Kunststof achterdeur

Kunststof achterdeur – laagste prijs inclusief montage

Op zoek naar een nieuwe kunststof achterdeur? Dan bent u bij EA-Kunststoftechniek aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige kunststof achterdeuren van Schuco, die wij op maat maken. Onze achterdeuren zijn van de hoogste kwaliteit. Dat moet natuurlijk ook wel, want van alle kunststof kozijnen wordt de achterdeur het meest gebruikt. Bij het vervangen van de achterdeur wordt uiteraard ook het hele omliggende kozijn vervangen.

Wat kost een kunststof achterdeur?

Wat kost een nieuwe achterdeur? Prijzen liggen uiteen, maar gemiddeld zijn de kosten lager als bij een voordeur. Dit komt omdat achterdeuren een wat eenvoudiger uiterlijk hebben. De prijs van een kunststof achterdeur met kozijn, dorpel en glas ligt rond de €4.250 Euro. Uiteraard inclusief montage, veilig deurbeslag en afwerkingskosten.

Sterke, stevige kunststof achterdeur

De achterdeur moet stevig en solide zijn, maar moet natuurlijk wel bij uw woonstijl passen. Daarom wordt een achterdeur op maat voor u gemaakt. We leveren alleen superkwaliteit door eigen gemaakte deuren te leveren. De voordelen zijn onder meer dat deze deuren nooit krom of scheef trekken. Daarbij zijn deze deuren maximaal beveiligd zodat elke ongewenste gast deze deuren liever voorbij gaat. (Dit geldt ook voor onze kunststof voordeuren)

Met staal verstevigde achterdeur

Ook onze achterdeuren worden extra met staal verstevigd. Zowel de deurprofielen als het omliggende kozijn wordt verzwaard met extra staal. Momenteel zijn er nergens betere kunststof achterdeuren verkrijgbaar, zodat we met een gerust en eerlijk geweten kunnen zeggen dat we echt de allerbeste achterdeur van kunststof leveren.

Veilige kunststof achterdeuren

Door de ligging worden achterdeuren het vaakst gebruikt door inbrekers om uw huis te betreden. Alle deuren van EA-Kunststoftechniek zijn voorzien van een inbraakwerende 3-puntsluiting en een SKG cilinder met antikerntrek veilig deurbeslag. Al onze deuren hebben het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Diverse variaties kunststof achterdeuren

U heeft de keuze uit verschillende stijlen voor uw achterdeur. Zo kunt u kiezen voor een achterdeur met volledig veiligheidsglas of een dicht paneel of bovenin en glas en onderin een paneel. Ook kunststof achterdeuren zijn er in vele kleuren en uitvoeringen, zodat u altijd een achterdeur vindt die past bij uw huisstijl.

Kunststof achterdeur met zijpaneel

Vaak is de achterdeur met het zijraam één geheel. In dat geval wordt dit ook als één volledig kozijn geleverd. De indeling is redelijk naar wens in te delen, zo kunt u kiezen voor een deur in het midden, glas aan één kant of beide zijden, en kan er ook een borstwering gerealiseerd worden. Uiteraard houden we rekening met uw wensen. De prijzen van achterdeuren liggen hoger als er een zijlicht aan vast zit.

De voordelen van Schuco kunststof achterdeuren op een rij:

  • Politie Keurmerk Veilig Wonen gekeurd
  • SKG hang- en sluitwerk
  • Verstevigd met extra staal voor een veiliger gevoel
  • Op maat gemaakt voor uw woning
  • Vele indelingen mogelijk
  • Verschillende glasmogelijkheden

De scharnieren en de afwerking

Bij een achterdeur ontkomt u niet aan de zichtbare scharnieren. Daarvoor zijn een aantal opties. We adviseren het gebruik van onze rollerband scharnieren, als zowel uiterlijk als veiligheid ook mee tellen.

blank
De scharnieren die we adviseren zijn de rollerband scharnieren. Deze geven meer veiligheid en hebben geen externe afwerking. Uiteraard kunnen deze ook in uw kleur worden meegespoten.

Kierstandhouders voor deuren en draaikiepramen

Na plaatsen van kozijnen, ramen of deuren komen er nogal eens vragen. Een van deze vragen is hoe mensen een kunststof achterdeur veilig op een klein stukje open kunnen zetten.

Er zijn best veel oplossingen, welke makkelijk achteraf door uzelf geplaatst kunnen worden. Meestal zijn deze oplossingen bij elke bouwmarkt ook verkrijgbaar, maar uiteraard kunnen wij deze ook meenemen tijdens montage. Zo heeft u de deur kierstand houder alvast op een juiste wijze in gebruik als we weggaan.

Hierboven ziet u enkele voorbeelden van mogelijkheden, maar er zijn er natuurlijk veel meer. Bovenstaande kierstandhouders zijn geschikt voor al onze kunststof deuren. U kunt altijd om meer informatie vragen natuurlijk, we helpen u graag verder.

Tip:

Uiteraard kan ook gekozen worden om de achterdeur te laten verdwijnen en kan er gekozen worden voor een kunststof schuifpui. Onze deskundige adviseur vertelt u graag al uw mogelijkheden

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Benieuwd naar de kosten voor uw kunststof achterdeur?

Bij EA-Kunststoftechniek krijgt u:

  • Schuco achterdeuren
  • Vakkundige montage
  • Advies op maat
  • Laagste prijs