Meer informatie? ☎ 053-4787118
Achtergevel-woning-in-Maarssen-1

Kunststof kozijnen Maarssen

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw kunststof kozijnen in Maarssen? EA-Kunststoftechniek levert en monteert de beste kunststof kozijnen tegen de laagste prijs.

Met de kwaliteit van Schuco en de meer dan 20 jaar ervaring van onze medewerkers zijn wij bij uitstek de leverancier voor kunststof ramen, deuren en schuifpuien. En omdat we al meer dan 20 jaar bestaan hebben we inmiddels honderden woningen in provincie Utrecht gerenoveerd. Dus ook in Maarssen.

Zoals bijvoorbeeld aan de Vechtstraat, daar hebben we onlangs 2 dakkapellen gerenoveerd, en vrijwel alle kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. De eigenaar was zo tevreden dat we halverwege de werkzaamheden al een mailtje kregen met complimenten voor de werkwijze van onze monteurs. Super! Daar zijn we blij mee natuurlijk, en dat geeft ook aan dat we weten wat we doen.

Uiteindelijk waren de mensen zo tevreden dat direct de overgebleven kozijnen die nog niet vervangen waren gelijk besteld werden.

Kortom: Wij gaan voor uw tevredenheid. Uiteraard bedanken we de bewoners van de woning aan de Vechtstraat voor de fijne samenwerking en communicatie, en we wensen ze heel veel plezier en comfort toe met de nieuwe kozijnen.

En tot ziens, want de 2e bestelling gaan we ook alweer inplannen! Wilt u meer weten over onze afgeronde projecten? Kijk dan eens hier

error: Content is protected !!