Kunststof bloemkozijn

Bloemkozijnen van kunststof

Een bloemkozijn is een kozijn dat niet in maar op de gevel gemonteerd is, zodat het als het ware uitsteekt. Een voordeel van bloemkozijnen is dat doordat het op de buitenmuur geplaatst is, het aan de binnenkant meer ruimte geeft voor bijvoorbeeld bredere vensterbanken. In deze tijd zijn brede vensterbanken erg ”in” en zo kan een kunststof bloemkozijn meer ruimte binnenshuis geven.

Daarbij is een bloemkozijn van kunststof zowel van binnen als van buiten altijd een fraai aangezicht. De afwerking van kunststof bloemkozijnen wordt natuurlijk ook aangepast aan de verbreding van het raam, zodat het samen een mooi geheel is.

Een kunststof bloemkozijn heeft uiteraard dezelfde voordelen die gewone kunststof kozijnen ook bieden, en kunnen ook met houtstructuur geleverd worden. Ook in alle kleuren.

Wat kost een bloemkozijn

Prijzen zijn moeilijk vooraf aan te geven. Vaak zien we dat bloemkozijnen relatief kleine ramen zijn, en meestal zonder draaikiep gedeelte. U kunt de prijzen vergelijken met gewone kozijnen vervangen, maar het blijft afhankelijk van afmeting en indeling. Daarbij komen bloemkozijnen vaak voor in appartementen, dus dan maakt de locatie ook uit. Het vervangen van een bloemkozijn op de 5e etage van een gebouw is natuurlijk anders dan op de begane grond.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een kunststof kozijnen offerte aan.