Renovatie Berkel en Rodenrijs

kunststof kozijn met schuifpui onder serre gemonteerd

Zoekend naar een betrouwbare leverancier van kunststof kozijnen in Berkel en Rodenrijs? Wij leveren en plaatsen al 20 jaar kunststof kozijnen. Ook in de regio Den Haag, Delft, Zoetermeer en Berkel en Rodenrijs. Zo ook deze schitterend en recent opgeleverde woning aan de Smaragd in Berkel en Rodenrijs. De eigenaren van de woning waren dan ook zeer tevreden met het resultaat.

Bijzonderheden:

Er waren een aantal bijzonderheden bij het vervangen van de kozijnen. Ten eerste werd gekozen voor antraciet voor zowel kozijnen als draaidelen. Ook de dakkapellen (jawel, er zijn 2 dakkapellen op de woning gerenoveerd) zijn helemaal in RAL 7016 meegenomen. Ook de schuifpui aan de achterzijde van de woning werd niet vergeten en aan de voorkant werd ook de voordeur vervangen en de gevel mooi afgewerkt in deze moderne en toch tijdloze kleur.

Onze dank aan de bewoners

Het was een flinke klus, maar de samenwerking met de bewoners werd door ons aanwezige team als zeer prettig ervaren, en dat maakt werken een stuk leuker. Zeker als je ziet dat het resultaat ook duidelijk positief zichtbaar wordt bij elke handeling. We wensen de eigenaren veel plezier met hun nieuwe woning toe en bij deze nogmaals bedankt voor het prettige contact !!

Ja, dat wil ik ook…

Wilt u ook uw kunststof kozijnen laten plaatsen door ons? Neem dan contact op en wij garanderen topkwaliteit voor een scherpe prijs. Juist omdat we leverancier van Schuco zijn, en onze monteurs merkbaar veel ervaring hebben in elk soort woning kunnen we resultaten zoals bovenstaande foto’s laten zien, gegarandeerd realiseren. Dus als het werk netjes afgewerkt en betaalbaar moet zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!! We zijn er voor u!