Meer informatie? ☎ 053-4787118

Reviews en beoordelingen

Wat zeggen klanten over ons? Heeft u al kozijnen bij ons besteld en bent u tevreden over onze producten en werkwijze? Laat dan ook even een reactie achter zodat u andere mensen kunt helpen beslissen.

Bent u niet tevreden of is er iets niet afgerond zoals zou moeten? Neem dan eerst even contact met ons op voordat u hier uw review afgeeft. We streven ernaar dat iedereen tevreden moet zijn. Dat geldt voor ons, en ook voor u. We lossen het graag voor u op.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

EA Kunststof kozijnen review
Average rating:  
 154 reviews
by Anoniem on EA Kunststof kozijnen review

geen opmerkingen. netjes en snel zonder poespas

by Bert de Vries on EA Kunststof kozijnen review

Prachtig werk. Planning was 2x verplaatst ivm vertraging vandaar een ster minder. Maar we zijn tevreden en blij met het resultaat

by Kobus G. on EA Kunststof kozijnen review

De monteurs zijn echt vakmensen. Vooral Hans en Mitchel hebben flink hun best gedaan en hebben alle kozijnen gemonteerd en heel netjes afgewerkt. Door corona werd de montage wel bijna 3 maanden vertraagd, maar gezien het resultaat geen enkel probleem!

by Fam. Hensbroek on EA Kunststof kozijnen review

In juli 2020 zijn naar volle tevredenheid kozijnen geplaatst. Klein probleem met buitenkozijnen voor de rolluiken, maar die zouden nageleverd worden. Na diverse mails en eindeloos proberen telefonisch contact te krijgen nog steeds nul contact. Dit kan toch niet. Het lijkt wel of het bedrijf niet meer bestaat!

Antwoord:

Er is nooit iets afgesproken over een nalevering voor rolluiken? U vroeg 2 weken na oplevering om een extra afwerkhoek, en we zouden kijken of we er eentje konden missen als we in de buurt waren. Door extreme drukte en vertraagde leveringen van onder andere afwerkhoeken is het er nog niet van gekomen, we hebben deze zelf momenteel hard nodig.

by Martijn Groot on EA Kunststof kozijnen review

Fantastisch resultaat. We bestelden een grote schuifpui, deze werd binnen een dag compleet geplaatst. Eerst moest een betonnen muur worden verwijderd, alles is superstrak geplaatst, alle lof!!

by anoniempje on EA Kunststof kozijnen review

Goed en netjes. Moeilijk bereikbaar, maar wel vakwerk en kwaliteit gelukkig.

by Jan Buiter on EA Kunststof kozijnen review

Eind vorig jaar onze schuifpui geplaatst.
Ondanks de corona toch nog wel snel na de inmeting geplaatst. Het kozijn is volgens verwachting prima geplaatst. De monteurs waren op de afgesproken tijd aanwezig en hebben alles in overleg geplaatst. De heren monteurs werken netjes en snel door. Ook de binnenkant is naar volle tevredenheid afgewerkt. De oude pui en verdere sloopmaterialen zijn keurig opgeruimd en door EA kunststof kozijnen meegenomen. Zijn zeer tevreden met het resultaat.

by Anonymous on EA Kunststof kozijnen review

We kregen eind juli een mooie offerte die we geaccepteerd hebben. In de laatste weken van dit jaar is gelukkig alles supermooi afgeleverd. De horren moeten we nog krijgen, maar daar hebben we alle vertrouwen in!

by Anja Roos on EA Kunststof kozijnen review

Door vertraging moesten we bijna 6 maand wachten, maar gisteren zijn eindelijk onze kunststof kozijnen dan toch geplaatst. Het verschil was direct merkbaar. De monteurs werkten flink door, waren netjes en zorgvuldig. Alle lof voor ea-kozijnen!

by Moes on EA Kunststof kozijnen review

Er wordt niet gereageerd. We wachten al maanden op het omruilen van 1 hor die een verkeerde maat heeft. We krijgen geen reactie op mails hoe de zaken ervoor staan en tot op heden is er ook nog geen nieuwe hor. Afronden duurt zo erg lang.

Antwoord:

Klopt inderdaad. De hor zou worden omgeruild door de fabriek. Dit is inmiddels meerdere malen aangegeven bij de leverancier, en omdat wij geen antwoord krijgen kan ik u niet verder informeren nu. Het is nu te druk, maar we zullen anders in januari zelf een nieuwe hor bestellen op onze kosten.

by Edwin & Cindy Kuppen on EA Kunststof kozijnen review

Vandaag zijn de schuifpui, voordeur en het keukenraam geplaatst. Wat zijn we blij verrast met het resultaat!

De deskundigheid, secuurheid en het oplossingsgericht denken van de monteurs is buitengewoon goed. We zijn bovenmate tevreden met de afwerking Het plaatsen ging zo snel en nauwkeurig. De monteurs werken achter elkaar door, zijn vriendelijk en laten alles netjes achter. Complimenten voor de jongens die dit voor elkaar hebben gekregen, ware vakmannen. Wij laten zeker de kozijnen op de 1e etage t.z.t ook vervangen door EA Kunststof kozijnen. Kwaliteit voor een leuke prijs!

by Herman en Bianca on EA Kunststof kozijnen review

Na lang wachten vanwege corona vertraging waren wij eindelijk aan de beurt. Dakkapel laten renoveren, 3 kozijnen een voordeur en een schuifpui. We stonden helemaal versteld hoe snel en precies de monteurs te werk gingen. Supermooi resultaat en we zijn superblij. Allemaal bedankt, team EA-kunststofkozijnen!!

by Jos & Marielle on EA Kunststof kozijnen review

Vorige week vrijdag zijn onze kozijnen vervangen. We kozen bewust voor Schueco en kwamen hier uit. Prijs lag veel lager dan andere aanbieders, en het resultaat is prachtig. Wij raden dit bedrijf aan.

by M Boerhave on EA Kunststof kozijnen review

Het inmeten en de tijd daarna duurde langer dan aangegeven. We werden wel goed op de hoogte gehouden van mogelijke vertraging in corona-tijd. Uiteindelijk zijn vorige week alle kozijnen erg netjes gemonteerd, dus zeker 5 sterren!

by Gerald & Elise Maan on EA Kunststof kozijnen review

Het heeft allemaal even moeten duren helaas, maar in tijd van Corona begrijpelijk. Vorige week eindelijk onze nieuwe kunststof kozijnen geleverd, met een fantastische metamorfose van onze woning!

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
error: Content is protected !!