Kozijnen in Tilburg

Achterzijde woning Vught

Op zoek naar kunststof kozijnen in Tilburg? Zoek niet verder. EA-Kunststoftechniek levert, monteert en plaatst de beste kunststof kozijnen in Tilburg en omgeving. Topkwaliteit van Schuco, met een perfecte montage en een zeer nette en zorgvuldige afwerking. Allemaal tegen de scherpste prijs. Juist met onze vakkundige montage zijn we bij uitstek uw leverancier in Tilburg voor ramen, deuren en schuifpuien van Schuco.

Zo hebben we in Tilburg onlangs een complete metamorfose mogen uitvoeren. Alle kozijnen zijn vervangen net als alle gevels. Aangezien het een hoekwoning was, was het een grote klus. Het leuke van dit project was dat bij elk kozijn dat gemonteerd werd en bij elk stukje geval dat vervangen werd, de woning zienderogen opknapte. Het eindresultaat was zelfs voor ons schitterend en helemaal naar wens van de bewoners.

Een extra aspect aan deze opdracht is dat de woning niet één maar twee schuifpuien heeft. Eentje aan de zijkant en een grote dubbele schuifpui aan de achterzijde.

Klein probleempje met een deur dat wegens een fabrieksfout niet goed te sluiten was, was het enige minpuntje en gelukkig heeft de service afdeling van de fabriek dit snel opgepakt en opgelost.

Uiteraard wensen we de bewoners heel veel wooncomfort toe met hun schitterend gerenoveerde woning.

Houten kozijnen vervangen in Tilburg

Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden en wat het zou kosten om uw huis te voorzien van kunststof kozijnen? Neem dan contact met ons op zodat u onze prijs kunt vergelijken met die van onze concurrenten. Bedenk dat wij bekend staan om onze nette en zorgvuldige afwerking, zowel buiten als binnen. Kiest u voor EA-Kunststoftechniek, dan kiest u voor zorgvrij renoveren!