Meer informatie? ☎ 053-4787118

Schuco kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Schuco kozijnen, montage en andere werkzaamheden

Wilt u uw houten kozijnen vervangen om hoogwaardige kunststof kozijnen te plaatsen? EA Kunststof techniek is dé leverancier van onderhoudsvrije duurzame kozijnen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de kwaliteitsproducten van Schuco.

In heel Nederland hebben we in de loop der jaren duizenden woningen voorzien van vakwerk en kwaliteit. Wij werken met advies aan huis en onze ervaren monteurs helpen u graag bij de keuze van uw ideale kunststof kozijn.

Kunststof kozijnen staan voor kwaliteit, het besparen van energie en het verbeteren van wooncomfort. De kunststof kozijnen van EA-Kunststoftechniek zorgen naast een mooi uiterlijk, ook voor een optimale warmte- en geluidsisolatie of demping. Bovendien zijn onze kozijnen leverbaar in houtlook, alle mogelijke maten, kleuren en diverse uitvoeringen.
Lees ook: voordelen van kunststof kozijnen

Verschillende Schuco Profielen

Schuco kozijn Profielen komen in veel soorten, modellen en keuzemogelijkheden. In Nederland wordt meestal gekozen voor het bredere renovatie profiel van Schuco, de Corona Accent CT70. Elk Schuco profiel kan in elke kleur worden geleverd.

Wij werken met de nieuwe generatie kunststof kozijnen met een 5-kamer systeem. Dit zorgt voor maximale isolatie en hoge stabiliteit van de kozijnen en draaiende delen. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende soorten profielen: een vlak strak profiel of een verdiept profiel. Tenslotte heeft u ook de keuze uit een gladde of houtlook afwerking.

Soms kan het optisch voorkomen dat een vlakker motief veel beter tot recht komt, qua uitstraling van uw woning. In dat geval monteren we natuurlijk graag een vlak profiel van Schuco, zoals bijvoorbeeld het Corona CT70 vlakke model.

Hieronder een aantal van de meest gekozen profielsoorten welke in Nederland veel gebruikt worden.

Bij vervanging van uw houten kozijn voor elk van de bovengenoemde kozijnen bespaart u al direct flink op uw huidige stookkosten. In veel gevallen levert dit direct al een besparing op van 25%. Voor de meeste huishoudens is dat bijna 80 Euro per maand.
Lees verder op financiele feiten

kunststof-kozijnen-laten-plaatsen

Kunststof kozijnen montage

De montage van kunststof kozijnen. Een belangrijk onderdeel van uw keuze om kunststof kozijnen te kopen. Wie doet de montage van uw kozijnen, deuren of dakkapel? Als u even rond zoekt op het internet vindt u allerlei sites en informatie omtrent het zelf plaatsen van kunststof kozijnen of deuren. Echter, welk nut heeft het om superkwaliteit kunststof kozijnen aan te schaffen als er niet goed gemonteerd wordt? Alles valt of staat bij de montage.

Alleen als wij uw te plaatsen kozijnen inmeten en ook de montage en afwerking doen, kunnen we 20 jaar garantie afgeven. Zo weten wij namelijk zeker dat de kunststof kozijnen geplaatst zijn door ervaren monteurs en op de goeie manier gemonteerd zijn. We geven dan ook liever een totaalprijs inclusief montage en afwerking. Zo bent u verzekerd van kwaliteit die levenslang meegaat.

Eerst kijken, dan kopen

Zoals de meeste Nederlanders wilt u natuurlijk eerst kijken hoe we monteren, voordat u koopt. Dat kan. Bekijk onze kunststof kozijnen referenties van enkele gemonteerde woningen. Hieronder ziet u een voorbeeld van strak gemonteerde kozijnen met gevel.

Hoe worden kunststof kozijnen geplaatst?

Voor de particuliere markt leveren we een totaalpakket aan service aan. Het begint natuurlijk bij een goede voorbereiding. Onze adviseurs helpen u om alle mogelijkheden vooraf met u te bespreken, zodat we samen de best mogelijke indeling samenstellen van de te vervangen ramen. Er wordt gekeken waar geld bespaard kan worden op te dure kozijnen, maar ook kijken we naar de best mogelijke indeling om uw woning optimaal te ventileren en isoleren.

