Kunststof voordeur prijzen inclusief plaatsen

Wat kost een kunststof voordeur met kozijn? En wat kost een kunststof deur laten plaatsen? Een kunststof voordeur inclusief kozijn is het duurste kozijn om te vervangen en kost altijd meer dan een normaal kozijn. Sinds 2024 liggen kunststof voordeur prijzen gemiddeld tussen de €5.000 en €7.000 euro. Dit is inclusief montage, HR++ glas, SKG deurbeslag, afvoerkosten en BTW. Vanzelfsprekend heeft het type deurpaneel dat u kiest invloed op deze prijs.

Gelukkig heeft EA-Kunststoftechniek overal aan gedacht, dus ook aan goedkope kunststof voordeuren. Daardoor kunnen we deuren van de beste kwaliteit van Schuco aanbieden tegen gegarandeerd de laagste prijs. Onze kunststof deuren uit eigen productie trekken niet scheef, verkleuren niet, en is door inbrekers niet te forceren.

De basisprofielen worden besteld in Duitsland, en wij maken ramen en deuren in Nederland op maat. Daardoor kunnen we kostenbesparend werken.

Prijs van SCHUCO voordeur met kozijn

Wij hanteren vrij duidelijke en heldere prijsstellingen voor onze voordeuren. Hieronder ziet u een tabel met de kosten duidelijk weergegeven. Alle genoemde prijzen zijn inclusief montage, afwerken en afvoeren van de oude deur. Uiteraard is het gehele omliggende kozijn meegenomen in deze prijsstelling.

Kunststof voordeur (naar keuze)€ 5.000
Kunststof deur met bovenlichtca € 5.300
Kunststof voordeur met zijlichtca € 5.650
Kunststof deur met zij- en bovenlichtca € 5.950
Inclusief montage, afwerken, Isostone dorpel, HR++2-zijdig gelaagd glas, afvoeren sloopmaterialen en 21% BTW

Kunststof voordeur laten plaatsen

Als u uw voordeur vervangen wilt voor een kunststof variant, dient het hele omliggende kozijn ook vervangen te worden. Er kan geen kunststof deur in een houten kozijn worden geplaatst. Hetzelfde geldt ook voor een kunststof achterdeur.

Heeft uw voordeur geen zijlicht, kies dan wel een voordeur met glas erin, zodat de gang geen donkere plek wordt. Het glas van uw voordeur kan zowel in blank als in melkglas geleverd worden.

Heeft u een voordeur met zijlicht kunt u wel rekening houden met een eventueel rooster. Deze wordt dan aan de bovenkant van het zijlicht geplaatst. Komt de nieuwe voordeur in het midden, kies dan 2 roosters aan weerskanten zodat het aanzicht er ook op vooruit gaat.

Kunststof voordeur aanbieding:

Het gehele omliggende kozijn met deur vervangen voor een Kunststof voordeur van Schuco. Inclusief gratis inmeten.

 • Kunststof deur naar keuze
 • inclusief beslag naar keuze
 • inclusief montage en afwerken
 • inclusief iso stone onderdorpel
 • inclusief HR++ veiligheidsglas
 • inclusief afvoeren oude deur

Totaalprijs nu vanaf € 4500,-

blank

Kunststof voordeur voor elke woning

Een voordeur is het visitekaartje van uw woning. En wat het karakter van uw woning ook is, bij ons vindt u altijd dé kunststof deur die past bij uw persoonlijke smaak. Kunststof deuren zijn er dan ook in alle mogelijke uitvoeringen. Van een klassieke deur tot een landelijke voordeur, maar ook trendy moderne voordeuren kunnen van kunststof worden gemaakt.

Om uw woning een harmonieus aanzicht te geven, sluiten onze kunststof voordeuren naadloos aan bij de kozijnen. Zo hebben de deuren van Schuco een verdiept kozijn die dankzij de optionele rechte houtlook niet van een traditioneel houten kozijn is te onderscheiden.

