Schuco CT70 Corona Accent Verdiept

schueco_CT 70 corona accent

Schüco Corona CT 70 Accent: de voordelen

Naast onderstaande voordelen van Schüco kozijnen, staat dit verdiepte profiel bekend om haar aansprekende design: De verdiept liggende vormgeving van de Accent­serie reduceert optisch de aanzichtbreedtes van de al slanke profielcontouren. Nauwelijks zichtbare, zilvergrijze of zwarte dichtingen en afgeronde hoeken maken Schüco-kozijnen tot de beste keuze.

Eenvoudiger gezegd: door de slanke uiterlijke kenmerken komt meer licht binnen dan bij andere merken.

Voordelen van Schüco:

Hoog thermisch isolerend
De innovatieve techniek met vijf isolerende kamers en een inbouwbreedte van 112 mm zorgt voor een uitstekende thermische isolatie. Twee rondom lopende dichtingen zorgen voor een extra daling van het energieverbruik. Gecombineerd met hoogwaardig isolatieglas wordt het warmteverlies drastisch vermindert, waardoor u snel merkt dat u aan het besparen bent.

Behaaglijk wonen
Het dichtingssysteem met twee rondomlopende dichtingen en de speciale eigenschappen van het isoleerglas bieden samen een uitstekende bescherming tegen geluid, regen en wind. Indien gewenst kan in combinatie met HR+++ triple glas een nog hogere isolatie worden bereikt.

Duurzaam en milieuvriendelijk
De sterke, tegen corrosie beschermde, stalen profielen in de kozijnen en vleugels zorgen voor stabiliteit, gegarandeerde functionaliteit en een lange levensduur. Het lage energieverbruik en de daardoor lage CO2-uitstoot zorgen, samen met de mogelijkheid van recycling, voor de hoge mate van milieuvriendelijkheid.

Eenvoudige reiniging
Gladde, weerbestendige oppervlaktes zorgen ervoor dat uw kozijnen er bij eenvoudige reiniging ook na jaren als nieuw uitzien. Door ontbreken van weekdelen verkleurt het kozijn niet, en hoeft het ook niet jaarlijks in de was gezet te worden. in tegenstelling tot nagenoeg alle andere merken. Ook is Schuco als enige merk bestand tegen chemicaliën.

Rechte verbinding
Sinds 2019 kunnen we ook het Schuco Corona Accent profiel leveren met rechte verbinding. Door innovatie en ervaring te combineren profiteert u als klant maximaal van alle voordelen van onze nieuwste technieken.

Lees ook:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.