Meer informatie? ☎ 053-4787118

Reviews en beoordelingen

Wat zeggen klanten over ons? Heeft u al kozijnen bij ons besteld en bent u tevreden over onze producten en werkwijze? Laat dan ook even een reactie achter zodat u andere mensen kunt helpen beslissen.

Bent u niet tevreden of is er iets niet afgerond zoals zou moeten? Neem dan eerst even contact met ons op voordat u hier uw review afgeeft. We streven ernaar dat iedereen tevreden moet zijn. Dat geldt voor ons, en ook voor u. We lossen het graag voor u op.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

EA Kunststof kozijnen review
Average rating:  
 170 reviews
 by Johan

Vorige week vrijdag zijn kunststof deuren en kozijnen geplaatst. Vandaag de afwerking. Van begin, inmeting In december tot vandaag de afwerking, topprestatie geleverd. Echte vaklui en hele mooie kunststof deuren en kozijnen. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.

 by Gerard

Montage schuifpui is prima verlopen, de monteurs hebben mooi werk geleverd, alles netjes afgewerkt en opgeruimd, complimenten!

 by Marsman

Nadat de levering tot 2x toe uitgesteld werd, waren we dan toch eindelijk aan de beurt vorige week. Onze hele woning is voorzien van kunststof kozijnen waarbij we ook een schuifpui hebben laten plaatsen. Onze angst was onterecht, en alles zit er mooi in.

 by Junge

Afgelopen week is onze voor- en achtergevel voorzien van nieuwe kozijnen en gevelbekleding. Het is prachtig geworden! De mannen hebben oog voor detail, werken erg hard en netjes. Ze zijn pas tevreden als het er echt goed uitziet.
Een echte aanrader!

 by Lachebekje

Grote schuifpui besteld (6 meter) werd met hijskraan netjes over ons huis getild. Alles is keurig verlopen

 by Theo

Vorige week is tot volle tevredenheid de nieuwe kunstof achterpui geplaatst. Er werd keurig gewerkt en schoon opgeleverd . De pui is keurig afgewerkt. Nawerk is niet nodig. Pluim voor medewerkers. Prijs was ook nog eens zeer concurrerend en de levertijd relatief kort.

 by Metin A

Supermooi geworden! De ploeg heeft erg netjes gewerkt. Er werd per raam gevraagd hoe breed we de vensterbanken wilde hebben bij de afwerking. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

 by Ina en Adri Memelink

Schuifpui met hefmechanisme perfect gemonteerd.
De heren monteurs hebben uitstekend werk geleverd, op tijd en
keurig afgewerkt.

 by Ben en Miranda

Duurde allemaal langer door levertijden die uitliepen door grondstoffentekort, werd gezegd. Tja, ik kan dat niet controleren. Gelukkig zijn de deuren en ramen wel netjes en goed geplaatst dus daarom wel een voldoende

 by Miranda de Vries

Alles is tiptop opgeleverd. Voordeel vonden wij dat we de factuur achteraf mochten voldoen in deze tijd. Helaas kregen we een andere deurgreep dan afgesproken, maar al met al supertevreden over EA-kunststof kozijnen en voor ons is dit een aanrader!

 by Job M

Prachtige kozijnen met schuifdeur, geen andere woorden voor.

 by Rogier M

Keurig bedrijf dat ondanks drukte toch de tijd neemt om netjes te werken. Ook tijdens de montage werden we goed bij de werkzaamheden betrokken waardoor het voelt als teamwork. Voor ons een aanrader.

 by Elly Leijen

Kunststof deur. Op het slot zit vliegroest, deze heb ik kunnen verwijderen. Maar op het handvat zit roest van binnenuit. Ik krijg dit niet weg. Misschien heeft u een wondermiddel en anders wil ikgraag een nieuwe deurknop. Dit heb ik een half jaar geleden al gevraagd. Per telefoon en per e-mail. Wilt u actie ondernemen? Ik wordt er moedeloos van.

Antwoord: Goedemiddag, de deurknop is roestvrij staal en kan daarom niet roesten. Het moet dus ook vliegroest zijn. Even ''googlen'' op vliegroest verwijderen. Lukt vast wel! 

 by Melanie S

Inmeten duurde lang, datum van montage duurde lang, maar plaatsen ging snel.. Hele woning met kunststof kozijnen inclusief schuifpui en gevelbekleding 4 dagen werk, en alles keurig netjes. Aanrader

 by Fred Lammers

Keurig werk geleverd waarvoor dank aan het hele team van EA-kunststof kozijnen. Ook de meebestelde screens en raamdeco zijn top. Dat gezeur in sommige reviews over vertraging, ja dat heb je nou als het druk is en corona heerst. Wij zijn in elk geval tevreden!

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
error: Content is protected !!