Reviews en beoordelingen

Referenties en klanten ervaringen

Wilt u kunststof kozijnen laten plaatsen, en wellicht eerst even bij de buren kijken hoe het daar geplaatst is? Wij hebben in heel Nederland verspreid vele woningen gerenoveerd, en kunststof kozijnen in heel Nederland geplaatst. Vraag onze adviseur naar adressen bij u in de buurt en overtuig uzelf over ons vakwerk. U kunt de voorbeelden ook bekijken onder ”praktijkvoorbeelden

blank

Wat zeggen onze klanten over ons:

Vaak zeggen ervaringen van uw buurtgenoten meer dan wij kunnen doen, en referenties van geplaatste kozijnen vertellen vaak ons verhaal beter dan welke adviseur ook. Vraag daarom referenties aan de adviseur zodat u bij uw wijkgenoten zelf kunt ervaren hoe professioneel we werken.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

EA Kunststof kozijnen review
Average rating:  
 177 reviews
 by Peter

Een maand geleden het hele huis laten voorzien van kunststof kozijnen door EA kozijnen.
En met een prachtig resultaat.
De mannen kwamen keurig op de afgesproken tijd en hebben vervolgens echt vakwerk afgeleverd.
Geweldig om te zien hoe deze ploeg vlekkeloos samenwerkt met een perfect resultaat.

Het was zelfs zo mooi dat onze buren ook meteen overtuigd waren en zeer binnenkort ook hun hele woning laten doen.

Ik kan u dus EA kozijnen van harte aanbevelen.

Hierbij onze dank en succes met de verdere zaken.

Groetjes,

Myriam en Peter
Marknesse

 by Marijn

Eind 2023 is er een kunstof schuifpui geplaatst.
Deze werd vlot geleverd en vakkundig gemonteerd. Veel plezier van.
De mee bestelde hor was nog niet leverbaar. Deze zou later volgen. In 2024 aantal keer proberen te bellen om leverdatum te vernemen. Uiteindelijk werd ik teruggebeld in april om een afspraak te maken voor montage van de hor. Ook deze is inmiddels gemonteerd. De zomer kan beginnen!

 by J. de Groot

1e week van december zowel boven als beneden alle kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. Aan de achterzijde van het huis is een mooie schuifpui geplaatst. Hier is vakwerk geleverd door de heren! Er wordt meegedacht in oplossingen en snel geschakeld. Binnen 1 week was de hele klus geklaard. Keurig, vakkundig en van topkwaliteit!

 by E.M. van den beld

Vandaag 3 november kunstofkozijnen beneden erin laten zetten. 1 woord Geweldig. Had hier wel nodige voeten in aarde want moedt beton gehakt worden en veel stof en werk voor de heren MAAR fantastisch gedaan echt een aanrader!

Naast snel en duidelijke communicatie is kwaliteit en goed personeel ook een enorme pluspunt.AANRADER

 by Danielle

Eerlijke prijs opgave/voor opname met duidelijke uitleg/snelle montage volgens planning.

Mijn nieuwe voordeur met kozijn ziet er fantastisch uit en opent en sluit soepel

 by Bernard kok

Na een goede en correcte plaatsing van onze nieuwe pui bleek dat het ventilatierooster kapot was. Direct dit per e mail gemeld. Het was januari van dit jaar. Geen enkele reactie. Na het 15 de mailtje een keer een reactie gehad, daarna tot op heden twee keer een rot smoes gehad, maar de pui is nog steeds niet gerepareerd. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar. Kortom het bedrijf munt uit in klantonvriendelijkheid!

 by Jane Voorthuizen

Onze hond heeft binnen 2 weken de nieuwe voordeur kapot gekrast. Wij denken dat het komt omdat er helder glas in gekomen is. In onze vorige deur zat melkglas waardoor hij niet naar buiten kon kijken. Het bedrijf weigert mee te denken aan een oplossing en neemt geen verantwoording, terwijl zij zelf dit glas hebben aangeraden voor meer lichtinval. Ik kon een nagelknippertje krijgen om de nagels van onze hond te knippen. Ik wil gewoon een onbeschadigde deur met ander glas. Totaal gebrek aan empathie of meedenken aan een financiele oplossing.

Antwoord: ???

 by Johan

Vorige week vrijdag zijn kunststof deuren en kozijnen geplaatst. Vandaag de afwerking. Van begin, inmeting In december tot vandaag de afwerking, topprestatie geleverd. Echte vaklui en hele mooie kunststof deuren en kozijnen. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.

 by Gerard

Montage schuifpui is prima verlopen, de monteurs hebben mooi werk geleverd, alles netjes afgewerkt en opgeruimd, complimenten!

 by Marsman

Nadat de levering tot 2x toe uitgesteld werd, waren we dan toch eindelijk aan de beurt vorige week. Onze hele woning is voorzien van kunststof kozijnen waarbij we ook een schuifpui hebben laten plaatsen. Onze angst was onterecht, en alles zit er mooi in.

 by Junge

Afgelopen week is onze voor- en achtergevel voorzien van nieuwe kozijnen en gevelbekleding. Het is prachtig geworden! De mannen hebben oog voor detail, werken erg hard en netjes. Ze zijn pas tevreden als het er echt goed uitziet.
Een echte aanrader!

 by Lachebekje

Grote schuifpui besteld (6 meter) werd met hijskraan netjes over ons huis getild. Alles is keurig verlopen

 by Theo

Vorige week is tot volle tevredenheid de nieuwe kunstof achterpui geplaatst. Er werd keurig gewerkt en schoon opgeleverd . De pui is keurig afgewerkt. Nawerk is niet nodig. Pluim voor medewerkers. Prijs was ook nog eens zeer concurrerend en de levertijd relatief kort.

 by Metin A

Supermooi geworden! De ploeg heeft erg netjes gewerkt. Er werd per raam gevraagd hoe breed we de vensterbanken wilde hebben bij de afwerking. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

 by Ina en Adri Memelink

Schuifpui met hefmechanisme perfect gemonteerd.
De heren monteurs hebben uitstekend werk geleverd, op tijd en
keurig afgewerkt.

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»