Kunststof kozijnen specialist sinds 1998

Financieren

Kunststof kozijnen gespreid betalen met ons betaalplan

Financieren voor elk budget

Ook al zitten we onderin de markt met onze prijs, toch kost kozijnen renoveren geld. En het kan verkeren dat u momenteel even niet over de financiële middelen beschikt. Daarom kiezen veel mensen voor kunststof kozijnen financieren. Wij bieden de mogelijkheid om een onafhankelijke financiële adviseur uw mogelijkheden te laten onderzoeken.

Deze financiële adviseur bekijkt samen met u en geheel vrijblijvend de voordeligste mogelijkheden.
Vaak kan uw woningrenovatie al worden gerealiseerd met een betaalplan vanaf € 50,- per maand.

Daarbij bespaart u per direct al gemiddeld maandelijks meer dan € 75 euro uit aan stook- en onderhoudskosten. Kijk maar eens naar ons rekenvoorbeeld op financiële feiten.

Bij de aanschaf van kunststof kozijnen wordt vaak gesproken over een aantal varianten zoals:

Kozijnen leasen

Kunststof kozijnen leasen. Zo wordt een betaalplan ook wel genoemd. Natuurlijk least u geen kozijnen. De kozijnen zijn namelijk direct uw eigendom. Leasen is een vorm van huren en dit is niet aan de orde. Met kozijnen leasen wordt bedoeld dat u gespreid maandelijks aflost voor uw kunststof kozijnen.

Betaalplan kozijnen

Met een betaalplan kunststof kozijnen lost u maandelijks af. Het is een andere naam voor financieren. De kozijnen zijn per direct uw eigendom en vaak lost u met een betaalplan af aan de bank of andere financiële instelling net als uw hypotheek. De rente is ook fiscaal aftrekbaar.

Kozijnen financieren

Kunststof kozijnen financieren? Dit is de meest gebruikte vorm om eenvoudig en snel kunststof kozijnen aan te schaffen. Het is woning verbetering welke fiscaal aftrekbaar is. Zo spaart u eigenlijk achteraf. U krijgt eerst de kozijnen waarna u deze maandelijk aflost.

Daarbij zijn er nog diverse mogelijkheden om via een energiebesparende lening voordelig geld te lenen.

Geld lenen kost natuurlijk geld. Maar vaak bespaart u al de helft of meer direct uit aan stookkosten en onderhoud.
Hoe? Lees dan hier snel verder …

Woningrenovatie met EA-Kunststoftechniek. Oplossingen voor elk budget.

Meer weten? Bel: 053-4787118 of vul het contactformulier in, en een van onze adviseurs zal vrijblijvend contact opnemen om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Vaak hoeft u niet eens een extra hypotheek op te nemen om kunststof kozijnen te betalen.

Onze adviseurs zijn onafhankelijk, waardoor ze vaak bij meerdere instanties een offerte opvragen. Dus ook bij uw eigen bank. Ook wij hebben er baat bij hebben uw maandlasten zo laag mogelijk te houden. Zo weet u zeker dat u bij het financieren van kunststof kozijnen nooit met een hoge maandlast wordt opgezadeld.

Bekijk samen met onze adviseur naar uw mogelijkheden. Vaak kan er meer dan u denkt. Zo is rente aftrekbaar van de belasting, bespaart u direct op stook- en onderhouds kosten en stijgt uw woning in waarde..! Kijk ook op: FAAbv.nl

Ja, ik wil informatie over uw Comfort Plan en maandlasten..

[]
1 Step 1
Ja, ik wil een vrijblijvende offerte

We hebben altijd diverse projecten in heel Nederland, waardoor prijzen lager zijn dan anders. Vraag er naar bij onze adviseur..!!

Informatie over:meerere opties mogelijk
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Referentie:
Datum:
Opmerking:
Wij hadden geen contant geld, maar de financieel adviseur had een prima voorstel, was niet opdringerig en had meerdere opties. Erg tevreden over dit bedrijf.
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
error: Content is protected !!