horren en hordeuren

Inzethor

Inzet horren

Een inzethor is de toepassing voor draai-kiepramen. Onze inzethorren worden gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende RAL-kleuren.

Wanneer de hor geplaatst is kan het raam geopend en gesloten worden zoals voorheen.

Plissé hordeur

Een plissé hordeur is een perfecte oplossing voor alle deuren. Wij leveren ook plissé hordeuren in de RAL kleuren 9010 en 9001. 

De plissé hordeuren zijn eenvoudig te plaatsen door middel van dubbelzijdige tape, maar kunnen ook worden geschroefd.

Dubbele plissé hor

Een dubbele plissé hordeur is de oplossing voor openslaande deuren of grote schuifpuien.

Dubbele plissé hordeuren zijn te plaatsen door middel van dubbelzijdige tape, maar kunnen ook worden geschroefd. Deze plissehorren sluiten in het midden.

Als u uw nieuwe kunststof kozijnen heeft laten monteren, en in de zomer van de voordelen wilt genieten van bijvoorbeeld uw nieuwe schuifpui, deuren of een raam open wilt zetten om frisse lucht in huis te laten, zijn vliegen en andere insecten natuurlijk niet uitgenodigd. Daarom zijn er goede, eenvoudige en goedkope oplossingen om deze ongenodigde gasten buiten te houden.

We leveren horren voor vrijwel elk raam, deur of schuifpui. Alles wordt perfect op maat gemaakt en alle horren van Keje zijn makkelijk door iedereen te plaatsen. Er is geen kennis, wiskunde of gereedschap nodig om onze horren te monteren. Een kind doet de was, of de afwas.

Bij aanschaf van kunststof kozijnen bij EA-Kunststoftechniek krijgt u vaak de horren al gratis. Dan hebben we het over de inzethorren die u voor de draai/kiep ramen kunt plaatsen.

Dubbele plissé hordeuren voor schuifpuien en openslaande deuren:

Zoals bij openslaande deuren of 4-delige schuifpuien het geval is, zijn de openingen vaak te groot om met een enkele hordeur af te sluiten. In zo’n geval wordt dan een dubbele plisse hordeur geplaatst. Hoe dat eruit ziet? Nou, zo dus.

Meer weten over onze horren? Neem dan contact op met ons