Kunststof kozijnen specialist sinds 1998

Kunststof achterdeuren

Op zoek naar een nieuwe kunststof achterdeur? Dan bent u bij EA-Kunststoftechniek aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige kunststof achterdeuren van Schuco, die wij op maat maken. Onze achterdeuren zijn van de hoogste kwaliteit. Dat moet natuurlijk ook wel, want de achterdeur wordt vaak het meest gebruikt van alle kozijnen.

Veilige kunststof achterdeuren

Door de ligging worden achterdeuren het vaakst gebruikt door inbrekers om uw huis te betreden. Alle deuren van EA-Kunststoftechniek zijn voorzien van een inbraakwerende 5-puntsluiting en een SKG cilinder met twee sterren. Al onze deuren hebben het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Diverse variaties kunststof achterdeuren

U heeft de keuze uit verschillende stijlen voor uw achterdeur. Zo kunt u kiezen voor een achterdeur met volledig veiligheidsglas of een dicht paneel of bovenin en glas en onderin een paneel. Ook kunststof achterdeuren zijn er in vele kleuren en uitvoeringen, zodat u altijd een achterdeur vindt die past bij uw huisstijl.

De voordelen van Schuco kunststof achterdeuren op een rij:

– Politie Keurmerk Veilig Wonen gekeurd en SKG hang- en sluitwerk
– Op maat gemaakt voor uw woning
– Vele indelingen mogelijk
– Verschillende glasmogelijkheden
– Verschillende paneelmogelijkheden

Ook benieuwd naar onze prijzen voor kunststof achterdeuren? Vraag om informatie …

Afspraak maken voor offerte
Referentie:
Datum:
Opmerking:
We hebben in onze woning en in onze berging een kunststof deur laten plaatsen. We zijn erg blij met het resultaat en met de monteurs. Het was op dezelfde dag al klaar, en netjes!
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
error: Content is protected !!