Kunststof kozijnen financieren

Gespreid betalen met ons betaalplan

Ook al zitten we onderin de markt met onze prijs, toch kosten kunststof kozijnen geld. En het kan verkeren dat u momenteel even niet over de financiële middelen beschikt. Daarom kiezen veel mensen voor financieren. Bij de aanschaf van kunststof kozijnen wordt vaak gesproken over een aantal varianten zoals:

Kozijnen leasen

Kunststof kozijnen leasen. Zo wordt een betaalplan ook wel genoemd. De kozijnen zijn per direct uw eigendom. Leasen is een vorm van huren en daarom is leasen eigenlijk een verkeerde woordkeuze. Met leasen wordt bedoeld dat u gespreid maandelijks aflost voor uw kunststof kozijnen.

Betaalplan kozijnen

Met ons betaalplan lost u maandelijks af. Het is een andere naam voor financieren en dan wel tegen aantrekkelijke voorwaarden. U lost met een betaalplan van EA-Kunststoftechniek maandelijks af net als uw hypotheek. De rente is ook fiscaal aftrekbaar.

Kozijnen financieren

Kunststof kozijnen financieren? Dit is de meest voorkomende vorm om direct kunststof kozijnen te kopen. Het volledige aanschafbedrag leent u van een geldvertrekker dat u in maandelijkse termijnen terug betaalt. Het is woning verbetering zodat het fiscaal aftrekbaar is.

Tegenwoordig wordt het meest gebruikt gemaakt van de zogenaamde energiebespaarlening van het warmtefonds om voordelig geld te lenen. Deze lening is bedoeld voor energiebesparende maatregelen en heeft als voordeel dat de rente ontzettend laag is, en er hoeven geen notariskosten te worden gemaakt.

U bespaart per direct gemiddeld maandelijks meer dan € 75 euro uit aan stook- en onderhoudskosten. Kijk maar eens naar ons rekenvoorbeeld op financiële feiten.

Woning verduurzamen financieren

De rentetarieven van het warmtefonds vindt u in onderstaande tabel:

HoofdsomBruto maandlastenLooptijd in maanden en aantal termijnenRente*Totale kosten lening**Jaarlijks kosten-percentage***
€ 50,000,-€ 257,702402,2%€ 61.848,002,22%
€ 50,000,-€ 324,061802,1%€ 58.330,802,12%
€ 15.000,-  € 77,312402,2%€ 18.554,402,22%
€ 15.000,-  € 97,221802,1%€ 17.499,602,12%
€ 15.000,-  € 137,351201,9%€ 16.482,001,92%
€ 10.000,-  € 91,571201,9%€ 10.988,401,92%
€   4.999,-€ 63,17 841,7%€ 5.306,281,71%

Geld lenen kost natuurlijk geld. Maar vaak bespaart u al de helft of meer direct uit aan stookkosten en onderhoud.

Woningrenovatie met EA-Kunststoftechniek. Oplossingen voor elk budget.

Onze financieel adviseurs zijn onafhankelijk, waardoor ze bij meerdere instanties een offerte opvragen. Dus ook bij uw eigen bank. Ook wij hebben er alle belang bij uw maandlasten zo laag mogelijk te houden. Zo weet u zeker dat u bij het financieren van kunststof kozijnen nooit met een te hoge maandlast wordt opgezadeld.

Ook kan de financiering voor renovatie van uw kozijnen later makkelijk worden omgezet in uw hypotheek, waarbij de maandlasten vaak nog lager uitvallen. Financieren kan bijvoorbeeld door middel van ons populaire betaalplan. Dit is goedkoper dan leasen, en kan later eenvoudig worden omgezet in een hypotheek.

Vaak kan er meer dan u denkt. Zo is rente aftrekbaar van de belasting, bespaart u direct op stook- en onderhoudskosten en stijgt uw woning in waarde. Wilt u ook weten wat de kosten van kunststof kozijnen laten plaatsen zijn?

Niet sparen, wel besparen.. door ons betaalplan met lage maandlasten..

Financieel advies nodig?

