Scherpe acties kunststof kozijnen Overijssel

Als u woonachtig bent in Overijssel hebben we altijd speciale acties die er voor kunnen zorgen dat u niet alleen de goedkoopste kunststof kozijnen koopt, maar u maakt ook nog eens kans op een volledig gratis voordeur.

Wat moet u daarvoor doen?

Als eerste moet u in Overijssel wonen. Dat mag elke plaats, stad of dorpje zijn. Dus zowel Raalte, Zwolle of Deventer zijn goed, maar ook Heeten, Oldenzaal of Kampen. Alles daartussen rekenen we ook goed.

Verder moet u tenminste 6 ramen laten vervangen door kunststof kozijnen. Vaak zijn dat vrijwel alle ramen in uw woning, als we even uitgaan van een standaard woning die beneden zowel voor als achter een raam in de woonkamer hebben, en dan aan zowel voor- als achterzijde 2 bovenramen waarvan er vaak eentje de badkamer is.

Heeft u geen 6 ramen in uw woning om te laten vervangen, is de achterdeur ook geldig om als kunststof kozijn mee te tellen.

Wij beloven altijd de scherpste prijs!!

Laat u deze ramen vervangen door kunststof kozijnen van EA-Kunststoftechniek krijgt u niet alleen de scherpste prijs, maar krijgt u ook nog eens een geheel gratis voordeur welke u zelf (in overleg met onze ervaren monteur) kunt ontwerpen en samenstellen. Deze deur krijgt u dan geheel gratis, en u betaalt alleen de montage ervan.

De prijs van een zelf ontworpen voordeur ligt normaliter rond de 3400 Euro. Deze geven we dus cadeau!!!

Meer weten?

Neem snel contact met ons op als u ook een gratis voordeur ontvangen wilt. We proberen alle aanvragen zo snel mogelijk te behandelen. Daarvoor plannen we graag een geheel vrijblijvend gesprek in met u, zodat we uw situatie ter plekke kunnen beoordelen en onze scherpe prijs kunnen overleggen.

Ja, natuurlijk wil ik een gratis voordeur.

Graag willen we meer weten over deze gratis voordeur actie in Overijssel!!