook gekozen worden om de achterdeur te laten verdwijnen en kan er gekozen worden voor een kunststof schuifpui. Onze deskundige adviseur vertelt u graag al uw mogelijkheden

Ook benieuwd naar onze prijzen voor kunststof achterdeuren? Vraag om informatie …

Gratis offerte aanvragen

Graag wil ik vrijblijvend meer informatie over een nieuwe kunststof achterdeur

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

kunststof achterdeur
Average rating:  
 1 reviews
 by Onno de Vries

We hebben in onze woning en in onze berging een kunststof deur laten plaatsen. We zijn erg blij met het resultaat en met de monteurs. Het was op dezelfde dag al klaar, en netjes!

error: Content is protected !!