Kunststof kozijnen Rotterdam

EA-Kunststoftechniek is een erkende en ervaren leverancier voor kunststof kozijnen voor de regio Rotterdam, Ridderkerk, Capelle, Nieuwekerk en Ouderkerk aan den IJssel en omgeving. We bestrijken het grootste deel van Zuid Holland en komen graag bij u thuis. Met bijna 25 jaar ervaring in kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien bent u verzekerd van een professionele en vakkundige montagewijze van SCHUCO kozijnen. Wilt u ook kunststof kozijnen in Rotterdam bestellen? Neem dan vandaag contact met ons op, zodat u morgen al weet wat uw kunststof kozijnen in Rotterdam kosten.

Subsidie of lening woningverbetering Rotterdam

De gemeente Rotterdam heeft aangekondigd dat er wederom subsidies beschikbaar zijn voor woningverbetering. Deze subsidies zijn bedoeld om huiseigenaren te ondersteunen bij het verbeteren van hun woningen en het verhogen van de energie-efficiëntie.

De subsidie is beschikbaar voor verschillende soorten verbeteringen, zoals isolatie, zonnepanelen en het vervangen van oude cv-ketels. Huiseigenaren kunnen tot wel 50% van de kosten vergoed krijgen, met een maximumbedrag van €10.000.

Om in aanmerking te komen voor de subsidie moeten huiseigenaren voldoen aan bepaalde criteria. Zo moet de woning minimaal 5 jaar oud zijn en gelegen zijn in Rotterdam. Daarnaast moet er een offerte worden ingediend bij de gemeente voordat met de werkzaamheden wordt begonnen.

Deze subsidie biedt huiseigenaren niet alleen financiële steun, maar draagt ook bij aan het verduurzamen van de woningvoorraad in Rotterdam. Door energiebesparende maatregelen te nemen kunnen huiseigenaren niet alleen hun energierekening verlagen, maar ook bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

Voor meer informatie over deze subsidie en hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen, kun je terecht op de website over Subsidie van de gemeente Rotterdam. Aarzel niet om gebruik te maken van deze mogelijkheid om je woning te verbeteren en tegelijkertijd duurzamer te worden!

Schuco kozijnen Rotterdam tegen scherpe prijzen

We leveren en monteren kozijnen van topmerk SCHUCO, en ook in Rotterdam geldt dat we altijd het beste aanbod hebben. Wij leveren topkwaliteit kozijnen met topkwaliteit montage tegen superscherpe prijzen.

We hebben in vrijwel elke wijk in Rotterdam wel kozijnen geplaatst. Daardoor hebben we tal van referentieadressen, in geval u bij de categorie mensen hoort van eerst zien en dan geloven. We kunnen u moeilijk alles laten zien, maar toch willen we graag een voorbeeld tonen om te laten zien dat wij in Rotterdam uw kozijnenleverancier moeten zijn.

Kunststof kozijnen Rotterdam renovatie

In Rotterdam hebben we pas deze fraaie renovatie mogen uitvoeren. De hele achtergevel inclusief bijbehorende dakkapel is gerenoveerd. Er is gekozen voor de Schuco Living Variant, een verdiept kunststof kozijn met een 7-kamer systeem om maximale isolatie te creëren. Voor de schuifpui is gekozen voor de Livingslide, met recht de beste schuifpui in de markt. Ook de gevel zijn we niet vergeten en deze is netjes gerenoveerd waardoor de bewoners niet meer bang voor de winterkou hoeven zijn.

Kunststof kozijnen financieren voor € 50 per maand

Wilt u ook nieuwe kunststof kozijnen in Rotterdam laten plaatsen, maar beschikt u even niet over de juiste middelen? Er zijn mogelijkheden om uw kozijnen maandelijks te betalen. Kijk daarvoor op kunststof kozijnen financieren of vul onderstaand formulier in. Wij zullen u dan zo snel mogelijk uw prijs vertellen van uw kozijnen.

Wij komen ook in:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.