Kunststof kozijnen Soest

complete zijgevel met kunststof kozijnen en schuifpui

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen in Soest? Zoek dan niet verder. EA-Kunststoftechniek levert, monteert en plaatst prachtige Schuco kozijnen in Soest. We komen vaker in Soest en hebben meerdere woningen opgeknapt en mogen voorzien van onze mooie kunststof kozijnen.

Zo hebben we bijvoorbeeld in Soest een vrij grote woning mogen renoveren met nieuwe Schuco kozijnen inclusief HR+++ tripple glas. Het was best een groot project, met een aantal bijzonderheden. Zo zijn bijvoorbeeld de tussenliggende glasverdelers in de kleur zwart geleverd, om zo een geheel complete luxe uitstraling te krijgen. Rondom de woning zijn de gevels vervangen en voorzien van keralit, er zijn maar liefst 2 schuifpuien geplaatst en is er een aanbouw gerealiseerd welke direct meegenomen is in de complete renovatie.

Ondanks dat het voor de monteurs zwaar werk was ivm het zware tripple glas, vonden zij het gelukkig wel een toplocatie om te werken. Daarbij maakte de hulp en goede zorgen van de bewoners het werk natuurlijk extra leuk.

We feliciteren hen met de nieuwe woning en we wensen ze veel warmte en tochtvrije jaren toe in deze metamorfose, en we bedanken hen voor de hele fijne samenwerking!

Laagste prijs voor kunststof kozijnen in Soest

Wilt u meer weten over onze werkwijze, prijsstelling en kunststof kozijnen in Soest? Neem dan direct contact met ons op, en we vertellen u graag de beste prijs voor het beste werk. We streven naar kwaliteit tegen de laagste prijs, dus houd dat in uw achterhoofd als u op zoek bent naar kunststof kozijnen in Soest!! We zien uw aanvraag graag tegemoet!