Jaloezieën in dubbel glas

Jawel, we leveren tegenwoordig jaloezieën in glas. Dus tussen het glas. Waarom? Er zijn tal van voordelen aan jaloezieen in glas ten opzichte van ervoor of tegen het glas.

Een van de grootste voordelen is dat zonwering in glas niet vies wordt. Vooral in de keuken wordt elke vorm van zonwering die aan de binnenkant bevestigd is sneller vies, en zoals u weet zijn jaloezieën niet het makkelijkste product om schoon te maken.

Dat is dan allemaal verleden tijd, met InBlindz®. Deze zonwering is leverbaar in diverse kleurstellingen, en kan toegepast worden in elke ruimte van uw woning. Dus keuken, slaapkamer maar ook interne glasafscheidingen zoals kantoorruimtes dat ook hebben.

Zonwering voor schuifpui

Nog een voordeel van jaloezieen in glas is dat deze geschikt is om als zonwering voor uw schuifpui te fungeren. Daar waar elke andere zonwering niet werkt omdat de schuifpui anders niet meer schuiven kan, zijn InBlindz wel geschikt. Deze zitten immers in het glas.

De bediening kan handmatig en elektrisch worden gekozen. Wij leveren alleen die bedieningen die zowel kantelbaar als optrekbaar zijn, maar elders kunt u ook bediening krijgen die alleen te kantelen is. Kortom, wederom een topproduct in de markt met vele toepassingen.

Zonwering in glas is geschikt voor HR++ en triple glas. De isolatiewaarde van het glas wordt niet aangetast. Sterker nog, als u kiest voor plisségordijnen of jaloezieën in HR++ glas, gaat de isolatiewaarde juist omhoog. Want naast de isolerende werking van uw isolatieglas zorgt de zonwering in glas voor extra isolatie. Daarnaast zorgt de jaloezieën in glas in de zomer voor extra zonwering waardoor het koeler blijft. U bespaart nog meer op uw isolatieglas dan onze berekening aangeeft.

Meer weten of gelijk jaloezieen in glas bestellen? Ga dan naar Plissétotaal voor een compleet prijsoverzicht.