Kunststof kozijnen Doetinchem

kunststof kozijnen helemaal antraciet

In Doetinchem hebben we in de afgelopen 20 jaar diverse woningen gerenoveerd, en voorzien van prachtige, goed isolerende en onderhoudsvrije Duitse kunststof kozijnen. Wanneer u op internet zoekt naar kunststof kozijnen in Doetinchem is EA-Kunststoftechniek zeker een betrouwbare partner, waar u met een gerust hart uw wensen en voorkeuren mee kunt afstemmen.

We zorgen voor thermische isolatie, ventilatie en onderhoudsvrije kozijnen. Dat kan alleen door 20 jaar ervaring. Uiteraard werken we volgens alle richtlijnen en de betaling is achteraf. Zo zorgen we ervoor dat we niet alleen beloven, maar ook (vol)doen aan onze beloftes.

Voor dit voorbeeld in Doetinchem mochten we op de benedenverdieping kunststof kozijnen plaatsen. Er werd gekozen voor geheel in antraciet uitgevoerde kozijnen van Schuco. Dus zowel kozijn zelf als draai/kiep gedeelte werd in Ral7016 geleverd. Daardoor is niet alleen de isolatiewaarde verhoogd, maar ook de uitstraling van de gehele woning.

De bijpassende achtergevel werd voorzien van een nieuwe kunststof schuifpui, en daardoor is het woongenot erg omhoog gegaan. De woning was na de renovatie niet meer te herkennen vergeleken met de oude staat.

De eigenaar was net als wij zeer tevreden over het eindresultaat en het was een fijne samenwerking. We wensen hun uiteraard alle geluk en plezier toe met hun totaal nieuwe kozijnen in Doetinchem.

Natuurlijk zijn er, net als met auto’s, veel verschillende merken kunststof kozijnen. En alle leveranciers zullen aangeven dat wat zij leveren het beste is. Zeker als u in Doetinchem woont, heeft u niet alleen de Nederlandse markt, maar kunt u ook nog shoppen in Duitsland voor kunststof kozijnen.

EA-Kunststoftechniek is van alle merken, prijzen en montage-werkwijzes op de hoogte. Zo monteren we met stelkozijnen als dat nodig is, plaatsen we kozijnen volgens VKG richtlijnen en leveren we de beste kwaliteit van Schuco. De prijs? Die is dan weer niet Nederlands, want qua prijsstelling zitten we onderin de markt. Goed voor u, slecht voor de concurrent.

Wilt u een offerte aanvragen voor kunststof kozijnen in Doetinchem? Vaak kunnen we telefonisch al een richtlijn afgeven, en komen we langs als u persoonlijk te woord wilt worden gestaan. Zo kunnen we u alvast de kozijnen laten zien, en krijgen wij ook een goed beeld van uw wensen. Kortom: We zien u graag terug, en we komen graag bij u langs om uw nieuwe kozijnen in te meten!

Referenties Gelderland

Natuurlijk gaat u niet over één nacht ijs bij een grote aanschaf van kunststof kozijnen, daarom hebben we voor u diverse referenties in Gelderland waar we Schuco kunststof kozijnen geplaatst hebben: Wij leveren kunststof kozijnen in Gelderland in onder andere:

blank
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

kozijnen Doetinchem
Average rating:  
 1 reviews
 by fam Ter Beek

Er werd hard gewerkt door de monteurs, en in 3 dagen was onze hele woning klaar. Alle kozijnen vervangen inclusief deuren en schuifpui. Prachtig werk mannen!