Kunststof voordeur prijzen inclusief plaatsen

Wat kost een kunststof voordeur met kozijn? En wat kost een kunststof deur laten plaatsen? Een kunststof voordeur inclusief kozijn is het duurste kozijn om te vervangen en kost altijd meer dan een normaal kozijn. Sinds 2023 liggen kunststof voordeur prijzen gemiddeld tussen de €5.000 en €7.000 euro. Dit is inclusief montage, HR++ glas, SKG deurbeslag, afvoerkosten en BTW. Vanzelfsprekend heeft het type deurpaneel dat u kiest invloed op deze prijs..

Gelukkig heeft EA-Kunststoftechniek overal aan gedacht, dus ook aan goedkope kunststof voordeuren. Daardoor kunnen we ook deuren aanbieden tegen gegarandeerd de laagste prijs. Daarvoor krijgt u een kunststof voordeur van de allerbeste kwaliteit. Onze deuren uit eigen productie trekken niet scheef, verkleuren niet, en is door inbrekers niet te forceren.

Kunststof voordeur met brievenbus

Kiest u voor een kunststof voordeur uit onze eigen productielijn, kan er rekening gehouden worden met brievenbus. In een paneel kan dat niet, maar dus wel als we samen met u uw nieuwe voordeur samenstellen. Ook als u naast de deur nog een zijpaneel of zijlicht heeft zijn er veel opties. Zo kan de deur in het midden worden geplaatst indien gewenst.

Vraag om een gratis kostenoverzicht voor uw situatie


Kunststof voordeur met zijlicht

Soms bestaat het kozijn van de voordeur uit twee delen, te weten een deur met daarnaast een zijlicht. In dat geval wordt aangeraden om het hele omliggende kozijn inclusief zijlicht te vervangen. Voor een zijlicht kan gekozen worden uit glas al dan niet met borstwering, of voor een dicht paneel.

Kiest u voor een paneel, houdt dan rekening met het feit dat daar geen licht doorheen komt. Beter is het om dan te kiezen voor bijvoorbeeld melkglas. Daar komt wel licht door maar kan niet doorheen gekeken worden. Zo voorkomt u dat de gang een donkere plek wordt.

kunststof-deur-met-zijlicht

Kunststof deuren voor elke woning

Een voordeur is het visitekaartje van uw woning. En wat het karakter van uw woning ook moge zijn, bij ons vindt u altijd kunststof deuren die past bij uw persoonlijke smaak. Deuren zijn er dan ook in alle mogelijke uitvoeringen van kunststof met de bijbehorende uitstraling, van klassiek en eigentijds tot trendy design.

Om uw woning een harmonieus totaalbeeld te geven, sluiten de kunststof deuren naadloos aan bij de kozijnen. Zo hebben de deuren van Schuco een verdiept kozijn die dankzij de optionele rechte houtlook niet van een traditioneel houten kozijn is te onderscheiden.

Voordeur met rooster

Vaak krijgen we de vraag of er in een kunststof voordeur ook een rooster geplaatst kan worden. Juist omdat in de gang meestal slecht geventileerd wordt, kiezen mensen vaak voor een kunststof voordeur met rooster. Het rooster kan niet in de deur geplaatst worden, maar zou wel in een zijlicht gemonteerd kunnen worden.

Heeft u nu dus een voordeur met zijlicht kunt u wel rekening houden met een eventueel rooster. Deze wordt dan aan de bovenkant van het zijlicht geplaatst. Komt de nieuwe voordeur in het midden, kies dan 2 roosters aan weerskanten zodat het aanzicht er ook op vooruit gaat.

Voordeur uit eigen productie

Goedkope voordeuren uit eigen fabriek

voordeur kunststof

Zie hier een greep uit onze collectie deuren die we zelf kunnen maken. Dit scheelt aanzienlijk omdat er dan geen dure deurvulling (deurpaneel) besteld hoeft te worden. Daarbij is de kwaliteit beter omdat we deze deuren verstevigen met extra kalven en staal. Nog een voordeel is dat u met zo’n deur wel kunt kiezen voor een kunststof voordeur met brievenbus.

Kortom: De kwaliteit van kunststof voordeuren uit eigen fabricage is beter, en de prijzen zijn lager dan paneeldeuren

Persoonlijke keuze

Voordeur indelen naar eigen smaak

Ook u heeft een aandeel in de uitstraling van uw deur. U kunt kiezen uit verschillende stijlen en dorpels die uw deur bovendien extra stabiliteit en veiligheid geven. Ook kunt u vlakken opvullen met materialen in een kleur naar keuze, en kunt u ook kiezen voor een houtnerf. Kortom, met EA-Kunststoftechniek kiest u voor een zeer persoonlijke voordeur.

