Renovatie woning Almere

In Almere hebben we onlangs de hele woning mogen voorzien van prachtige Schuco kunststof kozijnen. Aangezien dit een hoekwoning is, is er gekozen om deze extra goed te isoleren om zoveel mogelijk energie besparend te werken. Daarvoor is Schuco natuurlijk het meest geschikte profiel, en als glas werd gekozen voor triple HR+++ glas.

Als kleurstelling werd gekozen voor een chique ogende antraciet grijs 067 gecombineerd met creme 9001 kozijnen. De kozijnen zijn geheel van houtnerf voorzien, net als de vleugels. Al met al was het een perfect klusje voor onze monteurs, en ondanks het zware triple glas is de woning helemaal gerenoveerd in 3 dagen.

Voor de eigenaar was het resultaat prachtig, en dat vonden wij nou ook. We bedanken hem voor de prettige communicatie, en we wensen hem veel plezier met zijn nieuwe kunststof kozijnen in Almere

We hebben nog maar een voorbeeld toegevoegd, omdat het eindresultaat van deze woning zeker gezien mag worden. Er werd gekozen om zowel de kozijnen als de bewegende delen (vleugels, deuren, en schuifpui) in basaltgrijs te leveren. Met name door de grote glaspartijen is het een schitterende woning geworden, waarmee deze woning kop en schouders uitsteekt van de rest van de straat.

De gekozen schuifpui aan de achterkant is lastig te fotograferen omdat deze vrijwel direct boven het achterliggende water geplaatst is. Aan de zijkant is de woning verfraaid met kunststof openslaande deuren, met daarnaast een groot kozijn met vaste delen glas.

Al met al een fraai project, en we wensen de hele familie uiteraard veel plezier met hun vernieuwde duurzame woning toe, en wie weet, tot ziens!

Wanneer u zelf nu denkt “Dat moet ik ook hebben..” neem dan gelijk contact met ons op. Onze adviseur zal vrijblijvend contact met u opnemen om al uw wensen te bespreken, zodat u in elk geval de beste prijs krijgt voor uw situatie. EA-Kunststoftechniek is altijd uw beste keus voor nieuwe kunststof kozijnen!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.