Kunststof kozijnen Nijmegen

blank

Op zoek naar kunststof kozijnen in Nijmegen? Daarvoor heeft u naast een goed en betrouwbaar merk kozijnen ook een betrouwbaar en professioneel bedrijf nodig welke deze kunststof kozijnen op de juiste wijze monteert. u wilt immers een mooi afgewerkte duurzame woning. Daarom zocht u toch op kunststof kozijnen Nijmegen, is t niet zo?

EA-Kunststoftechniek levert en monteert prachtige hoogkwalitatieve kunststof kozijnen in Nijmegen van Schuco. En de werkwijze is niet alleen geheel volgens afspraak, maar ook volgens alle geldende richtlijnen. Denk dan aan KOMO, VKG en de regels van het nieuwe bouwbesluit.

Zo hebben we bijvoorbeeld in Nijmegen een bijzonder project mogen uitvoeren. Het ging om een groot aantal kozijnen aan de woning. Gekozen is voor een mooie antraciet kleur op het gehele kozijn.

Het HR++ glas is voorzien van een extra UV werende folie, omdat de woning in de zomer erg warm werd vanwege de grote ruiten. Al met al is dit een mooi resultaat geworden, en we wensen de bewoners heel veel plezier en comfort toe in hun nieuwe woning.

Wilt u ook de mooist gerenoveerde woning met kunststof kozijnen in Nijmegen? neem dan contact met ons op, zodat we u direct een goede prijsindicatie kunnen afgeven over de mogelijke kosten voor nieuwe kozijnen. Onze prijzen zijn net als onze werkwijze; netjes en correct! Niet voor niets hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het vervangen van houten kozijnen, gevels en andere zaken. Dit merkt u aan alles.

EA-Kunststoftechniek is uw aanspreekpunt voor kunststof kozijnen in Nijmegen, Wijchen en andere omliggende plaatsen en we staan voor u klaar!