Renovatie achtergevel Huizen

In Huizen hebben we voor een opdracht de achterkant van een woning helemaal gerenoveerd. Normaal gesproken een fluitje van een cent, maar niet in dit geval. Het bijzondere aan deze achtergevel is dat de bovenste kozijnen schuin meelopen met de dakrichting.

Al met al was het een groot project, want ook de hele gevel is geisoleerd en de rabatdelen vervangen door Keralit. Uiteraard hebben we de boeidelen ook gelijk meegenomen en de eigenaren waren aangenaam verrast met het resultaat. Ze waren zo enthousiast, dat ze meteen ook een nieuwe voordeur besteld hebben.

En eerlijk? Wij waren zelf ook zeer te spreken over dit project, want dit was een echte metamorfose van de woning.

We wensen de bewoners heel veel plezier van hun nieuwe kozijnen, en we bedanken ze voor het fijne contact.

Kozijnen leverancier in Huizen

Bent u zelf ook op zoek naar kunststof kozijnen in Huizen? We leveren ook in Huizen mooie, betaalbare en hoog isolerende kunststof kozijnen van Schuco. En dat doen we allemaal tegen de laagste prijs. Zo zijn we leverancier van deuren, schuifpuien en alle aanverwante producten van Schuco.

20 jaar ervaring met Schuco

Niet alleen de prijs is aantrekkelijk bij ons, maar ook de gehele montagewijze. Aan alles merkt u dat we de beste monteurs hebben die goed weten hoe ze het beste kunststof kozijnen plaatsen kunnen. Dit voordeel krijgt u er gratis bij.

Kunststof kozijnen offerte Huizen

Wilt u meer weten over onze werkwijze of prijsstelling van kunststof kozijnen? Bij ons kunt u een gratis offerte aanvragen. Gegarandeerd dat deze 20% onder uw huidige offerte ligt. Onze ervaren monteurs plaatsen volgens alle richtlijnen van KOMO, VKG en NEN-normen van het nieuwe bouwbesluit. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.