Kunststof kozijnen specialist sinds 1998
kunststof kozijnen kopen

Kunststof kozijnen Duitsland

Schuco kunststof kozijnen uit Duitsland

EA-Kunststoftechniek levert kunststof kozijnen van SCHUCO, welke gemaakt worden in Duitsland. Daarna worden de kunststof kozijnen geassembleerd in een fabriek in Enschede. Zo kunt u tot wel 30% besparen op uw werkzaamheden. Voordeel voor u, en voor ons natuurlijk. Immers, hoe goedkoper wij het kunnen aanbieden des te meer werk hebben we zelf. Vandaar dat we streven om de prijs zo laag mogelijk te houden, waarbij we niet in kwaliteit in willen leveren.

Daarnaast werken wij met eigen monteurs, ook dit is een aanzienlijke kostenbesparing voor u. Niet voor niets zeggen wij dat we goedkoper zijn dan elk ander bedrijf, dat zijn we al 20 jaar.  

Natuurlijk krijgt u zoals altijd 20 jaar garantie op uw kozijnen, deuren en schuifpuien van kunststof, en betaalt u altijd achteraf.

Kunststof kozijnen zijn in Duitsland uitgevonden

Waarschijnlijk wist u al dat kunststof kozijnen een Duitse uitvinding zijn. Doordat in de jaren ’50 steeds meer mensen een eigen woning kochten ipv huurden, ging men op zoek naar een onderhoudsvriendelijk en duurzamer alternatief voor de houten kozijnen. Hierdoor liepen Duitse fabrikanten van kunststof kozijnen lange tijd voorop met de ontwikkelingen dan de fabrikanten in België en Nederland.

Duitse kunststof kozijnen: goedkoper en beter

EA-Kunststof Techniek betrekt haar profielen rechtstreeks bij SCHUCO Duitsland, en wel uit Bielefeld. Het hoofdkantoor. De kozijnprofielen komen aan in lengtes van 6 meter en worden daarna in een fabriek in Enschede op maat vermaakt. Geassembleerd, met een mooi woord. Zo kunnen wij u gegarandeerd een lagere prijs bieden welke vaak tot wel 20% scheelt met veel andere leveranciers. En aangezien SCHUCO garant staat voor kwaliteit hoeft u geen minder product te accepteren om goedkope kunststof kozijnen gemonteerd te krijgen.

Meer weten over ons beleid? Neem hiervoor contact met ons op, en wij zullen samen met u kijken naar de beste en goedkoopste oplossing.

EA-Kunststoftechniek, altijd de beste prijs van kunststof kozijnen

Afspraak maken voor offerte
Referentie:
Datum:
Opmerking:
Keurige adviseur over de vloer gehad, goeie klik met monteur en deze heeft alles perfect afgewerkt. EA-Kunststof: bedankt
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
error: Content is protected !!