Schuco Living Variant

Schuco-LivIng-Variant

Schuco heeft met het nieuwste profiel een grote doodsteek gemaakt naar alle concurrerende merken. Met de komst van het Living Variant profiel is de lat verhoogd, en de voorsprong van Schuco gemaximaliseerd.

Het kunststof systeem Schüco LivIng Variant is een innovatief 7-kamersysteem dat speciaal ontwikkeld is om houten ramen te imiteren. Met een bouwdiepte van 120 mm en een ingenieuze kamerindeling met 7 luchtkamers biedt Schüco LivIng Variant de best mogelijke thermische isolatie.

Het Schüco LivIng raamsysteem beschikt over drie afdichtingen, en 7 isolatiekamers in de kozijnprofielen. Schuco Living is gemaakt om meer energie te besparen. De profielen zijn voor zowel nieuwebouw als renovatie geschikt, en ontwikkeld voor extreem zware glaspartijen tot wel 52mm dik.

Door de brede profiel inbouwdiepte 120 mm maar met de slanke profielaanzichten krijgt u met de nieuwe Schuco Living Variant meer licht binnen. Daarbij wordt door EPDM afdichtingen beter lucht, geluids en tochtvrij geïsoleerd.

Het elastische, lasbare materiaal verhoogt de dichtende werking in moeilijke hoeken en resulteert in een mooie, gesloten hoek zonder harde lasnaden. Het nieuwe pvc raam- en deursysteem
Schüco LivIng Variant overtuigt door een eenvoudige, efficiënte en flexibele productie en verhoogt aanzienlijk de procesveiligheid bij de fabricage en de montage.

Meer lezen? Lees dan bijgevoegde PDF om alle voordelen van deze Variant te lezen.

Lees ook: