Kunststof kozijnen Almere

EA-Kunststoftechniek – de beste kozijnen in Almere

Zoekt u in Almere een betrouwbare leverancier voor kunststof kozijnen? Dan zijn wij uw aanspreekpunt! Woorden als kwaliteit, service en vakwerk horen net zo goed bij ons als thermische isolatie, inbraakveilig en onderhoudsvrij. We leveren en monteren Schuco kozijnen, hanteren scherpe prijzen en zijn we in Almere Stad, Almere Haven en Almere Buiten kind aan huis. Overigens geldt dat voor de hele Flevopolder. Dus ook Lelystad, Dronten en alles daaromheen.

Doordat we al 20 jaar in het vak zitten hebben we overal diverse referenties waar u kunt kijken. We plaatsen kunststof kozijnen, maar ook schuifpuien, deuren en gevels. Kortom: alles wat mee kan helpen uw woning te verduurzamen.

Schuco kozijnen – Omdat Almere kwaliteit verdient

Als merk hebben wij gekozen voor kunststof kozijnen van Schuco. Schuco is een Duitse fabrikant van kozijnen, ramen en deuren die kozijnen levert die overal hoog staan aangeschreven. Wanneer u in Almere uw kozijnen vervangen wilt, gaan we ervan uit dat u ook de beste kwaliteit wilt, en dan is Schuco al snel de beste keuze.

De voordelen van Schuco kozijnen

  • 50 jaar levensduur
  • Onderhoudsvrij
  • hoogste thermische-isolatiewaarde
  • geluidsisolerend
  • preventieve inbraakveiligheid
  • de beste prijs- kwaliteitsverhouding
  • Perfect sluitend, ook na veelvuldig gebruik
  • kleurgarantie

Subsidie in Almere voor kozijnen met HR++

Wist u dat u in aanmerking komt voor verduurzaamheids subsidie wanneer u uw kozijnen vervangt voor kunststof ramen met HR++? Deze wordt verstrekt door de overheid, en geldt voor iedereen die meer dan 8m² aan glas vervangt. Tevens heeft de Gemeente Almere ook een aparte pagina waar u meer informatie kunt vinden over verduurzamen in Almere.

Prijzen voor kunststof kozijnen Almere

Natuurlijk wilt u weten wat kunststof kozijnen kosten in Almere. Soms hebben mensen geen idee wat het vervangen van kozijnen kost. Daarom is het goed om even wat dingen helder te krijgen.

Gemiddeld genomen zijn alle woningen in Almere ca 5 dagen werk. Per dag moet ongeveer 5.000 Euro opgebracht worden door monteurs. Dat betekent dat u voor uw woning in Almere ca 25.000 Euro betaalt voor het renoveren en vervangen van alle kozijnen inclusief HR++ glas. Natuurlijk is dit maar een richtlijn. Op de pagina wat kosten kunststof kozijnen gaan we daar wat dieper op in. Toch is deze prijs best reëel om voor u aan te houden als u ook van plan bent om flink te gaan verduurzamen.

Praktijkvoorbeeld kozijnen in Almere vervangen

Zoals bijvoorbeeld deze woning in Almere, deze is geheel voorzien van Schuco kozijnen, met HR+++ glas. Dit was een bewuste keuze omdat dit een hoekwoning betreft, waar vaak koude wind op staat. De woning is volledig goed geïsoleerd, en voor ons weer een reclameblokje in Almere waar u met een tevreden klant kunt bespreken hoe perfect we werken.

Wilt u nou zelf ook uw woning verduurzamen met kozijnen of een kunststof voordeur? Kies dan voor kwaliteit, kies voor Schuco en kies voor EA-Kunststoftechniek kozijnen.