Zonwering van EA-Kunststoftechniek

Bij een mooi afgewerkt huis met nieuwe kunststof kozijnen kunt u natuurlijk geen overlast van te veel zonlicht meer gebruiken. U kent het wel.. ’s Avonds wilt u de TV aanzetten en u ziet niets vanwege de weerkaatsing van de zon. Daarom hebben we diverse oplossingen om de zon binnenshuis te weren indien gewenst.

We werken daarvoor met plissé gordijn systemen die u zonder boren en lijmen kunt monteren. Een uniek systeem, dat ook nog eens makkelijk te bedienen is. Uiteraard weer leverbaar in diverse kleuren.

Juist omdat onze zonwering zo eenvoudig te plaatsen is, kunt u deze ook gebruiken in serres en overkappingen met glazen dak. Onze raamdeco in frame is geschikt voor alle kozijnen en overal kan zonder boren makkelijk geplaatst worden.

De kant en klare en op maat geleverde zonwering kan bestaan uit jaloezieën, tot plissé gorijnen in frame, tot gestoffeerde zonwering. En allemaal even simpel te monteren, zonder boren of schroeven!!

Bevestigen met magneetstrips

Het installeren van onze raamdecoratie in frame is kinderlijk eenvoudig. Het plaatsen van deze jaloezieen gaat met plakstrips met ijzerband, en magneetstrips. Hierdoor is bevestigen binnen 2 minuten klaar, en heel eenvoudig zelf te doen. Ook als u 2 linkerhanden hebt.

Jaloezieën in frame

Wat dacht u van mooie luxe jaloezieën die u zonder boren kunt bevestigen op vrijwel alle ramen, dus op zowel draai-kiepramen als vaste ramen. Zowel frame als lamellen zijn leverbaar in verschillende kleuren, zodat de jaloezieën en het frame altijd passen bij uw kozijnen.

Onze jaloezieën zijn zeer geschikt voor zowel aluminium kozijnen als kunststof kozijnen.

Wat kosten jaloezieen in frame?

Ook met onze raamdeco zijn we goedkoop. Bekijk onze online prijzen op plissetotaal jaloezieen in frame

lamella, jaloezieen in frame zonder boren
blank

Plissé gordijnen zonder boren

Op zoek naar plissegordijnen voor kunststof kozijnen? Plisségordijnen die u zonder boren of schroeven kunt installeren? Dan hebben we de oplossing voor u. Onze goedkope maar kwalitatieve plissegordijnen in frame zijn met hetzelfde kliksysteem te bevestigen. Een combinatie van ijzerband plakstrips met magneetstrips zorgt ervoor dat echt iedereen binnen een handomdraai de plissegordijnen in frame kan installeren.

Wat kosten plissegordijnen in frame?

Doordat de markt steeds meer voorzien wordt van kunststof kozijnen, komt er ook steeds meer vraag naar raamdecoratie voor kunststof kozijnen. Hierdoor kunnen we steeds groter inkopen. De prijs van plisségordijnen zonder boren bevestigen vallen u dan ook vast en zeker mee. Omdat we direct vanaf de fabriek leveren bespaart u minstens 30% op alle andere leveranciers. Ook voor goedkope raamdeco in frame zijn we de goedkoopste leverancier van kwaliteit.

Meer weten? Lees dan verder op plissegordijnen in frame

Zonwering tussen glas

Wilt u helemaal niet plakken, boren of schroeven? Dan hebben we ook nog zonwerende jaloezieën die tussen het glas zitten. Ideaal want u hoeft ze nooit schoon te maken. Stofvrij, vetvrij en altijd netjes en strak. De jaloezieën in glas zijn in meerdere kleuren te bestellen.

InBlindz® jaloezieën tussen HR glas

Inblindz zijn geschikt voor elke ruimte en geven een mooie rustige sfeer. Ook moderne kantoorpanden kunnen goed gebruik maken van jaloezieen in glas. Geschikt voor HR++ glas en triple glas.

blank

Meer weten? Neem contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen


blank

Ja, Ik wil gelijk
zonwering bestellen