  • Passende deur voor elke type woning
  • Stabiele en veilige deur
  • Persoonlijke uitstraling
  • Geleverd met politiekeurmerk veilig wonen
  • 95% minder kans op woninginbraak

Inbraakveilig

Deuren met een haakslot van gehard staal kunnen nauwelijks worden geopend en zijn een belangrijke bescherming tegen inbrekers. Voorzien van kerntrek beveiliging systeem. Met 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas geleverd.

Warmte isolerend

Kunststof deuren van Schuco worden gekenmerkt door optimale warmte-isolatie. Dit wordt gewaarborgd door een interne, isolerende thermische isolatiekern en hoogwaardig hittebeschermend glas.

Altijd de beste deur

Naast het ontwerp dragen de kleur, het glas en de deurklink ook bij aan de visuele impact. EA-Kunststof techniek biedt u verschillende ontwerpopties. Kies het beste deurmodel bij de architectuur van uw huis.

kunststof voordeuren

Uw kunststof voordeur zelf samenstellen? Kunststof deuren van Schuco kunt u bij ons ook online bestellen!

Inbraakwerende kunststof voordeur Schuco

100% Veilige deuren van Schuco

Natuurlijk staat veiligheid op nummer 1 als u een kunststof voordeur aanschaft, en zeker bij uw nieuwe Schuco deur. Al onze kunststof deuren beschikken over eerste klas hang en sluitwerk met SKG keurmerk, en zijn bovendien voorzien van het nieuwe kerntrekbeveiliging systeem, dat verplicht onderdeel geworden is van het politiekeurmerk veilig wonen.

De kern-trekmethode is helaas een veel voorkomende inbraakmethode waarbij inbrekers in minder dan 30 seconden in uw woning zijn. Door het deurbeslag met Kerntrek beveiliging toe te passen wordt deze inbraakmethode definitief tegen gegaan. Zo verminderen onze kunststof deuren de kans op inbraak met ruim 95% 

Standaardbeslag voor uw nieuwe deur:

Natuurlijk moet de deur voorzien zijn van een kruk of klink, zodat u de (voor)deur makkelijk openen kunt. De hieronder getoonde foto’s zijn van standaard deurbeslag en allemaal van roestvrij edelstaal gemaakt. Ons deurbeslag is voorzien van anti kerntrekveilig deurbeslag. Veiliger, beter en altijd bij de prijs inbegrepen.

Deurgrepen, siergrepen voor uw voordeur:

U kunt uw voordeur nog upgraden, met mooi sierbeslag zoals een fraaie deurgreep. Dit wordt dan extra aan uw kunststof voordeur toegevoegd om de deur ”aan te kleden”. De onderstaande deurgrepen zijn in verschillende lengtes leverbaar. Ook daarin hebben we ruime keuze, hieronder een aantal fraaie roestvrij stalen deurgrepen.

Voordeur kopen? Maak een vrijblijvende afspraak!

Natuurlijk snappen we dat u ook zo’n prachtige voordeur kopen wilt voor in uw woning. Maar wat zijn de kosten en de mogelijkheden? Onze adviseur vertelt u het graag! Maak een afspraak via de offerte aanvraag hieronder. Vaak heeft u al een prachtige nieuwe voordeur voor minder dan € 25,- per maand. Dit geldt ook voor kunststof kozijnen.

Afbeeldingen van kunststof deuren

Ondanks dat elke situatie anders is dan de uwe, omdat elke deur op maat gemaakt wordt, hebben we een paar voorbeelden voor u toegevoegd. Wellicht dat u hierdoor inspiratie kunt opdoen voor een passende deur in uw situatie.

Voordeuren eigen productie

Wilt u ook zo’n mooie, sterke, veilige en kleurvaste kunststof voordeur kopen uit onze eigen productielijn? Zie dan HIER onze zelfgemaakte voordeuren

Wist u dat…

Wist u dat we het staal in de hoeken van onze deurprofielen ook meelassen? Dat doet lang niet elke leverancier. Uw veiligheid staat op 1.

100% veilige deuren

Al onze deuren worden standaard met meerpuntsluiting geleverd. Dit vermindert de kans op woninginbraak met 95%

Inbraakveilig

De kozijnen worden voorzien van eerste klas hang- en sluitwerk dat voorzien is van het  het SKG keurmerk met anti kerntrek veilig deurbeslag

Vrijblijvende offerte kunststof voordeur

Zelf samenstellen? Ook dat kan. Maak een afspraak met onze deskundige adviseur om samen uw perfecte deur te ontwerpen.
Bekijk alle beschikbare kleuren hier

Ja, vertel mij wat mijn voordeur kost.

