Meer informatie? ☎ 053-4787118

Reviews en beoordelingen

Wat zeggen klanten over ons? Heeft u al kozijnen bij ons besteld en bent u tevreden over onze producten en werkwijze? Laat dan ook even een reactie achter zodat u andere mensen kunt helpen beslissen.

Bent u niet tevreden of is er iets niet afgerond zoals zou moeten? Neem dan eerst even contact met ons op voordat u hier uw review afgeeft. We streven ernaar dat iedereen tevreden moet zijn. Dat geldt voor ons, en ook voor u. We lossen het graag voor u op.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

EA Kunststof kozijnen review
Average rating:  
 163 reviews
by Ina en Adri Memelink on EA Kunststof kozijnen review

Schuifpui met hefmechanisme perfect gemonteerd.
De heren monteurs hebben uitstekend werk geleverd, op tijd en
keurig afgewerkt.

by Ben en Miranda on EA Kunststof kozijnen review

Duurde allemaal langer door levertijden die uitliepen door grondstoffentekort, werd gezegd. Tja, ik kan dat niet controleren. Gelukkig zijn de deuren en ramen wel netjes en goed geplaatst dus daarom wel een voldoende

by Miranda de Vries on EA Kunststof kozijnen review

Alles is tiptop opgeleverd. Voordeel vonden wij dat we de factuur achteraf mochten voldoen in deze tijd. Helaas kregen we een andere deurgreep dan afgesproken, maar al met al supertevreden over EA-kunststof kozijnen en voor ons is dit een aanrader!

by Job M on EA Kunststof kozijnen review

Prachtige kozijnen met schuifdeur, geen andere woorden voor.

by Rogier M on EA Kunststof kozijnen review

Keurig bedrijf dat ondanks drukte toch de tijd neemt om netjes te werken. Ook tijdens de montage werden we goed bij de werkzaamheden betrokken waardoor het voelt als teamwork. Voor ons een aanrader.

by Elly Leijen on EA Kunststof kozijnen review

Kunststof deur. Op het slot zit vliegroest, deze heb ik kunnen verwijderen. Maar op het handvat zit roest van binnenuit. Ik krijg dit niet weg. Misschien heeft u een wondermiddel en anders wil ikgraag een nieuwe deurknop. Dit heb ik een half jaar geleden al gevraagd. Per telefoon en per e-mail. Wilt u actie ondernemen? Ik wordt er moedeloos van.

Antwoord: Goedemiddag, de deurknop is roestvrij staal en kan daarom niet roesten. Het moet dus ook vliegroest zijn. Even ''googlen'' op vliegroest verwijderen. Lukt vast wel! 

by Melanie S on EA Kunststof kozijnen review

Inmeten duurde lang, datum van montage duurde lang, maar plaatsen ging snel.. Hele woning met kunststof kozijnen inclusief schuifpui en gevelbekleding 4 dagen werk, en alles keurig netjes. Aanrader

by Fred Lammers on EA Kunststof kozijnen review

Keurig werk geleverd waarvoor dank aan het hele team van EA-kunststof kozijnen. Ook de meebestelde screens en raamdeco zijn top. Dat gezeur in sommige reviews over vertraging, ja dat heb je nou als het druk is en corona heerst. Wij zijn in elk geval tevreden!

by Marcel Kuipers on EA Kunststof kozijnen review

Over het bedrijf geen opmerkingen, alles werd gewoon keurig afgeleverd. Horren passen niet, en zouden worden omgeruild. Zodra ik deze heb zal ik de 5e ster erbij zetten.

by Anoniem on EA Kunststof kozijnen review

geen opmerkingen. netjes en snel zonder poespas

by Bert de Vries on EA Kunststof kozijnen review

Prachtig werk. Planning was 2x verplaatst ivm vertraging vandaar een ster minder. Maar we zijn tevreden en blij met het resultaat

by Kobus G. on EA Kunststof kozijnen review

De monteurs zijn echt vakmensen. Vooral Hans en Mitchel hebben flink hun best gedaan en hebben alle kozijnen gemonteerd en heel netjes afgewerkt. Door corona werd de montage wel bijna 3 maanden vertraagd, maar gezien het resultaat geen enkel probleem!

by Fam. Hensbroek on EA Kunststof kozijnen review

In juli 2020 zijn naar volle tevredenheid kozijnen geplaatst. Klein probleem met buitenkozijnen voor de rolluiken, maar die zouden nageleverd worden. Na diverse mails en eindeloos proberen telefonisch contact te krijgen nog steeds nul contact. Dit kan toch niet. Het lijkt wel of het bedrijf niet meer bestaat!

Antwoord:

Er is nooit iets afgesproken over een nalevering voor rolluiken? U vroeg 2 weken na oplevering om een extra afwerkhoek, en we zouden kijken of we er eentje konden missen als we in de buurt waren. Door extreme drukte en vertraagde leveringen van onder andere afwerkhoeken is het er nog niet van gekomen, we hebben deze zelf momenteel hard nodig.

by Martijn Groot on EA Kunststof kozijnen review

Fantastisch resultaat. We bestelden een grote schuifpui, deze werd binnen een dag compleet geplaatst. Eerst moest een betonnen muur worden verwijderd, alles is superstrak geplaatst, alle lof!!

by anoniempje on EA Kunststof kozijnen review

Goed en netjes. Moeilijk bereikbaar, maar wel vakwerk en kwaliteit gelukkig.

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
error: Content is protected !!