Kozijnen vervangen? ☎ 053-4787118

De fabriek

EA-kunststoftechniek-fabriek

De productie van uw Schuco kozijnen

De kunststof kozijnen van EA-Kunststoftechniek worden in Enschede op maat gemaakt. Dit gebeurt in de fabriek welke aangesloten is bij VKG keurmerk. De profielen komen daar in lengtes van 6 meter aan, waar ze worden verwerkt tot kozijnen op maat. Elk kozijn wordt afzonderlijk ingevoerd, omdat er bij elk woning altijd kleine afwijkingen in de maten ontstaan. Zo weten we zeker dat uw kozijnen ook perfect passen in uw woning.

Uw kostenbesparing van onze machines

Hieronder krijgt u een beeld van de werkwijze en productie van uw Schuco kunststof kozijnen. Vroeger werden de machines handmatig bediend. Daar waren destijds 12 mensen voor nodig, inclusief 4 mensen die continue de kozijnen van de ene naar de volgende machine moesten brengen. Tegenwoordig wordt er op een knop gedrukt als de juiste maten zijn ingevoerd, en komt het kozijn er kant en klaar uit.

Uiteraard heeft deze modernere werkwijze minder mensen meer nodig waardoor op lange termijn hoge kosten kunnen worden bespaard. Dit is allemaal in uw voordeel natuurlijk.

We hopen dat u hierdoor een goed beeld gekregen heeft van onze professionele werkwijze. Uiteraard beschikt onze monteur ter plaatse altijd over alle ins en outs, zodat u alle vragen die u nog heeft aan hem kunt stellen indien nodig.

We wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe kozijnen van EA-Kunststoftechniek.

Meer weten? Maak een afspraak zodat één van onze deskundige adviseurs vrijblijvend meer kan vertellen. Graag bewijzen we ook bij u thuis dat we met onze prijzen onderin de markt zitten. Zeker als u de kwaliteit van onze werkwijze met de door ons gebruikte producten bekijkt.

error: Content is protected !!