Kunststof kozijnen Leeuwarden

Nieuwe kozijnen bestellen in Leeuwarden? Ook voor kunststof kozijnen zijn we in Leeuwarden de aangewezen partij om uw kozijnen te bestellen.

Voor dit voorbeeld hebben we in Leeuwarden vrijwel elk kozijn meer dan verbeterd. Omdat de aanwezige houten kozijnen in vrij slechte staat waren was het zeker tijdens het renoveren al merkbaar dat dit een grondige verandering teweeg zou brengen. Alle ramen in de woning in Leeuwarden zijn nu voorzien van prachtige Schuco kozijnen, en de woning is supergoed geïsoleerd nu.

Als bijkomstigheid is het kleine dakkapelletje aan de voorkant helemaal gestript, en aan de buitenkant helemaal vernieuwd. Ook de zijwangen zijn opnieuw in het lood gelegd.

De samenwerking met de bewoners werd door ons als zeer prettig ervaren, daarom wensen we hun ook heel veel wooncomfort toe met de eigenlijk nieuwe woning.

Natuurlijk hebben we veel meer woningen voorzien van kunststof kozijnen in Leeuwarden en omstreken. In heel Friesland zijn we al 20 jaar actief bezig met renoveren, monteren en vervangen van houten kozijnen nar kunststof.

Dat betekent niet automatisch dat we alleen voor grote projecten naar Friesland rijden. Ook voor kleine maar belangrijke producten komen we graag. Denk aan een enkele voordeur, schuifpui of 2-tal kozijnen die u wilt vervangen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.