Schuco kozijnen

Wilt u uw houten kozijnen vervangen om hoogwaardige kunststof kozijnen te plaatsen? EA-Kunststoftechniek is dé leverancier van hoogwaardige onderhoudsvrije en duurzame kunststof kozijnen van Schuco. We hebben meer dan 20 jaar ervaring in kwaliteitsproducten. We hebben in heel Nederland in de loop der jaren duizenden woningen voorzien van vakwerk en kwaliteit. We werken met advies aan huis. Onze ervaren monteurs helpen u graag bij de juiste indeling en het samenstellen van uw ideale kunststof kozijn.


Moeite met kiezen? We helpen U graag!

We begrijpen dat kiezen niet eenvoudig is. Vandaar dat we u graag verder helpen. We kunnen u persoonlijk te woord staan, maar als u al weet wat u bestellen wilt, kan dat ook! In onze webshop configureert u eenvoudig uw kozijnen, ramen of deuren geheel naar uw wens.

Nog vragen? Neem contact op en bel:

06-43146005


Schuco Profielen

Hieronder vindt u de meest voorkomende kozijnprofielen van Schuco, welke in Nederland voorkomen. Daarbij zijn de Living Variant en het Bolkprofiel CT70 verreweg het populairst.

Over Schuco

Schuco is niet alleen in Nederland het meest gebruikte kozijn profiel. Wereldwijd werken meer dan 12000 aannemers, fabrikanten en architecten samen met Schuco. Schuco wordt in meer dan 80 landen wereldwijd gezien als de topfabrikant van kozijnen. Alleen bij Schuco zelf werken al meer dan 5000 mensen. Daarmee zijn ze de grootste speler in de markt en onbetwist marktleider op alle fronten.

Schuco-LivIng-Variant

Waarom SCHUCO kozijnen?

 • Schüco heeft de sterkste stalen kern.
 • Hang en sluitwerk bestaat uit afsluitbare roestvrijstalen raamsluiters.
 • Schüco kozijnen hebben vrijwel geen weekmakers.
 • Profiel wordt niet broos en verkleurt niet.
 • 5 / 7 kamer systeem profielen
 • 100% recyclebaar
 • Hoogste thermische isolatie waardes
 • Levensduur 50 jaar
 • Standaard met HR ++ glas
 • Inbraakveilig
 • 3-voudige bescherming tegen tocht en vocht
 • Financieren va €50 p mnd

Schuco Living Variant

De schuco Living Variant is ontworpen voor de baanbrekende rechte verbinding en speciaal ontwikkeld voor HR+++ glas. Schuco was in 2017 de eerste die met deze unieke kozijnen de markt wederom nieuwe kansen bood.

Daaropvolgend is de Living Variant 15 graden samen met de Schuco Living CUBE opnieuw verkozen tot beste en meest innovatieve kozijn van het jaar.

Kunststof kozijn met rechte verbinding
kunststof-kozijn-houtlook-houtnerf-rechte-verbinding

Blokprofiel met HVL

Inmiddels is de rechte verbinding ook mogelijk op alle kozijnprofielen van Schuco, dus ook op het welbekende Corona Accent profiel.

Traditionele verbinding

Bent u op zoek naar de traditionele verbinding? Kies dan het verdiepte profiel met 45 graden. Zowel het CT70 profiel als de Living Variant kunnen ook ”in verstek” worden geleverd. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Schuco kozijnen

Schuco kozijnen staan voor kwaliteit, besparen van energie en verbeteren van wooncomfort. De kozijnen van EA-Kunststoftechniek zorgen naast een mooi uiterlijk, ook voor een optimale warmte- en geluidsisolatie of demping. Bovendien zijn onze kozijnen leverbaar in houtlook, alle mogelijke maten, kleuren en diverse uitvoeringen.

Diverse variaties mogelijk

Kunststof kozijnen van Schuco kunnen worden uitgevoerd als vast kozijn, draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. Schuco kozijnen zijn geschikt voor alle soorten woningen en bouwvormen. Van moderne, industriële gebouwen tot monumentale panden.

Kunststof kozijnen

Voor elk type woning hebben we de juiste kozijnen. Kozijnen van Schuco zijn niet meer van echt te onderscheiden.
  Kunststof kozijnen, ramen en deuren

Kunststof voordeur

schuco kunststof voordeuren Kunststof voordeur, prijs inclusief montage. Veilige goedkope kunststof voordeuren uit eigen productie, voorzien van SKG** beslag
  Kunststof voordeur

Kunststof Schuifpuien

  Met een kunststof schuifpui betrekt u uw buitenleven meer naar binnen. Zo wordt uw tuin meer bij uw woning betrokken.
   Kunststof schuifpui

Openslaande deuren

openslaande deuren ea Ook door mooie openslaande tuindeuren krijgt u meer licht, meer uitstraling en meer tuin in uw woonkamer.
  Terrasdeuren

Kunststof gevels

referentie1 Uw houten gevel vervangen door kunststof? de perfecte oplossing voor uw onderhoudsvrije woning.
  Gevelbekleding

Kunststof dakkapel

Een zolderkamer uitbouwen? Of een bestaand dakkapel renoveren? Goed en goedkoop..!!
  Kunststof dakkapellen