Kunststof kozijnen specialist sinds 1998

Kunststof voordeur

Een passende voordeur voor elke woning

Een voordeur is het visitekaartje van uw woning. En wat het karakter van uw woning ook moge zijn, bij ons vindt u altijd een voordeur die past bij uw persoonlijke smaak. Deuren zijn er dan ook in alle mogelijke uitvoeringen van kunststof met de bijbehorende uitstraling, van klassiek en eigentijds tot trendy design.

Om uw woning een harmonieus totaalbeeld te geven, sluiten de kunststoffen deuren naadloos aan bij de kozijnen. Zo hebben de deuren van Schuco een verdiept kozijn die dankzij de optionele rechte houtlook niet van een traditioneel houten kozijn is te onderscheiden.

Persoonlijke voordeur

Ook u heeft een aandeel in de uitstraling van uw deur. U kunt kiezen uit verschillende stijlen en dorpels die uw deur bovendien extra stabiliteit en veiligheid geven. Ook kunt u vlakken opvullen met materialen in een kleur naar keuze. Kortom, met EA-Kunststoftechniek kiest u voor een zeer persoonlijke voordeur.

  • Passende deur voor elke type woning
  • Stabiele en veilige deur
  • Persoonlijke uitstraling
  • Geleverd met politiekeurmerk veilig wonen

Inbraakveilig

Deuren met een haakslot van gehard staal kunnen nauwelijks worden geopend. Ze bieden een belangrijke bescherming tegen inbrekers – en zijn daarom standaard. Voor extra beveiliging kunt u veiligheidsglas toevoegen.

Warmte isolerend

EA-voordeuren worden gekenmerkt door optimale warmte-isolatie. Dit wordt gewaarborgd door een interne, isolerende thermische isolatiekern en hoogwaardig hittebeschermend glas.

Altijd de beste deur

Naast het ontwerp dragen de kleur, het glas en de deurklink ook bij aan de visuele impact. EA-Kunststof techniek biedt u verschillende ontwerpopties. Overtuig uzelf en kies het beste deurmodel bij de architectuur van uw huis.

Kunststof voordeur prijs

Wat kost een kunststof voordeur? En wat is de prijs van een kunststof voordeur met kozijn? Zoals bekend is de voordeur met kozijn een van de meest dure kozijnen om te vervangen. Een nieuwe kunststof voordeur kost altijd meer dan een normaal kozijn. Bij de meeste bedrijven ligt dat rond de € 5000 euro. Dit heeft natuurlijk te maken met het hang en sluitwerk, maar ook met het type deurpaneel dat u kiest.

Gelukkig heeft EA-Kunststoftechniek overal aan gedacht, dus ook aan goedkope kunststof voordeur panelen. Daardoor kunnen we ook een goedkope kunststof voordeur aanbieden, gegarandeerd tegen de laagste prijs.

Goedkope kunststof voordeuren uit eigen productie

We hebben een goede oplossing om kostenbesparend voor u te werken, zonder op kwaliteit in te leveren. Zie hier een greep uit onze collectie voordeuren die we zelf kunnen maken. Dit scheelt aanzienlijk omdat er dan geen dure deurvulling (deurpaneel) besteld hoeft te worden. Daarbij is de kwaliteit beter omdat we deze deuren verstevigen met extra kalven.

Meer weten? Maak direct een vrijblijvende afspraak!

Natuurlijk snappen we dat u ook staat te popelen om zelf zo’n prachtige voordeur in uw woning te willen. Maar wat zijn de kosten en de mogelijkheden? Onze adviseur vertelt u het graag! Bel naar 06-43146005 of maak een afspraak met de link hieronder. Vaak heeft u al een prachtige nieuwe voordeur voor minder dan € 25,- per maand.

Afspraak maken voor offerte

error: Content is protected !!