Kunststof kozijnen bestellen? ☎ 053-4787118

horren en hordeuren

Inzet horren

Een inzethor is de ideale toepassing voor draai-kiepramen. Onze inzethorren worden gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende RAL-kleuren. Wanneer de hor geplaatst is kan het raam nog gewoon geopend en gesloten worden zoals voorheen.

Plisse hordeur

Een plissé hordeur is een perfecte oplossing voor alle deuren. Wij leveren plissé hordeuren en dubbele plissé hordeuren in de RAL kleuren 9010 en 9001. De plissé hordeuren zijn eenvoudig te plaatsen door middel van dubbelzijdige tape.

Dubbele plisse hordeur

Een dubbele plissé hordeur is een perfecte oplossing voor openslaande dubbele deuren of schuifpuien. Dubbele plissé hordeuren zijn eenvoudig te plaatsen door middel van dubbelzijdige tape, maar kunnen ook worden geschroefd. Deze plissedeuren sluiten zichzelf in het midden.

Als u uw nieuwe kunststof kozijnen heeft laten monteren, en in de zomer van de voordelen wilt genieten van bijvoorbeeld uw nieuwe schuifpui, deuren of een raam open wilt zetten om frisse lucht in huis te laten, zijn vliegen en andere insecten natuurlijk niet uitgenodigd. Daarom zijn er goede, eenvoudige en goedkope oplossingen om deze ongenodigde gasten buiten te houden.

We leveren horren voor vrijwel elk raam, deur of schuifpui. Alles wordt perfect op maat gemaakt en alle horren zijn makkelijk door iedereen te plaatsen. Er is geen kennis, wiskunde of gereedschap nodig om onze horren te monteren. Een kind doet de was, of de afwas.

Bij aanschaf van kunststof kozijnen bij EA-Kunststoftechniek krijgt u vaak de horren al gratis. Dan hebben we het over de inzethorren die u voor de draai/kiep ramen kunt plaatsen.

Meer weten over onze horren? Neem dan contact op met ons

error: Content is protected !!