Kunststof kozijnen fabriek Enschede

fabriek-kozijnen-eakozijn

Kunststof kozijnen Enschede:

  • Kunststof kozijnen op maat gemaakt
  • Montage in eigen beheer
  • KOMO gecertificeerde kozijnen
  • Politiekeurmerk veilig wonen

Productie van Schuco kozijnen

De kunststof kozijnen van EA-Kunststoftechniek worden in Enschede op maat gemaakt. Dit gebeurt in een fabriek die voldoet aan diverse keurmerken. De profielen komen daar in lengtes van 6 meter aan, waar ze worden verwerkt tot kozijnen op maat. Elk kozijn wordt afzonderlijk ingevoerd, omdat er bij elk woning altijd kleine afwijkingen in de maten ontstaan. Zo weten we zeker dat uw kozijnen ook perfect passen in uw woning.

kostenbesparing van machines

Hieronder krijgt u een beeld van de werkwijze en productie van uw Schuco kunststof kozijnen. Vroeger werden de machines handmatig bediend. Daar waren destijds 12 mensen voor nodig, inclusief 4 mensen die continue de kozijnen van de ene naar de volgende machine moesten brengen.

Tegenwoordig worden de profielen door een machine verplaatst, en staan er vakkundige medewerkers op de juiste plek om de volgende handelingen te verrichten die nodig zijn, waarna het profiel weer verder gaat naar de volgende.

Uiteindelijk worden alle inmiddels netjes genummerde profielen bij elkaar gezocht waarna ze aan elkaar gelast worden. Daarna worden ze handmatig gecontroleerd en nagekeken op onvolkomenheden, en worden ze op een bok gezet, voorzien van een naamsticker zodat elke bok op volgorde van montage kan worden uitgepakt.

Uiteraard kan met deze moderne werkwijze met hetzelfde aantal mensen méér geproduceerd worden, waardoor op lange termijn kosten kunnen worden bespaard. Dit is allemaal in uw voordeel natuurlijk, want zo kunnen we de prijzen laag houden.

We hopen dat u hierdoor een goed beeld gekregen heeft van deze professionele aanpak. Uiteraard beschikt onze monteur ter plaatse altijd over alle ins en outs, zodat u alle vragen die u nog heeft aan hem kunt stellen indien nodig.

We wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe kozijnen.

Natuurlijk leveren en plaatsen we ook kunststof kozijnen in Enschede. Enkele voorbeelden ziet u hier weergegeven. Wilt u ook kunststof kozijnen kopen en woont u in Enschede? Beelden zeggen meer dan tekst. Daarom onderstaande foto’s.

Op de eerste 2 foto’s is te zien hoe bij een woning in Enschede de achtergevel werd vervangen voor een 4 delige kunststof schuifpui, inclusief nieuwe draagconstructie bestaande uit een binnen- en buitenlatei.

Maak een afspraak zodat één van onze deskundige adviseurs vrijblijvend meer kan vertellen. Graag bewijzen we dat we met onze prijzen onderin de markt zitten. Zeker als u de kwaliteit van onze werkwijze met de door ons gebruikte producten bekijkt.

Om nog maar eens een mooi voorbeeld aan te halen: hieronder ziet u een situatie zoals deze was en daarnaast de foto zoals wij het afgeleverd hebben.