Kozijnen vervangen? ☎ 053-4787118

Reviews

blank

Wat zeggen klanten over ons? Heeft u al kozijnen bij ons besteld en bent u tevreden over onze producten en werkwijze? Laat dan ook even een reactie achter zodat u andere mensen kunt helpen beslissen.

Bent u niet tevreden of is er iets niet afgerond zoals zou moeten? Neem dan eerst even contact met ons op voordat u hier uw review afgeeft. We streven ernaar dat iedereen tevreden moet zijn. Dat geldt voor ons, en ook voor u. We lossen het graag voor u op.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

EA Kunststof kozijnen
Average rating:  
 122 reviews
by Ali M Bakhra on EA Kunststof kozijnen

Mooie voordeur gekocht. Helaas zat er een krasje in het glas aan de binnenzijde. Duurde 3 weken voor we een nieuwe ruit kregen anders zeker 5 sterren

by Yildiz en Marijn on EA Kunststof kozijnen

Bij onze woning in Zutphen hebben we in februari een schuifpui besteld bij ea-kunststofkozijnen, deze is vorige week vrijdag geplaatst. Alles is gegaan zoals afgesproken en we zijn zeer tevreden

by Daniel & Astrid on EA Kunststof kozijnen

Hele woning laten renoveren. Schitterende antraciet kozijnen met horren en de hele mikmak.. Was in 4 dagen klaar en alles is zonder problemen verlopen. Wij kunnen dit bedrijf aanraden.

by A Visser on EA Kunststof kozijnen

Geen opmerkingen. Zeer tevreden. Dit is echt een flexibel bedrijf dat klanten tevreden stelt!

by Arjen on EA Kunststof kozijnen

Perfect gemonteerde openslaande deuren gekregen afgelopen week. Verder nog 2 raampkes maar het mooiste zijn toch onze nieuwe deuren. Gelukkig ook nog net voor de pasen 🙂 Top!!!

by Anita en Wim Hogendorp on EA Kunststof kozijnen

We kochten in Januari een schitterende schuifpui. De montage is vorige week gedaan, met een prachtig resultaat. Er werd ondanks de coronacrisis goed rekening gehouden met alle regels en zo. Allemaal hartelijk bedankt voor uw meedenken!

by Ad en Annemieke uit Assen on EA Kunststof kozijnen

In Assen kwam iemand aan de deur om informatie te geven over kunststof kozijnen. Aldus een vertegenwoordiger laten komen. We kregen zo'n mooi aanbod dat we direct akkoord zijn gegaan. Montage was ook perfect. 1 ruitje was kapot geleverd maar dit werd ook binnen een week opgelost. Voor ons dus een aanbeveling!

by Gerrit Lemmer on EA Kunststof kozijnen

Bij mij hebben ze afgelopen vrijdag een supermooie voordeur met keukenraam gemonteerd in Lelystad. Eindresultaat is nog mooier dan we verwacht hadden. Dus bij deze: ontzettend bedankt voor de prettige samenwerking!

by EW Waanders on EA Kunststof kozijnen

Prima afspraken en zeer duidelijk. Er werd ruimschoots tijd genomen om ons alles duidelijk te maken. En dat voor 2 raampjes. Alles is gegaan zoals beloofd en de eigenaar kwam nog even langs om te controleren of alles goed verlopen was. Super!

by Nathan Wildeman on EA Kunststof kozijnen

We hebben een schitterende woning, en zeker met de openslaande tuindeuren lijkt het wel een heel ander huis. Ben elke dag blij als ik thuis kom. Nu maar wachten op de zomer!

by Bart en Jolande Visser on EA Kunststof kozijnen

Nadat de verkoper aangegeven had dat het plaatsen van onze kozijnen maximaal 3 dagen zou duren, hadden we daarna nog wat andere dingen gepland. Helaas werd de montage 2 dagen uitgesteld waardoor onze planning in de soep liep. Verder wel tevreden maar dit had in mijn ogen wel voorkomen kunnen worden.

by Clarisse en Johan Barneveld, Arnhem on EA Kunststof kozijnen

Geheel volgens verwachting verlopen. Goeie producten, en scherpe prijzen en vakkundige monteurs die het tenslotte komen plaatsen. Ook werd elke dag alles opgeruimd zodat de buren geen overlast hadden. Keurig!

by Dick Toringa on EA Kunststof kozijnen

Zowel verkoper als monteur dachten goed mee, en kwamen met goede adviezen. Direct een goed gevoel over dit bedrijf en dit is later bij het plaatsen helemaal bevestigd. Sjapo en bedankt!

by Ab Winter on EA Kunststof kozijnen

We hebben zowel boven als beneden nieuwe kozijnen besteld. Er werd zeer nauwkeurig ingemeten en alles werd besproken en opgeschreven. Dat gaf ons wel direct een goed gevoel. Omdat we een vrijstaande woning hebben werd ons tripple glas geadviseerd, en het klopt inderdaad dat dit heel goed isoleert. Alle tocht en zo zijn verdwenen nu. Super tevreden!

by Therese Bosman on EA Kunststof kozijnen

Wij hebben in 2016 2 ramen gekocht, en dit jaar weer een afspraak gemaakt om de voor en achterdeur te vervangen. Leuk dat ze ons ook nog kenden. Ik bedoel, voor 2 ramen denk ik niet dat we de beste klant waren maar we werden behandeld alsof we een heleboel kozijnen gekocht hadden. Was leuke ervaring en we raden ea-kozijnen bij iedereen aan.

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
error: Content is protected !!