Kozijnen vervangen? ☎ 053-4787118

Reviews

Wat zeggen klanten over ons? Heeft u al kozijnen bij ons besteld en bent u tevreden over onze producten en werkwijze? Laat dan ook even een reactie achter zodat u andere mensen kunt helpen beslissen.

Bent u niet tevreden of is er iets niet afgerond zoals zou moeten? Neem dan eerst even contact met ons op voordat u hier uw review afgeeft. We streven ernaar dat iedereen tevreden moet zijn. Dat geldt voor ons, en ook voor u. We lossen het graag voor u op.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

EA Kunststof kozijnen
Average rating:  
 131 reviews
by Evelien en Peter on EA Kunststof kozijnen

Supertevreden met onze nieuwe achtergevel. Of ik een review af wil geven? Dit bedrijf is voor ons een aanrader en volgend jaar doen we ook de voorkant.

by Schippers on EA Kunststof kozijnen

Vorige week werd onze woning in Zutphen opgeleverd. 12 kozijnen inclusief een schuifpui. Alles in 3 dagen geplaatst (met 4 man). Resultaat: prachtig!

by Ahmet en Sabrina on EA Kunststof kozijnen

Gewoon een bedrijf die afspraken keurig nakomt. Geen opmerkingen. Er werd snel en vakkundig gewerkt en wij zijn tevreden met onze nieuwe kozijnen

by J Ottink on EA Kunststof kozijnen

Op 12 juni werd mijn woning opgeleverd. Ik ben niet tevreden. Een week na oplevering kwam ik erachter dat de indeling van mijn raam aan de achterzijde verkeerd om was. Nadat ik dhr van Marle gesommeerd had langs te komen om dit op te lossen kreeg ik een grote mond. Ook is er niet netjes opgeruimd. Ga niet in zee met dit bedrijf.

Antwoord:
Beste heer Ottink,
tijdens de opleverronde met u is er geen enkele fout door u geconstateerd. Ook het raam waarvan u dacht dat scheef gemonteerd zat bleek bij controle met waterpas kaarsrecht te zitten. Toen dacht u dat de afwerking los zat, en dit bleek ook niet zo te zijn. Toen dacht u dat u een ander model kozijn zou krijgen, en dat bleek ook niet het geval. Vooraf heeft u met dit model kozijn ingestemd, dat blijkt ook uit de tekeningen die samen met u zijn opgemaakt. Vervolgens denkt u een week later dat de indeling verkeerd is, en dit blijkt ook niet zo te zijn na controle van dezelfde tekeningen. Ik gaf u geen grote mond, maar wel een belverbod. U mag niet meer bellen tenzij u op garantie aanspraak moet maken.

by Diana B on EA Kunststof kozijnen

Wij hadden gekozen voor houtlookverbinding, maar dit bleek niet mogelijk voor onze grote kozijnen. Nu hebben we 2 grote kozijnen met schuine lasnaad. Op zich niet zo erg, maar dit had even gecommuniceerd kunnen worden.

by Chris en Marielle on EA Kunststof kozijnen

Duurde langer dan gepland voordat werd ingemeten, maar al met al ging het nog snel. Vanaf aankoop tot montage duurde 12 weken. Kozijnen zijn supergoed geplaatst, dus toch nog 4 sterren totaal!

by Tim on EA Kunststof kozijnen

Fantastische monteurs, die merkbaar weten wat ze doen. Ook voor lastig af te werken hoekjes vonden ze een prima oplossing. Mailtje of ik een review wilde afgeven? Zeker.. Wij zijn zeer tevreden en we kunnen EA-Kozijnen van harte aanraden

by H Molkenboer on EA Kunststof kozijnen

Er zou binnen 2 weken iemand de deur opnieuw afstellen. Door drukte moest ik 4 weken wachten. Als ze de drukte niet aankunnen moeten ze meer mensen aannemen. Uiteindelijk is het gelukkig wel opgelost, daarom mijn 1 ster aangepast naar 4

by Ali M Bakhra on EA Kunststof kozijnen

Mooie voordeur gekocht. Helaas zat er een krasje in het glas aan de binnenzijde. Duurde 3 weken voor we een nieuwe ruit kregen anders zeker 5 sterren

by Yildiz en Marijn on EA Kunststof kozijnen

Bij onze woning in Zutphen hebben we in februari een schuifpui besteld bij ea-kunststofkozijnen, deze is vorige week vrijdag geplaatst. Alles is gegaan zoals afgesproken en we zijn zeer tevreden

by Daniel & Astrid on EA Kunststof kozijnen

Hele woning laten renoveren. Schitterende antraciet kozijnen met horren en de hele mikmak.. Was in 4 dagen klaar en alles is zonder problemen verlopen. Wij kunnen dit bedrijf aanraden.

by A Visser on EA Kunststof kozijnen

Geen opmerkingen. Zeer tevreden. Dit is echt een flexibel bedrijf dat klanten tevreden stelt!

by Arjen on EA Kunststof kozijnen

Perfect gemonteerde openslaande deuren gekregen afgelopen week. Verder nog 2 raampkes maar het mooiste zijn toch onze nieuwe deuren. Gelukkig ook nog net voor de pasen 🙂 Top!!!

by Anita en Wim Hogendorp on EA Kunststof kozijnen

We kochten in Januari een schitterende schuifpui. De montage is vorige week gedaan, met een prachtig resultaat. Er werd ondanks de coronacrisis goed rekening gehouden met alle regels en zo. Allemaal hartelijk bedankt voor uw meedenken!

by Ad en Annemieke uit Assen on EA Kunststof kozijnen

In Assen kwam iemand aan de deur om informatie te geven over kunststof kozijnen. Aldus een vertegenwoordiger laten komen. We kregen zo'n mooi aanbod dat we direct akkoord zijn gegaan. Montage was ook perfect. 1 ruitje was kapot geleverd maar dit werd ook binnen een week opgelost. Voor ons dus een aanbeveling!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
error: Content is protected !!