Renovatie woning Almere

We hebben nog maar een voorbeeld van nieuwe kozijnen in Almere toegevoegd, omdat het eindresultaat van deze woning zeker gezien mag worden. Er werd gekozen om zowel de kozijnen als de bewegende delen (vleugels, deuren, en schuifpui) in grijs te leveren. Met name door de grote glaspartijen is het een schitterende woning geworden, waarmee deze woning kop en schouders uitsteekt van de rest van de straat.

De gekozen schuifpui aan de achterkant is lastig te fotograferen omdat deze vrijwel direct boven het achterliggende water geplaatst is. Aan de zijkant is de woning verfraaid met kunststof openslaande deuren, met daarnaast een groot kozijn met vaste delen glas.

Al met al een fraai project, en we wensen de hele familie uiteraard veel plezier met hun vernieuwde duurzame woning toe, en wie weet, tot ziens!

Wanneer u zelf nu denkt “Dat moet ik ook hebben..” neem dan gelijk contact met ons op. Onze adviseur zal vrijblijvend contact met u opnemen om al uw wensen te bespreken, zodat u in elk geval de beste prijs krijgt voor uw situatie. EA-Kunststoftechniek is altijd uw beste keus voor nieuwe kunststof kozijnen!