Kunststof kozijnen Zoetermeer

Ook in Zoetermeer hebben we meerdere woningen voorzien van kunststof kozijnen van Schuco. Aangezien deze woning aan het water gelegen is, is de schuifpui met de overige kozijnen voor de achterkant over de woning getild met een kraan.

Op de eerste verdieping zijn niet alleen de kozijnen vervangen, maar ook een stukje gevelbekleding. De oude gevelpanelen zijn vervangen voor mooi afgewerkte keralit, met natuurlijk daarbij de onderliggende isolatie.

Schuco kozijnen in Zoetermeer

We zijn leverancier van kunststof kozijnen van Schuco, en leveren en monteren kunststof kozijnen in Zoetermeer. Natuurlijk moet kwaliteit en prijs samenvallen. Wij bieden een scherpe prijs voor alle renovatiewerkzaamheden in Zoetermeer die betrekking hebben tot kozijnen, deuren en schuifpuien.

We werken volgens richtlijnen van VKG en al onze kozijnen zijn KOMO gekeurd. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op zodat we u goed kunnen adviseren. Wilt u alleen kozijnen bestellen bij ons en zelf de montage doen? Ga dan naar kozijnen bestellen in onze webshop.