Reviews en beoordelingen

Referenties en klanten ervaringen

Wilt u kunststof kozijnen laten plaatsen wilt u wellicht eerst even bij de buren kijken hoe het daar geplaatst is. Wij hebben in heel Nederland verspreid vele woningen gerenoveerd, en kunststof kozijnen in heel Nederland geplaatst. Vraag onze adviseur naar adressen bij u in de buurt en overtuig uzelf over ons vakwerk.

Wat zeggen onze klanten over ons:

Vaak zeggen ervaringen van uw buurtgenoten meer dan wij kunnen doen, en referenties van geplaatste kozijnen vertellen vaak ons verhaal beter dan welke adviseur ook. Vraag daarom referenties aan de adviseur zodat u bij uw wijkgenoten zelf kunt ervaren hoe professioneel we werken.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

EA Kunststof kozijnen review
Average rating:  
 172 reviews
 by Bernard kok

Na een goede en correcte plaatsing van onze nieuwe pui bleek dat het ventilatierooster kapot was. Direct dit per e mail gemeld. Het was januari van dit jaar. Geen enkele reactie. Na het 15 de mailtje een keer een reactie gehad, daarna tot op heden twee keer een rot smoes gehad, maar de pui is nog steeds niet gerepareerd. Telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar. Kortom het bedrijf munt uit in klantonvriendelijkheid!

 by Jane Voorthuizen

Onze hond heeft binnen 2 weken de nieuwe voordeur kapot gekrast. Wij denken dat het komt omdat er helder glas in gekomen is. In onze vorige deur zat melkglas waardoor hij niet naar buiten kon kijken. Het bedrijf weigert mee te denken aan een oplossing en neemt geen verantwoording, terwijl zij zelf dit glas hebben aangeraden voor meer lichtinval. Ik kon een nagelknippertje krijgen om de nagels van onze hond te knippen. Ik wil gewoon een onbeschadigde deur met ander glas. Totaal gebrek aan empathie of meedenken aan een financiele oplossing.

Antwoord: ???

 by Johan

Vorige week vrijdag zijn kunststof deuren en kozijnen geplaatst. Vandaag de afwerking. Van begin, inmeting In december tot vandaag de afwerking, topprestatie geleverd. Echte vaklui en hele mooie kunststof deuren en kozijnen. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.

 by Gerard

Montage schuifpui is prima verlopen, de monteurs hebben mooi werk geleverd, alles netjes afgewerkt en opgeruimd, complimenten!

 by Marsman

Nadat de levering tot 2x toe uitgesteld werd, waren we dan toch eindelijk aan de beurt vorige week. Onze hele woning is voorzien van kunststof kozijnen waarbij we ook een schuifpui hebben laten plaatsen. Onze angst was onterecht, en alles zit er mooi in.

 by Junge

Afgelopen week is onze voor- en achtergevel voorzien van nieuwe kozijnen en gevelbekleding. Het is prachtig geworden! De mannen hebben oog voor detail, werken erg hard en netjes. Ze zijn pas tevreden als het er echt goed uitziet.
Een echte aanrader!

 by Lachebekje

Grote schuifpui besteld (6 meter) werd met hijskraan netjes over ons huis getild. Alles is keurig verlopen

 by Theo

Vorige week is tot volle tevredenheid de nieuwe kunstof achterpui geplaatst. Er werd keurig gewerkt en schoon opgeleverd . De pui is keurig afgewerkt. Nawerk is niet nodig. Pluim voor medewerkers. Prijs was ook nog eens zeer concurrerend en de levertijd relatief kort.

 by Metin A

Supermooi geworden! De ploeg heeft erg netjes gewerkt. Er werd per raam gevraagd hoe breed we de vensterbanken wilde hebben bij de afwerking. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

 by Ina en Adri Memelink

Schuifpui met hefmechanisme perfect gemonteerd.
De heren monteurs hebben uitstekend werk geleverd, op tijd en
keurig afgewerkt.

 by Ben en Miranda

Duurde allemaal langer door levertijden die uitliepen door grondstoffentekort, werd gezegd. Tja, ik kan dat niet controleren. Gelukkig zijn de deuren en ramen wel netjes en goed geplaatst dus daarom wel een voldoende

 by Miranda de Vries

Alles is tiptop opgeleverd. Voordeel vonden wij dat we de factuur achteraf mochten voldoen in deze tijd. Helaas kregen we een andere deurgreep dan afgesproken, maar al met al supertevreden over EA-kunststof kozijnen en voor ons is dit een aanrader!

 by Job M

Prachtige kozijnen met schuifdeur, geen andere woorden voor.

 by Rogier M

Keurig bedrijf dat ondanks drukte toch de tijd neemt om netjes te werken. Ook tijdens de montage werden we goed bij de werkzaamheden betrokken waardoor het voelt als teamwork. Voor ons een aanrader.

 by Elly Leijen

Kunststof deur. Op het slot zit vliegroest, deze heb ik kunnen verwijderen. Maar op het handvat zit roest van binnenuit. Ik krijg dit niet weg. Misschien heeft u een wondermiddel en anders wil ikgraag een nieuwe deurknop. Dit heb ik een half jaar geleden al gevraagd. Per telefoon en per e-mail. Wilt u actie ondernemen? Ik wordt er moedeloos van.

Antwoord: Goedemiddag, de deurknop is roestvrij staal en kan daarom niet roesten. Het moet dus ook vliegroest zijn. Even ''googlen'' op vliegroest verwijderen. Lukt vast wel! 

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»