Plastisol afwerking

Vaak worden gevels vervangen met keralit gevelbekleding, en meestal blijven de boeidelen vergeten. Zonde, want het is toch een optisch onderdeel van uw woning, waar bovendien ook onderhoud aan moet gebeuren. Daarom hebben we een goede en goedkope oplossing voor u. Plastisol voor de boeidelen, om de woning geheel te af te ronden.

We zien ook dat sommige bedrijven de boeidelen meenemen in keralit, om zo het optische aanzicht in hun optiek te verbeteren.

Wij gebruiken bij voorkeur Plastisol in plaats van Keralit of trespa. Plastisol is een aluminium afwerking, een gecoate staalplaat die onderhoudsvrij is. Het voorgelakte staal zorgt voor kwaliteit, kleurstabiliteit en een lange levensduur.

Juist door de veelvuldigheid aan kleuren wordt dit met name gebruikt om de boeiranden van bijvoorbeeld dakkapellen en carports strak a te werken. En dan uiteraard in creme of een bijpassende kleur van de rest van de woning.

Hieronder enkele voorbeelden van boeidelen afgewerkt met plastisol.

Mooi? Ik dacht het wel!

Zo ziet u dat bij de aanschaf van kunststof kozijnen voor uw woning altijd voor meerdere onderhoudsvrije en schitterende oplossingen kan worden gekozen. Trouwens, plastisol kan voor veel meer worden gebruikt dan alleen boeidelen. Hieronder noemen we er enkele

Toepassingen van plastisol:

  • vensterbanken
  • gevels
  • dakkapel zijwangen
  • boeidelen

Meer weten over plastisol?

Juist omdat we 20 jaar ervaring hebben weten we heel goed hoe we ook uw boeidelen mooi kunnen afwerken. Dit zorgt ervoor dat de woning in geheel fraai en compleet afgewerkt is, en volledig onderhoudsvrij.