Kunststof kozijnen bestellen? ☎ 053-4787118

Betaling en aanbetaling

Voorschieten van kosten

Zoals op diverse plekken op onze website te lezen is, werken we zoveel mogelijk zonder aanbetalingen.

Doordat de vraag naar kunststof kozijnen erg toegenomen is, is de drukte daardoor ook enorm gestegen, en de daarmee voor ons gepaarde kosten die we moeten voorschieten ook.

Omdat we een lage winstmarge hanteren om de laagste prijs te kunnen geven, kunnen we niet onbeperkt voorschieten natuurlijk.

Geen hoge aanbetalingen

Toch willen we niet met hoge aanbetalingen werken, daarom hebben we voor u een maximum gesteld aan eventuele aanbetalingen. Als we een aanbetaling vragen, ligt deze altijd onder de 10% om de risico’s voor u als klant zo veel mogelijk te beperken. Ook hiervoor geldt dat we hier erg transparant en flexibel in blijven. We werken altijd zo goed mogelijk en naar alle richtlijnen van KOMO, VKG en Schuco, en vaak is vooraf al besproken hoe er afgewerkt gaat worden.

Vast laag bedrag

Betaal nooit meer dan 10% aan. Alle andere vormen van aanbetalingen raden we ten zeerste af. Bij bedrijven die 25% of meer als aanbetaling rekenen kan dit bedrag toch nog behoorlijk oplopen, en u dient zich af te vragen of u wel zo’n risico lopen wilt.

Bij een maximale aanbetaling van 10% blijft het voor de ondernemer aantrekkelijk om de opdracht uit te voeren.

Geen risico door achteraf betalen

We beperken zoveel mogelijk de risico’s voor u als klant. Een van de dingen die we daarvoor doen is onze aanbetaling laag houden. Ook wij lezen alle slechte verhalen over slechte werkzaamheden, slechte service en andere nadelen. Daarom betaalt u bij ons altijd vrijwel alles achteraf (tenminste 90% of meer)

De betaling op de laatste dag

Pas als alle werkzaamheden afgerond zijn, en alles netjes afgewerkt is krijgt u de eindfactuur, welke dan ook op de laatste werkdag voldaan moet worden. De aanwezige monteur zal nog even met u alles nalopen voor hij vertrekt om samen met u te controleren of alles klopt. Geen onafgewerkte werkzaamheden en dus geen risico.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

aanbetaling
Average rating:  
 1 reviews
by Nicole Visscher on aanbetaling

Voor ons was de doorslag dat we meer dan 90% na oplevering hoefden te betalen. Alles is perfect gegaan en ook de horren zijn, al dan niet 2 dagen later, geleverd. Toppie!!

error: Content is protected !!