Plastisol afwerking

Plastisol is een lichtgewicht en duurzaam staalplaatmateriaal met een weersbestendige kunststof kleurcoating. Plastisol is makkelijk te zetten. Zo kunnen de moeilijk bereikbare houten delen van uw gevel, boeidelen en dak redelijk eenvoudig worden bekleed en afgewerkt zodat deze ook onderhoudsvrij zijn.

Vaak worden gevels vervangen met keralit gevelbekleding, en meestal blijven de boeidelen vergeten. Zonde, want het is toch een optisch onderdeel van uw woning, waar bovendien ook onderhoud aan moet gebeuren. Daarom hebben we een goede en goedkope oplossing voor u. Plastisol voor de boeidelen, om de woning geheel te af te ronden.

We zien ook dat sommige bedrijven de boeidelen meenemen in keralit, om zo het optische aanzicht in hun optiek te verbeteren.

Boeidelen met plastisol afwerken

Voor de afwerking van boeien en boeidelen gebruiken wij bij voorkeur Plastisol. Dit in plaats van Keralit of trespa. Plastisol is een aluminium afwerking, een gecoate staalplaat die onderhoudsvrij is. Het voorgelakte staal zorgt voor kwaliteit, kleurstabiliteit en een lange levensduur.

Juist door de veelvuldigheid aan kleuren wordt dit met name gebruikt om de boeiranden van bijvoorbeeld dakkapellen en carports strak af te werken. Of bijvoorbeeld de boeidelen van een erker in een erkerwoning. En dan uiteraard in creme of een bijpassende kleur van de rest van de woning.

Hieronder enkele voorbeelden van boeidelen afgewerkt met plastisol.

Mooi? Ik dacht het wel!

Zo ziet u dat bij de aanschaf van kunststof kozijnen voor uw woning altijd voor meerdere onderhoudsvrije en schitterende oplossingen kan worden gekozen. Plastisol wordt dus veelvuldig gebruikt voor nette afwerking aan de buitenkant van uw woning. Wanneer u de binnenkant wilt afwerken zijn er andere, betere oplossingen dan plastisol. Trouwens, plastisol kan voor veel meer worden gebruikt dan alleen boeidelen. Hieronder noemen we er enkele:

Toepassingen van plastisol:

  • vensterbanken
  • gevels
  • dakkapel zijwangen
  • boeidelen

Meer over plastisol?

Juist omdat we 20 jaar ervaring hebben weten we heel goed hoe we ook uw boeidelen mooi kunnen afwerken. Dit zorgt ervoor dat de woning in geheel fraai en compleet afgewerkt is, en volledig onderhoudsvrij.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.