Kunststof voordeur met zijlicht

Soms bestaat het kozijn van de voordeur uit twee delen, te weten een deur met daarnaast een zijlicht. In dat geval wordt aangeraden om het hele omliggende kozijn inclusief zijlicht te vervangen. Voor een zijlicht kan gekozen worden uit glas al dan niet met borstwering, of voor een dicht paneel.

Kiest u voor een paneel, houdt dan rekening met het feit dat daar geen licht doorheen komt. Beter is het om dan te kiezen voor bijvoorbeeld melkglas. Daar komt wel licht door maar kan niet doorheen gekeken worden. Zo voorkomt u dat de gang een donkere plek wordt.

kunststof-deur-met-zijlicht

Kunststof voordeur met brievenbus

Bij een kunststof voordeur uit onze eigen productielijn, kan er rekening gehouden worden met brievenbus. In een paneel kan dat niet, maar dus wel als we samen met u uw nieuwe voordeur samenstellen. Ook als u naast de deur nog een zijpaneel of zijlicht heeft zijn er veel opties. Zo kan de deur in het midden worden geplaatst indien gewenst.

Vraag om een gratis kostenoverzicht voor uw situatie

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Voordeur uit eigen productie

Goedkope voordeuren uit eigen fabriek

voordeur kunststof

Zie hier een greep uit onze collectie deuren die we zelf kunnen maken. Dit scheelt aanzienlijk omdat er dan geen dure deurvulling (deurpaneel) besteld hoeft te worden. Daarbij is de kwaliteit beter omdat we deze deuren verstevigen met extra kalven en staal. Nog een voordeel is dat u met zo’n deur wel kunt kiezen voor een kunststof voordeur met brievenbus.

Kortom: De kwaliteit van kunststof voordeuren uit eigen fabricage is beter, en de prijzen zijn lager dan paneeldeuren.

Persoonlijke keuze

Voordeur indelen naar eigen smaak

Ook u heeft een aandeel in de uitstraling van uw deur. U kunt kiezen uit verschillende stijlen en dorpels die uw deur bovendien extra stabiliteit en veiligheid geven. Ook kunt u vlakken opvullen met materialen in een kleur naar keuze, en kunt u ook kiezen voor een houtnerf. Kortom, met EA-Kunststoftechniek kiest u voor een zeer persoonlijke voordeur.

 • Passende deur voor elke type woning
 • Stabiele en veilige deur
 • Persoonlijke uitstraling
 • Geleverd met politiekeurmerk veilig wonen
 • 95% minder kans op woninginbraak

Inbraakveilig

Deuren met een haakslot van gehard staal kunnen nauwelijks worden geopend en zijn een belangrijke bescherming tegen inbrekers. Voorzien van kerntrek beveiliging systeem. Met 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas geleverd.

Warmte isolerend

Kunststof deuren van Schuco worden gekenmerkt door optimale warmte-isolatie. Dit wordt gewaarborgd door een interne, isolerende thermische isolatiekern en hoogwaardig hittebeschermend glas.

Altijd de beste deur

Naast het ontwerp dragen de kleur, het glas en de deurklink ook bij aan de visuele impact. EA-Kunststof techniek biedt u verschillende ontwerpopties. Kies het beste deurmodel bij de architectuur van uw huis.

kunststof voordeuren

Uw kunststof voordeur zelf samenstellen? Kunststof deuren van Schuco online bestellen

kunststof voordeur van Schuco

100% Veilige deuren van Schuco

Natuurlijk staat veiligheid op nummer 1 als u een kunststof voordeur aanschaft, en zeker bij uw nieuwe Schuco deur. Al onze kunststof deuren beschikken over eerste klas hang en sluitwerk met SKG keurmerk, en zijn bovendien voorzien van het nieuwe kerntrekbeveiliging systeem, dat verplicht onderdeel geworden is van het politiekeurmerk veilig wonen.

