Schuco kozijnen

Wilt u uw houten kozijnen vervangen om hoogwaardige kunststof kozijnen te plaatsen? EA-Kunststoftechniek is dé leverancier van onderhoudsvrije en duurzame kunststof kozijnen van Schuco. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in kwaliteitsproducten. We hebben in heel Nederland in de loop der jaren duizenden woningen voorzien van vakwerk en kwaliteit. We werken met advies aan huis. Onze ervaren monteurs helpen u graag bij de juiste indeling en het samenstellen van uw ideale kunststof kozijn.

Schuco is een toonaangevend merk, dat al 75 jaar kozijnen, ramen en deuren vervaardigd, en is daardoor marktleider in de algehele branche. Schuco kozijnen staan vooral bekend om de hoge mate van kwaliteit, comfort en bedieningsgemak, extra hoge isolatiewaardes en maximale duurzaamheidsfactor. Schuco is meerdere jaren voor verschillende systemen als beste en meest innovatieve product uitverkozen, en heeft daarvoor ook diverse prijzen en awards in ontvangst mogen nemen. U kiest dan ook voor Schuco als u op alle fronten het hoogst haalbare rendement wenst.


Moeite met kiezen? We helpen U graag!

We begrijpen dat kiezen niet eenvoudig is. Vandaar dat we u graag verder helpen. We kunnen u persoonlijk te woord staan, maar als u al weet wat u bestellen wilt, kan dat ook! In onze webshop configureert u eenvoudig uw kozijnen, ramen of deuren geheel naar uw wens.

blank


Schuco Profielen

Hieronder vindt u de meest voorkomende kozijnprofielen van Schuco, welke in Nederland voorkomen. Daarbij zijn de Living Variant en het Blokprofiel CT70 verreweg het populairst.

Over Schuco

Schuco is niet alleen in Nederland het meest gebruikte kozijn profiel. Wereldwijd werken meer dan 12000 aannemers, fabrikanten en architecten samen met Schuco. Schuco wordt wereldwijd gezien als dé topfabrikant van kozijnen. Alleen bij Schuco zelf werken al meer dan 5000 mensen. Schuco werkt continue aan nieuwe innoverende producten voor alle soorten gevels, rekening houdend met de locale behoeftes en eisen van elk land. Het bedrijf is in meer dan 80 landen actief en realiseerde in 2018 een omzet van 1,670 miljard euro. Daarmee zijn ze de grootste speler in de markt en onbetwist marktleider op alle fronten. U vindt het hoofdkantoor van Schueco in Bielefeld.

Schuco-LivIng-Variant

Waarom SCHUCO kozijnen?

 • Schüco heeft de sterkste stalen kern.
 • Hang en sluitwerk bestaat uit afsluitbare roestvrijstalen raamsluiters.
 • Schüco kozijnen hebben vrijwel geen weekmakers.
 • Profiel wordt niet broos en verkleurt niet.
 • 5 / 7 kamer systeem profielen
 • 100% recyclebaar
 • Hoogste thermische isolatie waardes
 • Levensduur 50 jaar
 • Standaard met HR ++ glas
 • Inbraakveilig
 • 3-voudige bescherming tegen tocht en vocht
 • Financieren va €50 p mnd

Schuco Living Variant

De schuco Living Variant is ontworpen voor de baanbrekende rechte verbinding en speciaal ontwikkeld voor HR+++ glas. Schuco was in 2017 de eerste die met deze unieke kozijnen de markt wederom nieuwe kansen bood.

Daaropvolgend is de Living Variant 15 graden samen met de Schuco Living CUBE opnieuw verkozen tot beste en meest innovatieve kozijn van het jaar.

Kunststof kozijn met rechte verbinding
kunststof-kozijn-houtlook-houtnerf-rechte-verbinding

Blokprofiel met HVL

Inmiddels is de rechte verbinding ook mogelijk op alle kozijnprofielen van Schuco, dus ook op het welbekende Corona Accent profiel. De rechte verbinding kan ook op onze pvc deuren worden toegepast.

Traditionele verbinding

Bent u op zoek naar de traditionele verbinding? Kies dan het verdiepte profiel met 45 graden. Zowel het CT70 profiel als de Living Variant kunnen ook ”in verstek” worden geleverd. Neem voor meer informatie contact met ons op.

blank

Schuco kozijnen

Schuco kozijnen staan voor kwaliteit, besparen van energie en verbeteren van wooncomfort. De kozijnen van EA-Kunststoftechniek zorgen naast een mooi uiterlijk, ook voor een optimale warmte- en geluidsisolatie of demping. Bovendien zijn onze kozijnen leverbaar in houtlook, alle mogelijke maten, kleuren en diverse uitvoeringen.

Natuurlijk zouden we graag mooie folders bij u afgeven. Maar vanwege milieuwetgeving en papierbesparing kunt u de folders downloaden. Voordeel: U kunt op uw gemak de folder bekijken en u werkt mee aan een beter milieu..!!

Diverse variaties mogelijk

Kunststof kozijnen van Schuco kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. Schuco kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen. Van moderne, industriële gebouwen tot monumentale panden.

Voor technische vragen of vragen over waardes, U waarden, gewicht en maximale draagkracht kunt u de folders raadplegen. Wij zijn ervan overtuigd dat u daarna overtuigd bent dat er geen andere keuze is dan Schuco.

Schuco details

Hieronder vindt u specifieke informatie over inbouwdieptes, vleugeldiktes, isolatiewaardes en andere gespecificeerde details die van belang kunnen zijn bij het kiezen voor onze producten. Mocht u toch vragen overhouden waarvan u het antwoord niet gevonden heeft, neem dan contact met ons op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Informatie over: