Kozijnen vervangen? ☎ 053-4787118

Kunststof kozijnen prijzen

Wat kosten kunststof kozijnen?

Wat kosten kunststof kozijnen? Een veelgestelde vraag. En bij als u veel aanbieders vergelijkt ziet u ook dat prijzen en kosten sterk kunnen afwijken. Als u kozijnen vervangen wilt zijn kosten als afmetingen, aantal draairamen, roosters en horren van invloed op de prijs, net als het soort voordeur. Bij de afwerking kunnen ook nieuwe vensterbanken worden gerekend.

Daarbij kan de montage van de kozijnen een flinke besparing in de kosten opleveren door bijvoorbeeld kunststof kozijnen over of op het hout te plaatsen. Natuurlijk is dat niet de bedoeling, maar zo kunnen veel leveranciers mee concurreren met goedkopere aanbieders zoals EA-Kunststoftechniek.

We geven graag kunststof kozijnen prijzen inclusief plaatsen en afwerken. Wij werken met de beste materialen, en plaatsen ook zoals moet. Dus hout verwijderen en vervangen door kunststof kozijnen. Dit bespaart niet op de werkzaamheden, maar zo heeft renoveren het beste resultaat, ook op lange termijn. En daarmee zijn we een van de goedkoopste aanbieders.

Richtlijn van voorgevel prijs

Juist omdat veel mensen een gevel hebben die bestaat uit 2 ramen boven, gevelbekleding tussen 2 verdiepingen en een voorraam met voordeur hebben we deze als richtlijn genomen. Zoals de foto laat zien zou een goede richtlijn zijn rond € 12.000 inclusief BTW en montage. Daarvoor is dus de hele gevel geplaatst, afgewerkt zowel aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant, afvoeren van oude materialen en 10 jaar garantie. Indien gewenst kan deze garantie worden verlengd met nog eens 10 jaar extra.

Wat kosten kunststof kozijnen voor een heel huis?

Zoals hierboven genoemd als richtlijn voor een voorgevel, zo kunt u ook de prijs van kunststof kozijnen voor een gemiddelde woning zien. Aan de achterzijde heeft u uiteraard ook een deur beneden, 2 ramen boven en een achterraam. Een gemiddelde woning met een te vervangen gevel kost tussen de € 19.000 en de € 23.000 euro.

kunststof kozijnen gemonteerd in rijtjeswoning met vervangen gevel

Wat kosten kozijnen voor een rijtjeswoning?

De prijs van kunststof kozijnen voor een doorsnee rijtjeswoning is lager, omdat deze vaak geen te vervangen gevel hebben. Zijn het gewoon kozijnen die allemaal tussen de muren geplaatst kunnen worden ligt de prijs rond de € 16.000 euro.

Kunststof kozijnen prijzen vergelijken

Als u graag prijzen van Schuco kozijnen wilt vergelijken in uw woonplaats of in uw regio, leg dan ook eens de prijs van EA-kunststoftechniek naast deze prijs en u zult zien dat wij echt tot wel 20% lagere prijzen hanteren dan welk ander bedrijf ook. Vergelijk ook de profielen van diverse kunststof kozijnen leveranciers. U zult ook zien dat Schuco echt het beste profiel is, en als u prijzen vergelijkt zult ook u snel bij ons willen bestellen.

Kozijnen vervangen kosten

Om ervoor te zorgen dat u niet teveel kosten maakt bij het vervangen van uw kozijnen bieden wij u de mogelijkheid om een gratis online offerte aan te vragen. Die kunt u vergelijken en zo ziet u direct dat u bij ons bedrijf u de juiste prijs kwaliteit vindt. Alle mondelinge afspraken die wij maken zetten we uiteraard netjes op papier, zodat u precies weet wat u wel en niet kunt verwachten.

Op diverse sites staan mooie en kleurige tabellen beschreven met prijzen, een houtnerf of structuur of kleur op de kozijnen heeft invloed op de prijs. Als richtlijn kan worden gerekend dat gemiddeld tussen de €650 en €800 per m² gerekend wordt. Dat is dan inclusief montage, hr++ glas en afvoeren van oude sloopmaterialen.

Natuurlijk is dat een richtlijn, en meer draai/kiep ramen, roosters en andere zaken zijn van invloed op de totale kosten. Ook de plek van de te vervangen kozijnen is van belang. Beter is het om met een adviseur al uw wensen door te nemen van de te vervangen kozijnen.

kunststof kozijnen kosten

Lagere prijzen van Schuco

De prijzen van kunststof kozijnen zijn lager of in Duitsland goedkoper door de toenemende vraag van Schuco. Zo kan dit toch een behoorlijke besparing opleveren! En ook kunt u zo makkelijker kiezen voor kwaliteit in plaats van goedkopere kozijnen.

Uiteraard willen we u graag de beste informatie geven, vaak werkt het het beste als we de situatie ter plekke even kunnen bekijken, zodat ook wij weten waar we over praten. Maakt u hiervoor een vrijblijvende afspraak en een van onze ervaren adviseurs zal bij u thuis graag de mogelijkheden en prijzen met u doornemen.

Beschikt u even niet over de financiële middelen? Geen nood. We hebben diverse mogelijkheden om kunststof kozijnen gespreid te betalen.

De beste prijs voor kunststof kozijnen

We zitten met onze prijzen voor kunststof kozijnen onderin de markt. Zeker als men ook nog de kwaliteit van onze kozijnen en aanverwante producten in combinatie met onze professionele werkwijze bekijkt.
Graag bewijzen we ook in uw situatie dat we altijd de beste prijs kunnen geven.

Referentie:
Datum:
Opmerking:
Naar aanleiding van dit verhaal hebben we een adviseur van EA-Kunststoftechniek laten komen, en we merkten al direct dat alles mogelijk is, en dat het goedkoop kan en goed. Met al onze wensen werd het ietsje duurder en alles werd keurig zwart op wit gezet, geen nare bijkomstigheden gelukkig. En de betaling mochten we achteraf voldoen, en dat vonden we wel zo prettig.
Aantal sterren:
51star1star1star1star1star
Product naam
prijs nieuwe kozijnen
Prijs:
EUR 11800
Beschikbaar
Available in Stock
error: Content is protected !!