De kern-trekmethode is helaas een veel voorkomende inbraakmethode waarbij inbrekers in minder dan 30 seconden in uw woning zijn. Door het deurbeslag met Kerntrek beveiliging toe te passen wordt deze inbraakmethode definitief tegen gegaan. Zo verminderen onze kunststof deuren de kans op inbraak met ruim 95% 

Extra veilig sterrengekeurd beslag

Natuurlijk moet de deur voorzien zijn van een kruk of klink, zodat u de (voor)deur makkelijk openen kunt. De hieronder getoonde foto’s zijn van standaard roestvrij edelstaal, extra veilig deurbeslag. Ons deurbeslag is standaard voorzien van anti kerntrek beveiliging. Dit is ook onderdeel van het politiekeurmerk veilig wonen. Veiliger, beter en altijd bij de prijs inbegrepen.

Deurgrepen & siergrepen voor uw voordeur:

U kunt uw voordeur nog upgraden, met mooi sierbeslag zoals een fraaie deurgreep. Dit wordt dan extra aan uw kunststof voordeur toegevoegd om de deur ”aan te kleden”. De onderstaande deurgrepen zijn in verschillende lengtes leverbaar. Ook daarin hebben we ruime keuze, hieronder een aantal fraaie roestvrij stalen deurgrepen.

Isostone onderdorpels

Voor alle kunststof deuren worden isostone onderdorpels gebruikt. Dit zijn glasvezelversterkte composieten dorpels. Het geheel is een lichtgewicht dorpel, opgebouwd van glasvezel en voorzien van luchtkamers. Dit zorgt voor maximale isolatie.

• Geschikt voor alle profielen van Schuco
• Laag in gewicht
• Breukvast en zeer sterk
• Minimale krimp/uitzetting
• Zeer hoge isolatiewaarde

Voordeur kopen? Maak een vrijblijvende afspraak!

Natuurlijk snappen we dat u ook zo’n prachtige kunststof voordeur kopen wilt voor in uw woning. Maar wat zijn de kosten en de mogelijkheden? Onze adviseur vertelt u het graag! Maak een afspraak via de offerte aanvraag hieronder. Vaak heeft u al een prachtige nieuwe voordeur voor minder dan € 25,- per maand.

Afbeeldingen van kunststof deuren

Ondanks dat elke situatie anders is dan de uwe, omdat elke deur op maat gemaakt wordt, hebben we een paar voorbeelden voor u toegevoegd. Wellicht dat u hierdoor inspiratie kunt opdoen voor een passende deur in uw situatie.

Voordeuren eigen productie

Wilt u ook zo’n mooie, sterke, veilige en kleurvaste kunststof voordeur kopen uit onze eigen productielijn? Zie dan HIER onze zelfgemaakte voordeuren

Wist u dat…

Wist u dat we het staal in de hoeken van onze deurprofielen ook meelassen? Dat doet lang niet elke leverancier. Uw veiligheid staat op 1.

100% veilige deuren

Al onze deuren worden standaard met meerpuntsluiting geleverd. Dit vermindert de kans op woninginbraak met 95%

Inbraakveilig

De kozijnen worden voorzien van eerste klas hang- en sluitwerk dat voorzien is van het  het SKG keurmerk met anti kerntrek veilig deurbeslag

Vrijblijvende offerte kunststof voordeur

Zelf samenstellen? Ook dat kan. Maak een afspraak met onze deskundige adviseur om samen uw perfecte deur te ontwerpen.
Bekijk alle beschikbare kleuren hier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Ja, vertel mij wat mijn voordeur kost.

Bij EA-Kunststoftechniek krijgt u:

 • de beste kwaliteit voordeur
 • vakkundige montage
 • laagste prijs

Veel gestelde vragen over deuren – FAQ

Wilt u een voordeur kopen en heeft u nog vragen? Wellicht staat het antwoord hieronder vermeld en is uw vraag beantwoord. Toch niet? Neem dan contact met ons op.

Hoe lang duurt het plaatsen van een kunststof voordeur?
Kan er een brievenbus geplaatst worden in een kunststof voordeur?
Wat kost een kunststof voordeur inclusief plaatsen?
Waarom zijn kunststof deurpanelen minder veilig dan productiedeuren?
Waarom is een kunststof voordeur van Schuco beter dan andere deuren?
Kan ik een kunststof voordeur in termijnen betalen?
Kan ik een kunststof voordeur in alle kleuren krijgen?