Kunststof kozijnen op maat

Wist u dat u ook kozijnen op maat bij ons kunt bestellen? We leveren kozijnen, ramen en schuifpuien op elke gewenste maat en helemaal naar uw wens samengesteld. Deze kunt u online samenstellen en bestellen. Zowel aannemers, onderaannemers als particulieren kunnen nu goedkoop kozijnen bestellen van hoge kwaliteit. Dit is dé uitkomst als u een handige klusser of goede doe-het-zelver bent of kent. Door zelf de montage te doen kunt u flink besparen op de totaalprijs. Kies ook voor goedkope kunststof kozijnen van EA-Kunststoftechniek.

Schuco kozijnen zijn veelvuldig als beste getest, en hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere merken. Je kiest natuurlijk voor Schuco als je op alle vlakken kwaliteit verlangt. De belangrijkste kenmerken zijn de kwaliteit, comfort en de hoge isolatiewaardes. (lees verder op kunststof kozijnen merken)

De kwaliteit wordt gewaarborgd door het hoofdkantoor van Schuco zelf. In Duitsland worden ook de profielen besteld die we nodig hebben om uw kozijnen te produceren. Het produceren gaat dan weer geheel volgens de regels van KOMO,VKG en Schuco. Samengevat kunt u gerust zijn dat de kwaliteit van de door ons geleverde kozijnen voldoet aan alle maximale denkbare eisen.

Kozijnen bestellen doe je zo

Met een paar muisklikken configureert u zelf uw eigen kunststof kozijn. Als merk is gekozen voor Schuco. Je kunt kiezen uit het Schuco Living profiel of het Schuco CT70 blokprofiel. Daarnaast heb je de keuze uit een breed assortiment aan kozijnen, HR++ of triple beglazing, vele kleuren en accessoires.

Kunststof kozijnen hebben vele voordelen. Ze zijn duurzaam, energiebesparend, brandvertragend en inbraakwerend. En natuurlijk onderhoudsvrij en geven ze je woning een frisse en moderne uitstraling. Kunststof kozijnen op maat van Schuco zijn een slimme investering die je woning meer comfort, veiligheid en waarde geeft. Bestel nu je kozijn op maat en profiteer van onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende garantie.

Kozijnen op maat laten maken

We hebben zeer hoge eisen aan onze leveringen. Daarom is elk kozijn standaard uitgerust met

 • Schuco Living Variant of Schuco CT70 blokprofiel
 • SKG** afsluitbaar en hoogwaardig Schuco RVS beslag
 • Gratis voorzien van HVL, ook wel rechte hoekverbinding
 • Ingebouwde ventilatiestand in beslag

Daarom kiezen wij voor SCHUCO:

Schuco Living Variant is op alle fronten het beste kozijn dat leverbaar is in deze branche. Enkele voordelen zijn:

 • 7 Kamer systeem
 • Geschikt voor elk glas, ook voor extra verstevigd glas
 • EPDM afdichtingen in plaats van rubber
 • Werkbreedte 12 cm
 • 8 cm profieldikte
 • Gegalvaniseerd staal van 1,1 mm
 • Hoogste isolatiewaardes
 • Extra energie besparend

Wij meten, u monteert

Het inmeten is eigenlijk de belangrijkste stap om zelf kozijnen te plaatsen. Veel handige klussers durven het wel aan om een kozijn te plaatsen, mits het maar goed ingemeten is, en als iemand met ervaring maar even goed uitlegt wat ie moet doen.

Je kunt daarvoor gebruik maken van onze professionele diensten, zoals inmeten, monteren, adviseren en vragen over subsidie. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je graag met je kunststof kozijn op maat.

blank
Montagekosten besparen en zelf uw kozijnen plaatsen? Bestel uw kozijnen online in onze webshop!

Direct prijzen, kosten en opties uitrekenen, maar wel besparen op de montage?

In onze online kozijnen webshop berekent u in een handomdraai uw prijs voor uw kozijnen.

Alle kozijnen kunnen geheel naar wens, smaak en stijl worden samengesteld.

Daarbij garanderen we altijd de laagste prijs voor een zo compleet mogelijk product.

Ga naar onze configuratie mogelijkheden op Kozijnenverkoop voor alle informatie die u nodig heeft.


Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Informatie over: