Meer informatie? ☎ 053-4787118

Subsidie

Subsidie regeling 2021

Er is subsidie beschikbaar voor het isoleren van je eigen huis. Als je 2 of meer isolatiemaatregelen laat uitvoeren, waaronder het plaatsen van kunststof kozijnen met isolerende beglazing, kun je ook in 2021 subsidie krijgen.

Subsidie aanvragen voor uitgevoerde maatregelen die in 2020 hebben plaatsgevonden kan niet meer. Maar goed nieuws, ook in 2021 wordt er weer subsidie uitgekeerd aan energiebesparende maatregelen, waaronder ook de kozijnen met HR++ en HR+++ glas vallen.

Sinds 4 januari 2021 kunnen woningeigenaren die in de betreffende woning verblijven gebruik maken van de ISDE-regeling. Daardoor kunt u geld terugkrijgen voor het laten plaatsen van nieuwe kozijnen (zie: www.rvo.nl). Er is totaal €124 miljoen aan budget te verdelen voor 2021.

Aanvullende voorwaarden

Daarnaast zijn er nog steeds een aantal voorwaarden van toepassing om in aanmerking te komen. De belangrijkste voorwaarden zijn:

• u bent eigenaar én de hoofdbewoner van de woning.
• de subsidie is aangevraagd nadat de maatregelen uitgevoerd én betaald zijn.
• lees hier alles over de investeringssubsidie;

Alle voorwaarden die betrekking hebben tot deze subsidieregeling kunt u vinden op de website van RVO.

Subsidie aanvragen

Kijk voor alle voorwaarden en details op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Let op:
alle genoemde informatie is slechts benoemd zoals bekend was tijdens schrijven van deze pagina, en onder voorbehoud van wijzigingen bij de overheid. U blijft zelf verantwoordelijk voor uw eigen situatie. Check daarom zelf vooraf of u recht heeft op subsidie als dit onderdeel is van uw beslissing om wel of geen kunststof kozijnen aan te schaffen.

error: Content is protected !!