Bij EA-Kunststoftechniek krijgt u:

  • de beste kwaliteit voordeur
  • vakkundige montage
  • laagste prijs
Voordeur (naar keuze)€ 5.000
Deur met bovenlichtca € 5.300
Deur met zijlichtca € 5.650
Deur met zij- en bovenlichtca € 5.950
Inclusief montage, afwerken, Isostone dorpel, HR++2-zijdig gelaagd glas, afvoeren sloopmaterialen en 21% BTW

Veel gestelde vragen over deuren – FAQ

Wilt u een voordeur kopen en heeft u nog vragen? Wellicht stat het antwoord hieronder vermeld en is uw vraag beantwoord. Toch niet? Neem dan contact met ons op.

Hoe lang duurt het plaatsen van een kunststof voordeur?

De montage van een kunststof voordeur neemt ongeveer één dagdeel in beslag. Als eerste wordt het gehele houten deurkozijn verwijderd. Daarna wordt er een kunststof stelkozijn gemonteerd, waarop het nieuwe kozijn geplaatst wordt. Daarna wordt de nieuwe kunststof voordeur in het kunststof kozijn gemonteerd. Als laatste wordt het HR++ glas geplaatst en vastgezet met glaslatten. Het kozijn is al volledig voorbewerkt en voorzien van SKG beslag als we bij u aankomen.

Kan er een brievenbus geplaatst worden in een kunststof voordeur?

Als u een traditioneel deurpaneel kiest wordt een brievenbus afgeraden. De panelen worden daardoor minder stabiel en dus minder veilig als daar gaten in worden gemaakt. Echter als u kiest voor een deur uit eigen productie kunnen we op een veilige manier zorgen dat er ruimte voor een brievenbus is, zodat u niet aan veiligheid hoeft in te leveren.

Wat kost een kunststof voordeur inclusief plaatsen?

De kosten van een kunststof voordeur liggen gemiddeld tussen de 4500 en 6000 euro. Dit is inclusief montage, afvoeren van oude sloopmaterialen en afwerkingen. De kosten zijn afhankelijk van het type voordeur dat u kiest. De kosten liggen hoger met een zij- of bovenlicht aan de deur.

Waarom zijn kunststof deurpanelen minder veilig dan productiedeuren?

De deurpanelen die gebruikt worden bij uw nieuwe voordeur zijn meestal gemaakt van een verhard schuim aan de binnenkant. Daarbij is een deurpaneel best een groot oppervlakte waardoor er altijd een zwakke plek in het midden ontstaat. Bij onze eigen productiedeuren wordt rekening gehouden met alle mogelijke zwakke plekken zodat we deze kunnen verstevigen door gebruik van extra kalven. Zo weten we zeker dat uw nieuwe kunststof voordeur gegarandeerd veilig is

Waarom is een kunststof voordeur van Schuco beter dan andere deuren?

Schuco werkt als enige leverancier met gegalvaniseerd staal van meer dan 1 mm dik. In dit binnenste staalwerk wordt dan het sluitwerk geslagen, zodat het voor inbrekers vrijwel niet te forceren is. Daarbij is een volledige kunststof voordeur inclusief kozijn echt zwaar. Om te voorkomen dat alles gaat doorhangen of kromtrekken bij extreme hitte is een degelijke stalen binnenframe eerder een must en geen overbodige luxe.

Kan ik een kunststof voordeur in termijnen betalen?

Ja. Ook voor een nieuwe voordeur kan een financiering worden gekregen welke ook nog belastingaftrekbaar is. Lees daarvoor meer op kozijnen financieren

Kan ik een kunststof voordeur in alle kleuren krijgen?

Ja, dat kan. We leveren alle kunststof kozijnen in vrijwel elke kleurstelling. Standaard kleuren zijn wit of creme maar door gebruik van een folie kan elke RAL kleur worden gekozen. Deze renolit folie met houtnerf …

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kunststof voordeur
Average rating:  
 3 reviews
 by Peters

Mooie degelijke deur, voelt goed en stevig aan. Is net geplaatst dus meer kan ik nog niet zeggen.

 by Jannie van der Vecht

Prachtige voordeur. Geen opmerkingen. Er werd netjes en secuur gewerkt.

 by Anja en Rob

We hebben onze voordeur vervangen voor een kunststof deur van Schuco. Het is een schitterende deur geworden die voldoet aan alle eisen. De prijs inclusief montage viel reuze mee