Kunststof kozijnen zwart antraciet

Wist u dat zwart helemaal ”in” is momenteel? Daar waar de kleuren van kunststof kozijnen eerder groen, blauw, bordeaux rood of creme waren zien we een duidelijke verschuiving naar zwarte kozijnen, of antraciet kunststof kozijnen. Dit is niet alleen bij ons zo, maar ook bij onze collega’s horen we hetzelfde.

Ook magazine’s, modebladen en huis&tuin tijdschriften praten, showen en manifesteren de kleur zwart als hip voor kozijnen. Vooral door de chique uitstraling die daardoor gecreëerd wordt zijn zwarte kunststof kozijnen sterk in opkomst.

Zwart of antraciet?

Een mildere kleurvorm van zwart is toch het antraciet. Dit is in elk geval bij ons het laatste jaar de meest verkochte kleur voor de draaiende delen in uw nieuwe kozijnen. Kunststof kozijnen antraciet zijn net niet zwart maar geven wel dezelfde chique uitstraling die vaak gewenst is. Daarbij is antraciet vaak net iets beter te combineren met de zomerse lichtere kleurstellingen, waardoor ook onze voorkeur uitgaat naar antraciet kunststof kozijnen.

Gelukkig zijn we op de hoogte van alle modetrends, en kunnen we uw nieuwe kunststof kozijnen in elke gewenste kleurstelling leveren.

Goed om te weten:
Veel mensen denken onterecht dat zwarte kozijnen moeilijker zijn schoon te maken dan witte kozijnen. Dit is niet waar. Het schoonmaken van kunststof kozijnen gaat bij alle kleuren op dezelfde manier, gewoon met water en zeep tijdens het ramenlappen.

Binnenkant kozijnen in kleur en houtnerf

Niet alleen van buiten, maar ook de binnenkant kan in elke kleur geleverd worden. We zien dan ook steeds vaker klanten die de binnenkant van hun deur of schuifpui in zwart geleverd willen hebben.

Een gekleurde binnenkant is iets duurder dan de standaard wit of creme, en dit heeft te maken met de afwerking aan de binnenkant. Deze moet in dezelfde kleur worden afgewerkt als de kozijnen en afwerkhoeken in kleur zijn net even iets duurder. Maar als het resultaat meetelt, dan kunt u beter iets meer uitgeven omdat u er zelf immers tegenaan kijkt.

Wat is de prijs van zwarte kunststof kozijnen?

De prijs van kunststof kozijnen is altijd laag bij EA-Kunststoftechniek. Dus ook uw zwarte of andere gekleurde kunststof kozijnen. We leveren trouwens uw kunststof schuifpui ook in elke gewenste kleur.

Meer weten over kunststof kozijnen in zwart of antraciet? Vraag dan een gratis vrijblijvende prijsopgaaf aan en laat u deskundig voorlichten door een van onze adviseurs. Wij helpen u graag.

Ja, ik wil ook zwarte kunststof kozijnen