Onze experts helpen u graag verder.
Zo betaalt u nooit teveel voor uw lening…

Graag bekijken we samen met u en geheel vrijblijvend naar de voordeligste mogelijkheden.

Vaak kan uw woningrenovatie al worden gerealiseerd met een betaalplan vanaf € 50,- per maand.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Showroom

Heeft u de financiering rond? En wilt u eerst even kennis maken met ons en onze producten? Bezoek dan onze showroom in Enschede

Kozijnen bestellen

Voor wie al wat verder in het proces is kan ook direct online kunststof kozijnen op maat bestellen. Maten en kleuren invullen en klaar!

Kan ik kunststof kozijnen leasen?

Leasen is een financiële regeling die met u getroffen is om uw aanschaf van kunststof kozijnen maandelijks te betalen. U betaalt een vast, vooraf afgesproken bedrag per maand. Vaak kan dit al vanaf € 50 euro per maand gerealiseerd worden. Bij leasen van uw kozijnen betaalt u wel rente welke belastingaftrekbaar is.

Wat is een betaalplan voor kunststof kozijnen?

Bij een kunststof kozijnen betaalplan wordt vooraf gekeken wat u maandelijks betalen kunt en wilt. Dit gebeurt samen met een financieel adviseur. Er wordt bij een betaalplan altijd gekeken naar een zo laag mogelijke maandelijkse aflossing. Meestal wordt na een tijdje een betaalplan omgezet in uw hypotheek. Ook bij een kunststof kozijnen betaalplan betaalt u rente welke fiscaal aftrekbaar is.

Kan ik kunststof kozijnen financieren in mijn hypotheek?

Vaak wordt gekeken om de betaling van kunststof kozijnen vanuit een reeds lopende hypotheek te doen. Juist omdat het woningverbetering is is de rente fiscaal aftrekbaar. Daarbij is de hypotheekrente nog steeds erg laag en kan de aflossing gespreid worden over langere tijd. Daarom is dit vaak de goedkoopste oplossing.

Wat kosten kunststof kozijnen voor mijn woning?

Dit kan nogal variëren omdat de kosten van veel factoren afhankelijk is. Zo zit er prijsverschil in verschillende kunststof kozijnen merken, maar ook in de manier van plaatsen. Verder is de indeling natuurlijk van invloed op de prijs, en kosten draaiende en opengaande kozijnen meer dan vaste raamkozijnen. Lees meer over de prijs van kunststof kozijnen

Hoeveel moet ik financieren voor kunststof kozijnen?

Afhankelijk van uw wensen en uw budget wordt individueel gekeken naar de beste oplossing. Daarbij is de montage ook een belangrijke factor in de prijzen van nieuwe kozijnen. Meestal wordt gekeken naar een totaalprijs, dus nieuwe kunststof kozijnen inclusief montage en afwerking

Betaal ik rente bij een betaalplan?

Ja, in alle gevallen van leasen, financieren of hypotheek wordt rente gerekend. De rente is wel aftrekbaar van de belasting omdat het overstappen naar kunststof kozijnen onder woningverbetering valt. Lees meer op financiele feiten

Hoeveel rente betaal ik bij financieren?

De rente die u betaalt om te financieren is afhankelijk van de manier hoe er gefinancierd wordt. Aangezien de hypotheekrente nog steeds de laagste is betaalt u daarom ook de laagste rente. Meestal wordt daarom een vrijblijvende afspraak gemaakt met een financieel adviseur. Hij bespreekt de voordeligste vorm van financieren van kozijnen met u.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Financiering
Average rating:  
 2 reviews
 by Anne & Wilco

We werden goed voorgelicht over de mogelijkheden. Er waren meerdere keuzes. Wij hebben de hypotheek verhoogd en we betalen nu gewoon één bedrag per maand. Er werd niets opgedrongen en dat was prettig.

 by Jan ter Beek

Wij hadden geen contant geld, maar de financieel adviseur had een prima voorstel, was niet opdringerig en had meerdere opties. Erg tevreden over dit bedrijf.