Kunststof kozijnen specialist sinds 1998

Kunststof voordeur

Goedkope kunststof voordeur

Kunststof voordeur prijs inclusief plaatsen

Wat kost een kunststof voordeur? En wat is de prijs van een kunststof voordeur met kozijn? Zoals bekend is de voordeur met kozijn een van de meest dure kozijnen om te vervangen. Een nieuwe kunststof voordeur kost altijd meer dan een normaal kozijn. Bij de meeste bedrijven ligt dat tussen de € 4000 en € 5000 euro. Dit heeft natuurlijk te maken met het hang en sluitwerk, maar ook met het type deurpaneel dat u kiest.

Gelukkig heeft EA-Kunststoftechniek overal aan gedacht, dus ook aan goedkope kunststof voordeuren. Daardoor kunnen we ook een goedkope kunststof voordeur aanbieden, gegarandeerd tegen de laagste prijs. Daarvoor krijgt u een voordeur van de allerbeste kwaliteit. Onze deuren uit eigen productie trekken niet scheef, verkleuren niet, en is door inbrekers niet te forceren.

Voordeuren voor elke woning

Een passende voordeur voor elke woning

Een voordeur is het visitekaartje van uw woning. En wat het karakter van uw woning ook moge zijn, bij ons vindt u altijd een voordeur die past bij uw persoonlijke smaak. Deuren zijn er dan ook in alle mogelijke uitvoeringen van kunststof met de bijbehorende uitstraling, van klassiek en eigentijds tot trendy design.

Om uw woning een harmonieus totaalbeeld te geven, sluiten de kunststoffen deuren naadloos aan bij de kozijnen. Zo hebben de deuren van Schuco een verdiept kozijn die dankzij de optionele rechte houtlook niet van een traditioneel houten kozijn is te onderscheiden.

Kunststof voordeur uit eigen productie

Goedkope voordeuren uit eigen fabriek

Klik op de foto om alle deuren te zien uit eigen productie. De kwaliteit van onze eigengemaakte deuren is onovertroffen, veiliger en trekken niet krom of scheef, en verkleuren niet.

Zie hier een greep uit onze collectie voordeuren die we zelf kunnen maken. Dit scheelt aanzienlijk omdat er dan geen dure deurvulling (deurpaneel) besteld hoeft te worden. Daarbij is de kwaliteit beter omdat we deze deuren verstevigen met extra kalven en staal. Nog een voordeel is dat u met zo’n deur wel kunt kiezen voor een kunststof voordeur met brievenbus.

Persoonlijke keuze

Voordeur indelen naar eigen smaak

Ook u heeft een aandeel in de uitstraling van uw deur. U kunt kiezen uit verschillende stijlen en dorpels die uw deur bovendien extra stabiliteit en veiligheid geven. Ook kunt u vlakken opvullen met materialen in een kleur naar keuze. Kortom, met EA-Kunststoftechniek kiest u voor een zeer persoonlijke voordeur.

  • Passende deur voor elke type woning
  • Stabiele en veilige deur
  • Persoonlijke uitstraling
  • Geleverd met politiekeurmerk veilig wonen
  • 95% minder kans op woninginbraak

Inbraakveilig

Deuren met een haakslot van gehard staal kunnen nauwelijks worden geopend. Ze bieden een belangrijke bescherming tegen inbrekers – voorzien van kerntrek beveiliging systeem. Als extra kunt u veiligheidsglas toevoegen.

Warmte isolerend

Kunststof deuren van Schuco worden gekenmerkt door optimale warmte-isolatie. Dit wordt gewaarborgd door een interne, isolerende thermische isolatiekern en hoogwaardig hittebeschermend glas.

Altijd de beste deur

Naast het ontwerp dragen de kleur, het glas en de deurklink ook bij aan de visuele impact. EA-Kunststof techniek biedt u verschillende ontwerpopties. Overtuig uzelf en kies het beste deurmodel bij de architectuur van uw huis.

Inbraakwerende kunststof voordeur van Schuco

100% Veilige deuren van Schuco

Natuurlijk staat veiligheid op nummer 1 als u een kunststof voordeur aanschaft, en zeker bij uw nieuwe Schuco deur. Al onze kunststof deuren beschikken over eerste klas hang en sluitwerk met SKG keurmerk, en zijn bovendien voorzien van het nieuwe kerntrekbeveiliging systeem, dat verplicht onderdeel geworden is van het politiekeurmerk veilig wonen.

De kern-trekmethode is helaas een veel voorkomende inbraakmethode waarbij inbrekers in minder dan 30 seconden in uw woning zijn. Door het deurbeslag met Kerntrek beveiliging toe te passen wordt deze inbraakmethode definitief tegen gegaan. Zo verminderen onze kunststof deuren de kans op inbraak met ruim 95% 

Meer weten? Maak direct een vrijblijvende afspraak!

Natuurlijk snappen we dat u ook staat te popelen om zelf zo’n prachtige voordeur in uw woning te willen. Maar wat zijn de kosten en de mogelijkheden? Onze adviseur vertelt u het graag! Maak een afspraak via de offerte aanvraag hieronder. Vaak heeft u al een prachtige nieuwe voordeur voor minder dan € 25,- per maand.

Vrijblijvende offerte aanvragen over een kunststof voordeur

Referentie:
Datum:
Opmerking:
We hebben onze voordeur vervangen voor een kunststof deur van Schuco. Het is een schitterende deur geworden die voldoet aan alle eisen. De prijs inclusief de montage viel reuze mee
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
error: Content is protected !!