Kunststof kozijnen Maarssen

Achtergevel-woning-in-Maarssen-1

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor kunststof kozijnen in Maarssen? EA-Kunststoftechniek levert en monteert de beste kunststof kozijnen tegen de laagste prijs.

Met de kwaliteit van Schuco en de meer dan 20 jaar ervaring van onze medewerkers zijn wij bij uitstek de leverancier voor kunststof ramen, deuren en schuifpuien. En omdat we al meer dan 20 jaar bestaan hebben we inmiddels honderden woningen in provincie Utrecht gerenoveerd. Dus ook in Maarssen.

Zoals bijvoorbeeld hieronder te zien is, hebben we onlangs 2 dakkapellen gerenoveerd, en vrijwel alle kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen. De eigenaar was zo tevreden dat we halverwege de werkzaamheden al een mailtje kregen met complimenten voor de werkwijze van onze monteurs. Super! Daar zijn we blij mee natuurlijk, en dat geeft ook aan dat we weten wat we doen.

Uiteindelijk waren de mensen zo tevreden dat direct de overgebleven kozijnen die nog niet vervangen waren gelijk besteld werden.

Kortom: Wij gaan voor uw tevredenheid. Uiteraard bedanken we de bewoners van de woning aan de Vechtstraat voor de fijne samenwerking en communicatie, en we wensen ze heel veel plezier en comfort toe met de nieuwe kozijnen.

En tot ziens, want de 2e bestelling gaan we ook alweer inplannen! Wilt u meer weten over onze afgeronde projecten? Kijk dan eens hier

Update per 15-2:
Ook aan de Zwanekamp in Maarssen hebben we ons best gedaan. De hele woning is prachtig gerenoveerd, maar het mooist vinden wij toch de achtergevel waar een strakke 4-delige schuifpui geplaatst is.

Wilt u zelf ook weten wat uw opties zijn om zulke mooie verbeteringen aan uw woning te laten doen? Neem dan vooral contact met ons op. We vertellen u graag alles over prijzen, mogelijkheden en andere zaken omtrent uw nieuwe kunststof kozijnen.

Toch even een aanvulling:

Vandaag opgeleverd, en alweer aan de zwanekamp, en alweer een schitterende 4-delig schuifpui

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Maarssen
Average rating:  
 1 reviews
 by Patrick en Davina

In 2015 onze voorgevel laten vervangen voor kunststof kozijnen. Eind 2020 ook de achterkant van onze woning. Wederom is er mooi werk afgeleverd en we raden dit bedrijf dan ook van harte aan!