Kunststof kozijnen zwart antraciet

Wist u dat zwart helemaal ”in” is momenteel? Daar waar de kleuren van kunststof kozijnen eerder groen, blauw, bordeaux rood of creme waren zien we een duidelijke verschuiving naar zwarte kozijnen, of antraciet kunststof kozijnen. Dit is niet alleen bij ons zo, maar ook bij onze collega’s horen we overal hetzelfde.

Ook magazine’s, modebladen en huis&tuin tijdschriften praten, showen en manifesteren de kleur zwart als hip voor kozijnen. Vooral door de chique uitstraling die daardoor gecreëerd wordt zijn zwarte kunststof kozijnen sterk in opkomst.

Zwart of antraciet?

Een mildere kleurvorm van zwart is toch het antraciet. Dit is in elk geval bij ons het laatste jaar de meest verkochte kleur voor de draaiende delen in uw nieuwe kozijnen. Kunststof kozijnen antraciet zijn net niet zwart maar geven wel dezelfde chique uitstraling die vaak gewenst is. Daarbij is antraciet vaak net iets beter te combineren met de zomerse lichtere kleurstellingen, waardoor ook onze voorkeur uitgaat naar antraciet kunststof kozijnen.

Gelukkig zijn we op de hoogte van alle modetrends, en kunnen we uw nieuwe kunststof kozijnen in elke gewenste kleurstelling leveren. Dus ook in zwart of antraciet.

Wat is de prijs van zwarte kunststof kozijnen?

De prijs van kunststof kozijnen zijn altijd laag bij EA-Kunststoftechniek. Dus ook uw zwarte of andere gekleurde kunststof kozijnen. We leveren trouwens uw kunststof schuifpui ook in elke gewenste kleur.

Meer weten over kunststof kozijnen in zwart of antraciet? Vraag dan een gratis vrijblijvende prijsopgaaf aan en laat u deskundig voorlichten door een van onze adviseurs. Zij helpen u graag.

Ja, ik wil ook zwarte of antraciet kunststof kozijnen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

kunststof kozijnen antraciet
Average rating:  
 2 reviews
 by Eric Hulscher

We hebben gekozen voor een moderne antraciet kleur voor onze kozijnen, we hadden bruin met wit, dus het verschil is natuurlijk erg mooi geworden. Zeer tevreden dus aanrader!

 by Bianca Smit

Onze kozijnen zijn prachtig geworden, ik heb er geen andere woorden voor als dit. Ook aan de binnenkant ziet het er netjes uit maar aan de buitenkant is onze woning onherkenbaar mooi geworden. Super bedankt!!