Daarna komt een exacte nameting, om zeker te zijn dat er geen verkeerde maatvoering gebruikt wordt. Het is zowel in ons belang als het uwe dat de kunststof kozijnen perfect passen in uw woning. Zo werken we indien nodig met kunststof stelkozijnen om meer zekerheid en veiligheid af te kunnen geven.

DIVERSE UITVOERINGEN MOGELIJK

Kunststof kozijnen van Schuco kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De draai/kiep ramen zijn allemaal voorzien van veiligheidsbeslag. Onze kunststof kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen. Van moderne, industriële gebouwen tot monumentale panden.

Meer over Shuco

Marktleider

Niet alleen in Nederland is Schuco het meest verkochte kozijnen merk. Schuco werkt wereldwijd samen met 12.000 gevelfabrikanten, dealers, architecten, aannemers en investeerders en is naast Nederland in meer dan 80 landen actief. Daardoor is Schuco onbetwist marktleider in de kozijnen branche. Alleen bij Schuco zelf werken al meer dan 5000 mensen. Daarmee is Schuco de grootste speler in de markt.

Betaalbare SCHUCO kozijnen

Onze kracht is dat wij kwaliteit van een Schuco kunststof kozijn bieden tegen een wel heel scherpe prijs. Hoe? Door onze profielen in Duitsland in te kopen en te verwerken in Nederland kunnen we een voor iedereen betaalbaar Schuco kozijn aanbieden, met natuurlijk alle gewenste garanties en keurmerken waar u naar zoekt.

kunststof kozijn met rechte verbinding

Houten uitstraling met rechte verbinding

Een baanbrekende innovatie: de rechte verbinding. Bij EA-Kunststoftechniek kiest u voor de echte houtlook. Met een rechte verbinding krijgt uw raamkozijn de uitstraling van traditioneel hout, maar geniet u van de voordelen van kunststof.

Traditionele uitstraling verstek

Bent u op zoek naar de traditionele uitstraling voor uw kunststof kozijnen? Kies dan voor de 45 graden hoekverbinding. Deze is uitvoerbaar in Schuco Corona Accent C70 met verdiept profiel. Natuurlijk kunt u nog een houtnerf toevoegen om nog meer de uitstraling te benadrukken.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan en profiteer van de laagste prijs..

Kozijnen vervangen maar even geen geld? Maak kennis met ons betaalplan. Vaak zijn de maandelijkse kosten niet meer dan € 50 euro per maand. Meer informatie over uw mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Bel 053-4787118 of vul gelijk onderstaand formulier in. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.

Kunststof kozijnen

blank Voor elk type woning hebben we de juiste kozijnen. Kozijnen van Schuco zijn niet meer van echt te onderscheiden.
  Kunststof kozijnen, ramen en deuren

Kunststof voordeur

schuco kunststof voordeuren Kunststof voordeur, prijs inclusief montage. Veilige goedkope kunststof voordeuren uit eigen productie, voorzien van SKG** beslag
  Kunststof voordeur

Kunststof Schuifpuien

blank
  Met een kunststof schuifpui betrekt u uw buitenleven meer naar binnen. Zo wordt uw tuin meer bij uw woning betrokken.
   Kunststof schuifpui

Openslaande deuren

openslaande deuren ea Ook door mooie openslaande tuindeuren krijgt u meer licht, meer uitstraling en meer tuin in uw woonkamer.
  Terrasdeuren

Kunststof gevels

referentie1 Uw houten gevel vervangen door kunststof? de perfecte oplossing voor uw onderhoudsvrije woning.
  Gevelbekleding

Kunststof dakkapel

blank Een zolderkamer uitbouwen? Of een bestaand dakkapel renoveren? Goed en goedkoop..!!
  Kunststof dakkapellen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kunststof kozijnen plaatsen
Average rating:  
 1 reviews
 by Jaap en Melanie de Bruyn

Na veel nadenken toch gekozen voor kunststof kozijnen. Door de rust van de vertegenwoordiger voelden we ons niet opgejaagd, maar we besloten wel eerst kennis te maken met de monteur. Maar ook deze kwam zeer ervaren over en achteraf zijn we zo blij dat we in zee zijn gegaan met EA-Kunststof.. Alle lof voor dit bedrijf!

error: Content is protected !!