Meer informatie? ☎ 053-4787118

Schuco kozijnen

Wilt u uw houten kozijnen vervangen om hoogwaardige kunststof kozijnen te plaatsen? EA-Kunststoftechniek is dé leverancier van hoogwaardige onderhoudsvrije en duurzame kunststof kozijnen van Schuco. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in kwaliteitsproducten. We hebben in heel Nederland in de loop der jaren duizenden woningen voorzien van vakwerk en kwaliteit. We werken met advies aan huis en onze ervaren monteurs helpen u graag bij de juiste indeling en het samenstellen van uw ideale kunststof kozijn.

Schuco Profielen

Hieronder vindt u de meest voorkomende kozijnprofielen van Schuco, welke in Nederland voorkomen. Daarbij zijn de Living Variant en het Bolkprofiel CT70 verreweg het populairst.

Schuco-LivIng-Variant

Schuco Living Variant

Schuco heeft met het nieuwste profiel een grote doodsteek gemaakt naar alle concurrerende merken. Met…

Lees meer
kunststof kozijn met rechte verbinding

HVL Blokprofiel

Met het vernieuwde HVL blok profiel met rechte verbinding van Schuco is het laatste beetje…

Lees meer

Schuco Corona SL82

De Schüco Corona SI 82 raamsystemen maken het mogelijk om ramen te vervaardigen die voldoen…

Lees meer
Schuco Corona CT70 HS

Schuco Corona CT70 HS

Schuco hefschuifsysteem ■ Hefschuifsysteem met smalle profielen ■ Inbouwdiepte van 167 mm ■ Glasdikte tot…

Lees meer
schuco-thermoslide

Schuco Thermoslide

Het kunststof hefschuifsysteem Schüco ThermoSlide is een constructie op basis van het 82 mm systeem…

Lees meer

Over Schuco

Schuco is niet alleen in Nederland het meest gebruikte kozijn profiel. Wereldwijd werken meer dan 12000 aannemers, fabrikanten en architecten samen met Schuco. Schuco wordt in meer dan 80 landen wereldwijd gezien als de topfabrikant van kozijnen. Alleen bij Schuco zelf werken al meer dan 5000 mensen. Daarmee zijn ze de grootste speler in de markt en onbetwist marktleider op alle fronten.

Kunststof kozijn met rechte verbinding

Schuco Living Variant

De schuco Living Variant is ontworpen voor de baanbrekende rechte verbinding. IN 2017 was Schuco de eerste die met deze unieke kozijnen de markt wederom nieuwe kansen bood.

kunststof-kozijn-houtlook-houtnerf-rechte-verbinding

Blokprofiel met HVL

Inmiddels is de rechte verbinding ook mogelijk op alle kozijnprofielen van Schuco.

Traditionele verbinding

Bent u op zoek naar de traditionele verbinding? Kies dan het verdiepte CT70 profiel met 45 graden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Schuco kozijnen

Schuco kozijnen staan voor kwaliteit, besparen van energie en verbeteren van wooncomfort. De kozijnen van EA-Kunststoftechniek zorgen naast een mooi uiterlijk, ook voor een optimale warmte- en geluidsisolatie of demping. Bovendien zijn onze kozijnen leverbaar in houtlook, alle mogelijke maten, kleuren en diverse uitvoeringen.

Diverse variaties mogelijk

Kunststof kozijnen van Schuco kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. Schuco kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen. Van moderne, industriële gebouwen tot monumentale panden.

Raam kozijnen

Meestal wordt met kunststof kozijnen bedoeld de kozijnen inclusief glas (HR++). Bij de ramen zijn er een aantal keuzes zoals vaste ramen of draai/kiep gedeeltes. Vaak wordt bij het kopen van kunststof kozijnen samen met u gekeken wat de beste oplossingen zijn.

Kunststof deuren

In een gemiddelde woning zitten tenminste 2 deuren zoals voor- en achterdeur. Maar daarnaast kan gekeken worden of er mogelijkheid is voor openslaande deuren. Of wellicht wilt u de schuurdeur ook vervangen. En natuurlijk zijn er nog balkondeuren die naar binnen open kunnen.

Kunststof schuifdeuren

Tegenwoordig worden steeds meer woningen voorzien van mooie schuifdeuren aan de achterzijde van uw woning. Soms komt de achterdeur dan te vervallen maar dat hoeft niet. Er zijn ook woningen die in de achterkamer standaard een deur hebben zitten welke als tuindeur functioneert.

Kunststof kozijnen

Voor elk type woning hebben we de juiste kozijnen. Kozijnen van Schuco zijn niet meer van echt te onderscheiden.
  Kunststof kozijnen, ramen en deuren

Kunststof voordeur

schuco kunststof voordeuren Kunststof voordeur, prijs inclusief montage. Veilige goedkope kunststof voordeuren uit eigen productie, voorzien van SKG** beslag
  Kunststof voordeur

Kunststof Schuifpuien

  Met een kunststof schuifpui betrekt u uw buitenleven meer naar binnen. Zo wordt uw tuin meer bij uw woning betrokken.
   Kunststof schuifpui

Openslaande deuren

openslaande deuren ea Ook door mooie openslaande tuindeuren krijgt u meer licht, meer uitstraling en meer tuin in uw woonkamer.
  Terrasdeuren

Kunststof gevels

referentie1 Uw houten gevel vervangen door kunststof? de perfecte oplossing voor uw onderhoudsvrije woning.
  Gevelbekleding

Kunststof dakkapel

Een zolderkamer uitbouwen? Of een bestaand dakkapel renoveren? Goed en goedkoop..!!
  Kunststof dakkapellen
error: Content is protected !!