Hang en sluitwerk

Het hang- en sluitwerk van uw kunststof kozijnen.

Natuurlijk valt er bij veel leveranciers geld (dus kosten) te besparen op het hang en sluitwerk, de sloten en de draaiende gedeeltes. Goedkoop beslag maakt goedkopere kozijnen. U denkt kwaliteit gekocht te hebben maar na een paar jaar wordt u geconfronteerd met negatieve gevolgen en de kosten – defecte mechanismen en scharnieren en niet leverbare onderdelen. Ramen beginnen te tochten langs de afdichtingen. Dit willen wij niet en u waarschijnlijk al helemaal niet! Daarom leveren wij alleen kunststof kozijnen met het beste beslag. Zo heeft u over de hele levensduur van het kozijn de laagste kosten en het hoogste comfort. 

Besparen op stookkosten met beter beslag

Met beter beslag op uw draaikiepramen bespaart u ook op langere termijn omdat de afsluiting van het raam stabiel blijft. Ook na 10-tallen jaren blijft de afdichting dicht en blijft u besparen op uw stookkosten. Zo passen wij een bescherming van 3 lagen toe op ons hang- en sluitwerk met een speciale nano-coating. Deze coating bevat geen schadelijke stoffen zoals chroom VI. Mede dankzij deze beschermlaag gaat dit beslag vele jaren langer mee dan de goedkopere merken.

AXA deur en Variotech kozijnbeslag

Variotech is het beste merk als het op sloten en beslag aankomt. Variotech maakt al sinds 1935 draai-kiep systemen en is het beste in de markt. Daarom worden onze kunststof kozijnen daarmee afgewerkt. Met beslag bedoelen we scharnieren en alles wat nodig is voor het functioneren van uw kozijn. Dit geldt natuurlijk ook voor onze kunststof deuren die we voorzien van AXA deurbeslag. Met goed beslag is het mogelijk om aanzienlijk te besparen op kosten door er nu wat meer geld in te investeren. Daarom leveren wij alleen hoge kwaliteitsbeslag.

blank

Onderhoud van hang en sluitwerk

Wat kunt u zelf doen om te zorgen dat alles goed blijft sluiten? Net als kozijnen reinigen kunt u ook zorgen dat alle sloten in goede staat blijven. Lees hoe u dit kunt doen op de pagina kunststof kozijnen reinigen.

Offerte aanvragen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.