Kunststof kozijnen Uithoorn

Ook in Uithoorn mochten we diverse woningen renoveren en voorzien van duurzame, energiebesparende kunststof kozijnen. Daarom is door de bewoners bewust gekozen voor Schuco kozijnen. Als kleurstelling werd gekozen voor antraciet RAL7016 gecombineerd met roomwit RAL 9010. Volgens ons een mooie combinatie en het huis knapte ook zienderogen op.

Aan de achterkant werd gekozen voor een mooie duurzame schuifpui, de Schuco easy slide.
Al met al was het een klus waarbij het resultaat helemaal naar wens van de eigenaar was, en we wensen hun dan ook heel veel goed geïsoleerde dagen toe en veel plezier met hun nieuwe woning.

Meer referenties in Uithoorn

Wilt u zelf ook in aanmerking komen voor nieuwe kozijnen in Uithoorn? Of wilt u eerst meerdere referenties bekijken? Dat kan. We hebben in Uithoorn diverse projecten succesvol opgeleverd. Er zijn zoveel aanbieders van kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien en we snappen heel goed dat u niet zomaar met iedereen in zee wilt gaan. Er is altijd wel een beschikbare referentie die u kunt gaan bekijken.

Mocht u genoeg informatie hebben gezien, dan snappen we dat u popelt om te weten wat nieuwe kozijnen in uw situatie zouden kosten. Onze kunststof kozijnen zijn van het merk Schuco. Dit is een bewuste keuze, omdat we kwaliteit willen leveren. Ondanks alle prijsstijgingen zijn we nog steeds de goedkoopste aanbieder van kunststof kozijnen en deuren in Uithoorn. Eerst zien, dan geloven? Vraag dan direct uw prijs voor uw situatie op.