Schuco CT70 Corona Accent Verdiept

schueco_CT 70 corona accent

Schüco Corona CT 70 Accent: de voordelen

Naast onderstaande voordelen van Schüco kozijnen, staat dit verdiepte profiel bekend om haar Aansprekende design: De verdiept liggende vormgeving van de Accent­serie reduceert optisch de aanzichtbreedtes van de al slanke profielcontouren. Nauwelijks zichtbare, zilvergrijze of zwarte dichtingen en afgeronde hoeken maken Schüco-kozijnen tot de beste keuze.

Voordelen van Schüco:

Hoog thermisch isolerend
De innovatieve techniek met vijf isolerende kamers en een breedte van 112 mm zorgt voor een uitstekende thermische isolatie. Twee rondomlopende dichtingen zorgen voor een extra daling van het energieverbruik. Hoogwaardig isolatieglas vermindert het warmteverlies met behoud van de hoge transparantie

Behaaglijk wonen
Het dichtingssysteem met twee rondomlopende dichtingen en de speciale eigenschappen van het isoleerglas bieden een uitstekende bescherming tegen geluid, regen en wind. Indien gewenst kan door het toepassen van HR++ glas een nog hogere isolatie worden bereikt.

Duurzaam en milieuvriendelijk
De sterke, tegen corrosie beschermde, stalen profielen in de kozijnen en vleugels zorgen voor stabiliteit, gegarandeerde functionaliteit en een lange levensduur. Het lage energieverbruik en de daardoor lage CO2-uitstoot zorgen samen met de mogelijkheid van recycling voor de hoge milieuvriendelijkheid.

Eenvoudige reiniging
Gladde, weerbestendige oppervlaktes zorgen ervoor dat uw kozijnen er bij eenvoudige reiniging ook na jaren als nieuw uitzien.

Rechte verbinding
Sinds 2019 kunnen we ook het Schuco Corona Accent profiel leveren met rechte verbinding. Door innovatie en ervaring te combineren profiteert u als klant maximaal van alle voordelen van onze nieuwste technieken.