Horren & hordeuren | Goedkope hor op maat

Verschillende soorten horren

Wij leveren verschillende soorten horren voor ramen en deuren. Onze horren kunnen in elke ral kleur worden gemaakt, voor elke type raam of deur. Met onze horren houdt u insecten buiten. Onze op maat gemaakte horren zijn een uitkomst als u ’s avonds bij warme dagen de ramen open wilt zetten zonder last van muggen te krijgen. Er zijn diverse soorten horren, die we hieronder benoemen.

Inzethor

Inzet horren voor draaikiepramen

Een inzethor is de toepassing voor draai-kiepramen. Onze inzethorren worden gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende RAL-kleuren. Inzethorren worden aan de buitenkant IN het kozijn gezet, en zijn daardoor uitermate geschikt voor openslaande en naar binnen kantelende ramen.

Wanneer de hor geplaatst is kan het raam geopend en gesloten worden zoals voorheen.

Onze inzethor wordt volledig op maat gemaakt, daardoor past deze altijd in elk naar binnen openend raam.

Wat kost een inzethor?

Natuurlijk wilt u goedkoop inzethorren bestellen. Daarom hebben we ook voor onze inzethorren de laagste prijs garantie. Prijzen van onze inzethorren vindt u HIER

Plissé hordeur

Een plissé hordeur is een perfecte oplossing voor alle deuren. Wij leveren ook plissé hordeuren in vrijwel elke RAL kleur. 

De plissé hordeuren zijn eenvoudig te plaatsen door middel van dubbelzijdige tape, maar kunnen ook worden geschroefd.

Doordat onze hordeuren gebruik maken van een plissé vliegengaas, (gevouwen) zal de hor in dichtgeklapte toestand vrijwel onzichtbaar zijn. Zeker als u het aluminium frame in de zelfde kleur bestelt als uw kunststof kozijn. Het gaas wordt netjes weggevouwen in de cassette aan de zijkant van de hordeur.

blank

Bestel hier onze plisssehordeur op maat

blank
blank

Dubbele plissé hor

Een dubbele plissé hordeur is de oplossing voor openslaande deuren of grote schuifpuien.

Dubbele plissé hordeuren zijn te plaatsen door middel van dubbelzijdige tape, maar kunnen ook worden geschroefd. Deze plissehorren sluiten in het midden.

Wat kost een dubbele plisse hordeur?

Dubbele plisse hordeuren zijn duurder dan gewone plisse hordeuren, omdat er simpelweg meer materiaal voor nodig is. Zo bestaat de aluminium cassette uit 2 delen waarin het vliegengaas wordt opgeborgen, en er is meer gaas nodig dan bij een enkele plisse hordeur.

Toch liggen onze prijzen voor dubbele plisse hordeuren onderin de markt, waardoor u bij ons zeker kunt slagen voor een goedkope dubbele plissehordeur op maat.

Als u uw nieuwe kunststof kozijnen heeft laten monteren, en in de zomer van de voordelen wilt genieten van bijvoorbeeld uw nieuwe schuifpui, deuren of een raam open wilt zetten om frisse lucht in huis te laten, zijn vliegen en andere insecten natuurlijk niet uitgenodigd. Daarom zijn er goede, eenvoudige en goedkope oplossingen om deze ongenodigde gasten buiten te houden.

voor vrijwel elk raam, deur of schuifpui. Alles wordt perfect op maat gemaakt en alle horren zijn makkelijk door iedereen te plaatsen. Er is geen kennis, wiskunde of gereedschap nodig om onze horren te monteren. Een kind doet de was, of de afwas.

Bij aanschaf van kunststof kozijnen bij EA-Kunststoftechniek krijgt u vaak de horren al gratis. Dan hebben we het over de inzethorren die u voor de draai/kiep ramen kunt plaatsen.

Dubbele plissé hordeuren voor schuifpuien en openslaande deuren:

Zoals bij openslaande deuren of 4-delige schuifpuien het geval is, zijn de openingen vaak te groot om met een enkele hordeur af te sluiten. In zo’n geval wordt dan een dubbele plisse hordeur geplaatst. De meeste enkele hordeuren gaan (slechts) tot ca 2 meter open. En met een grote kunststof schuifpui of grote terrasdeuren zou dat betekenen dat vliegen alsnog kans hebben om binnen te vliegen.

Maar, geen zorgen.. We leveren natuurlijk ook dubbele plissé hordeuren. Deze kunnen gebruikt worden voor openingen tot wel 6 meter breed. Dus geef muggen geen kans deze zomer!! en bestel uw horren online via onze webshop. Hoe een grote dubbele hordeur eruit ziet? Nou, zo dus.

Meer weten over onze horren? Neem dan contact op met ons

blank

Bezoek onze online shop voor meer informatie

blank