Kunststof kozijnen bestellen? ☎ 053-4787118

Reviews en beoordelingen

blank

Wat zeggen klanten over ons? Heeft u al kozijnen bij ons besteld en bent u tevreden over onze producten en werkwijze? Laat dan ook even een reactie achter zodat u andere mensen kunt helpen beslissen.

Bent u niet tevreden of is er iets niet afgerond zoals zou moeten? Neem dan eerst even contact met ons op voordat u hier uw review afgeeft. We streven ernaar dat iedereen tevreden moet zijn. Dat geldt voor ons, en ook voor u. We lossen het graag voor u op.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

EA Kunststof kozijnen
Average rating:  
 140 reviews
by Gerald & Elise Maan on EA Kunststof kozijnen

Het heeft allemaal even moeten duren helaas, maar in tijd van Corona begrijpelijk. Vorige week eindelijk onze nieuwe kunststof kozijnen geleverd, met een fantastische metamorfose van onze woning!

by M van Winschoten on EA Kunststof kozijnen

Geen opmerkingen, keurig bedrijf met goeie concurrerende prijzen voor kozijnen.

by Kim Jongbloed on EA Kunststof kozijnen

Zeer aangenaam verrast hoe snel de kozijnen vervangen werden. Binnen een paar uurtjes zaten de kunststof kozijnen er al in. Het afwerken duurde langer dan het plaatsen. Er werd nauwkeurig en netjes afgewerkt en mijn complimenten voor de monteurs van EA.

by Meijer on EA Kunststof kozijnen

De schuifpui zelf is prima maar de levering van de bestelde plissehor laat op zich wachten en er wordt niet gereageerd op mail en de telefoon wordt niet opgenomen wij maken ons dan ook grote zorgen of het allemaal nog wel goed komt terwijl wel alles betaald is

Antwoord:
Aangepast antwoord per 26-10: Uw plissehordeur is inmiddels geplaatst, dus nu maar wachten op de zomer! Veel plezier ermee natuurlijk

by Harry Hibbersma on EA Kunststof kozijnen

Zeer overzichtelijke website over kunststof kozijnen. De adviseur kon al onze vragen beantwoorden, en het plaatsen van onze kozijnen en voordeur is allemaal correct gebeurd. Wel enige vertraging maar het schijnt overal erg druk te zijn dus alle begrip daarvoor. Chapeau!

by Jacob Scheele on EA Kunststof kozijnen

We zijn zeer onder de indruk van de monteurs. Elk kozijn is netjes afgewerkt met vensterbanken en het ziet er heel mooi uit. Aanrader? Jazeker

by Annemarie L. on EA Kunststof kozijnen

Probleem van deur is opgelost, daarom geen 1 ster meer maar 4. Excuses voor mijn vorige ongeduldige review

by Ype Hoorndijk on EA Kunststof kozijnen

In Mei zijn we akkoord gegaan met de offerte om kozijnen te laten vervangen. Daarna duurde het 6 weken voor iemand kwam inmeten. We waren al bang dat ze ons vergeten waren. Gelukkig zijn vorige week al onze kozijnen perfect vervangen en we kunnen dit bedrijf aanraden!

by Hanneke Peeters on EA Kunststof kozijnen

Complete make-over van onze woning. Super. Inmeten duurde langer dan de vooraf afgesproken 3 weken, maar daarna werden duidelijke afspraken gemaakt omtrent de levering en montage. Complimenten voor de monteurs die perfect werk afgeleverd hebben!

by Evelien en Peter on EA Kunststof kozijnen

Supertevreden met onze nieuwe achtergevel. Of ik een review af wil geven? Dit bedrijf is voor ons een aanrader en volgend jaar doen we ook de voorkant.

by Schippers on EA Kunststof kozijnen

Vorige week werd onze woning in Zutphen opgeleverd. 12 kozijnen inclusief een schuifpui. Alles in 3 dagen geplaatst (met 4 man). Resultaat: prachtig!

by Ahmet en Sabrina on EA Kunststof kozijnen

Gewoon een bedrijf die afspraken keurig nakomt. Geen opmerkingen. Er werd snel en vakkundig gewerkt en wij zijn tevreden met onze nieuwe kozijnen

by J Ottink on EA Kunststof kozijnen

Op 12 juni werd mijn woning opgeleverd. Ik ben niet tevreden. Een week na oplevering kwam ik erachter dat de indeling van mijn raam aan de achterzijde verkeerd om was. Nadat ik dhr van Marle gesommeerd had langs te komen om dit op te lossen kreeg ik een grote mond. Ook is er niet netjes opgeruimd. Ga niet in zee met dit bedrijf.

Antwoord:
Beste heer Ottink,
tijdens de opleverronde met u is er geen enkele fout door u geconstateerd. Ook het raam waarvan u dacht dat scheef gemonteerd zat bleek bij controle met waterpas kaarsrecht te zitten. Toen dacht u dat de afwerking los zat, en dit bleek ook niet zo te zijn. Toen dacht u dat u een ander model kozijn zou krijgen, en dat bleek ook niet het geval. Vooraf heeft u met dit model kozijn ingestemd, dat blijkt ook uit de tekeningen die samen met u zijn opgemaakt. Vervolgens denkt u een week later dat de indeling verkeerd is, en dit blijkt ook niet zo te zijn na controle van dezelfde tekeningen. Ik gaf u geen grote mond, maar wel een belverbod. U mag niet meer bellen tenzij u op garantie aanspraak moet maken.

by Diana B on EA Kunststof kozijnen

Wij hadden gekozen voor houtlookverbinding, maar dit bleek niet mogelijk voor onze grote kozijnen. Nu hebben we 2 grote kozijnen met schuine lasnaad. Op zich niet zo erg, maar dit had even gecommuniceerd kunnen worden.

by Chris en Marielle on EA Kunststof kozijnen

Duurde langer dan gepland voordat werd ingemeten, maar al met al ging het nog snel. Vanaf aankoop tot montage duurde 12 weken. Kozijnen zijn supergoed geplaatst, dus toch nog 4 sterren totaal!

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
error: Content is protected !!