HVL Blokprofiel

Met het vernieuwde HVL blok profiel met rechte verbinding van Schuco is het laatste beetje kunststof uiterlijk volledig weggenomen. Er wordt aan kunststof kozijnen houtlook toegevoegd. Zo wordt een rechte verbinding gemaakt tussen de liggende en staande delen, waardoor kunststof exact hetzelfde uiterlijk heeft als traditionele houten kozijnen.

U profiteert met de HVL blok profielen van Schuco van alle voordelen die kunststof kozijnen bieden, maar dan met het strakke design van hout. Dus ook de mensen die beweren dat kunststof kozijnen niet mooi zijn, of kunnen zijn, hebben geen enkel excuus meer om niet over te stappen naar zwaar isolerende en inbraakwerende kunststof kozijnen. En al helemaal niet als deze ook nog eens voorzien worden van een renolit folie. Dit is een folie met kleur voorzien van een houtnerf.

Wat is een HVL verbinding?

Een HVL verbinding is een rechte hoek of verbinding waarmee de kozijnen met elkaar verbonden zijn. Eerder konden kunststof profielen alleen verbonden worden met een schuine lasnaad. HVL staat voor hout verbindings look. Dit wordt ook een blokprofiel genoemd, maar een blokprofiel staat meer voor de verdieping. Daar waar eerder de kozijnen vlak of plat werden geleverd, kan een blokprofiel een verdiept uiterlijk hebben zodat het kunststof kozijn dezelfde werkbreedte als uw houten kozijn heeft.

Waarom kiezen voor een rechte verbinding?

Zoals reeds genoemd hebben kunststof kozijnen met rechte verbinding vele voordelen. De rechte verbinding is mogelijk voor alle producten, zoals deuren, schuifpuien en kozijnen. We vatten de voordelen even kort samen voor u.

  • Uitstraling en uiterlijk van houten kozijnen, maar wel zonder het noodzakelijke onderhoud van hout
  • Nieuw en ontworpen door nieuwste Schuco Living technologie
  • Niet 5 maar 7 dichte kamersysteem, voor betere isolatie
  • geproduceerd en voorzien van KOMO, SKG & VKG keurmerk
  • op maat gemaakt in onze fabriek

Rechte houtlookverbinding op alle profielen

Juist door het verbeteren van technieken is de houtlookverbinding mogelijk op alle profielsoorten. Oorspronkelijk was de bedoeling om deze verbinding alleen toe te passen op de Living Variant, maar door de grote vraag bij de consument om over te stappen naar kunststof met houtlook is het inmiddels toepasbaar op alle profielen die Schuco levert.

Ook het Corona Accent profiel met HVL verbinding

Nieuw is dat het Schuco Corona Accent profiel, u weet wel, dat meest gebruikte renovatie profiel waarmee elke leverancier bij u komt met een voorbeeld hoekje, ook leverbaar is met een rechte verbinding. Er is veel tijd, energie en geld gestoken om de machines aan te passen om het meest bekende Schuco profiel te voorzien van een echte houtlook en houtlook verbinding.

Uiteraard vertellen we u er graag meer over. Neem contact met ons op om alle voordelen over de HVL blok profielen te ontdekken

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

rechte verbinding HVL blokprofiel
Average rating:  
 1 reviews
by Patricia ten Voorde on rechte verbinding HVL blokprofiel

Mijn man wilde perse dit nieuwe blokprofiel. Persoonlijk zie ik geen verschil, maar het resultaat is hoe dan ook erg mooi geworden.