Over ons

Uw adres voor kwaliteitskozijnen

Maak kennis met EA-Kunststoftechniek; Dé leverancier van hoogwaardige Schuco kozijnen uit Duitsland. U kunt bij ons goedkope kunststof kozijnen bestellen waarbij u zelf monteert, óf u kiest voor een compleet pakket, waarbij wij ook uw kozijnen vakkundig komen plaatsen. Uiteraard beide opties met een uitstekende service.

Wij zijn gespecialiseerd in levering aan zowel de particuliere als zakelijke markt, en onze werkzaamheden strekken zich uit van renovatie tot nieuwbouw. We zijn een Twents bedrijf met Twentse nuchtere mentaliteit. Geen praatjes, we doen gewoon wat afgesproken is. Heldere, duidelijke, scherpe, eerlijke prijzen en afspraken.

Om kennis te vergaren zijn in de afgelopen 20 jaar diverse kozijnfabrikanten zowel in Nederland als Duitsland bezocht, cursussen en opleidingen over bouw- en montagewerkzaamheden succesvol afgerond om te zorgen dat iedereen weet hoe kozijnen op de best mogelijke wijze geplaatst moeten worden. Door deze kennis en ervaring uit te wisselen met onze collega’s is er ondertussen al meer dan 20 jaar een goede en prettige samenwerking tussen de Schuco fabriek en EA-Kunststoftechniek, waarbij beide partijen zich maximaal inspannen om kwaliteit te waarborgen. De lat is hoog gelegd!

Kwaliteit als basis

Vanaf 1998 is EA-Kunststoftechniek al een gerenommeerde speler in de branche van kunststof kozijnen. Na een opstartfase waarin we diverse merken kozijnen geleverd hebben, was voor iedereen duidelijk dat we alleen voor de beste kwaliteit zouden kiezen. Alle andere is ondergeschikt. Natuurlijk hoort bij een kwaliteitsproduct ook een kwalitatieve montage, anders heeft inkopen van dure producten geen zin.

De montage is onder toeziend oog van onze expert dan ook in goede handen. Ook nieuwe monteurs kunnen een gedegen en goede inwerkperiode verwachten zodat ze daarna zelfstandig op pad kunnen. Het inmeten en de controle gebeurt door onze specialist.

blank

Gespecialiseerd in schuifpuien

Elk bedrijf heeft zo een specialisme, of dingen die gewoon ontstaan. Bij ons zijn dat schuifpuien. En dan met name hefschuifpuien van Schuco. We leveren en monteren er jaarlijks honderden van. Zowel aan bedrijven als aan particuliere klanten.

Hiernaast onze hal met een gemiddelde wekelijkse aantal puien. Wellicht staat uw schuifpui hier binnenkort ook tussen?

Ons team

We zijn een relatief klein en toegankelijk team. Hierdoor komen we soms handen tekort (zoals in elke branche tegenwoordig). Ondanks dat het verwachtingspatroon van mensen afgelopen jaren drastisch veranderd is, lukt het ons om uiteindelijk bijna elke klant tevreden te stellen. En daar gaat het natuurlijk allemaal om. Bekijk zelf enkele voorbeelden van onze afgeronde projecten.

We zijn inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare partij waar u met een gerust hart terecht kunt voor uw renovatieproject. Uit ervaring van enkele jaren geleden hebben we anno 2024 geleerd dat we niet meer hooi op onze vork gaan nemen als we aankunnen. Dit betekent dat we niet meer elke opdracht kunnen aannemen. Zo hebben we de regio Zeeland al volledig geschrapt van onze lijst, en ook onderin Limburg komen we voorlopig niet meer. We willen elke klant de zorg en aandacht kunnen geven die ze verdienen.

Online verkoop van kozijnen, ramen en deuren op maat

Vanwege het aantal groeiende aanvragen voor het leveren van kozijnen, waarbij mensen zelf de montage willen doen, is er rond 2019 ook een online webshop van kozijnen bijgekomen. We leveren alle kozijnen op maat gemaakt. Geen standaardmaten. Alles wordt op wens van de klant gemaakt.

Voor zowel de online verkoop als de opdrachten uit offertes is, naast kwaliteit, ook snelheid van belang. Zo kunnen we bestellingen van kozijnen op maat al met ca 6 weken uitleveren. En kunnen we aangenomen opdrachten al plaatsen binnen 9 weken. Een groot voordeel voor klanten, want hierdoor hoeven ze geen maanden te wachten voordat er begonnen kan worden met de werkzaamheden.

Opening Showroom

In 2020 was het zover. Daar waar we eerder niet wilden toegeven dat we er een nodig hadden, konden we er, mede door de coronacrisis destijds, niet langer omheen. Er moest een showroom komen.

Eind 2020 zijn de deuren van onze showroom geopend zodat iedereen zelf kennis kan maken met de kwaliteit van Schuco. De showroom is op afspraak geopend en iedereen is van harte welkom.

blank

EA-Kunststoftechniek in ’t kort:

 • meer dan 20 jaar ervaring in productie of montage van kozijnen, met alles wat daarbij komt kijken.
 • Wij staan garant dat u de beste kwaliteit krijgt met kozijnen en deuren van SCHUCO
 • Per jaar worden ca 175 – 200 woningen door ons gerenoveerd en verduurzaamd.
 • Daarnaast leveren we voor ca € 1.000.000 per jaar aan kozijnen en schuifdeuren uit aan particuliere afnemers.
 • Door deze grote aantallen kunnen we scherp geprijsd werken zonder op kwaliteit in te leveren
 • Gratis advies, inmeetservice voor bestellingen en tal van andere voordelen.

Gerelateerde webshops:

 • Plissétotaal
  Voor horren, plisséhordeuren en verwante producten tegen vliegen, muggen en ander gespuis.
 • Kozijnenverkoop.nl
  Voor verkoop van kunststof ramen, deuren, schuifpuien, bedoeld om zelf te plaatsen.

Hoe bereikt u ons?

We zijn bereikbaar maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Offerte aanvragen of vragen over prijs van kunststof kozijnen ontvangen we bij voorkeur per mail, zodat we zelf contact met u kunnen opnemen.

Als u vooraf de producten in het echt zien wilt, en de kwaliteit van Schuco persoonlijk ervaren wilt, kom dan naar onze showroom. Daar kunt u kennis maken met het bedieningsgemak en het comfort, de kwaliteit beoordelen en kleuren uitzoeken. Alleen is daar niet altijd iemand aanwezig.

Om teleurstelling te voorkomen kun je vooraf een afspraak maken. Wij zorgen dan dat er iemand met warme koffie voor je klaar staat op de afgesproken datum! Lukt het niet om ons telefonisch te bereiken? Mail dan naar info@ea-kunststofkozijnen.nl.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.