Kunststof kozijnen Lochem

3 delige schuifpui

Bij een woning in Lochem hebben we de hele achtergevel eruit gehaald. Deze bestond uit een raam, muur en een deur ernaast en bestaat nu uit een riante Schuco schuifpui in drie delen. De schuifpui komt extra tot z’n recht doordat zowel het kozijn als de schuivende vleugel in één kleur zijn geleverd. Daardoor krijgt het totale aanzicht een rustig en chique uitstraling.

De onderdorpel is zelfs netjes aangekleed en afgewerkt in dezelfde kleurstelling, om het geheel een strak moderne look te geven.

De ventilatieoosters zijn van het merk Duco Deze roosters sluiten aan 2 kanten waardoor in gesloten toestand een luchtkamer voor isolatie wordt gecreëerd. Beide roosters zijn meegespoten in dezelfde kleur, en daardoor moesten we er iets langer op wachten. Maar wel mooi voor het eindresultaat natuurlijk. We wensen de bewoners heel veel genot van deze prachtige pui.

Bent u ook woonachtig in Lochem, of een andere plaats in Gelderland en kunststof kozijnen staan nog op uw lijstje? Neem dan contact met ons op om de beste prijs voor uw kozijnen te ontvangen.