Veka kozijnen

Veka is één van de meest verkochte merken in Nederland. Speciaal voor Nederland heeft Veka een goed en concurrerend profiel in de markt gezet. Dan hebben we het over de Veka Softline. Veka Softline is een verdiept profiel dat goed isoleert en voorzien is van standaard SKG beslag, zodat uw woning goed geisoleerd is en veilig tegen woninginbraak.

Veka Softline 82 profiel

De Softline serie van Veka is een relatief scherp geprijsd profiel, dat vooral veel gebruikt wordt door renovatiebedrijven. De werkbreedte is 116 mm waardoor het goedgekeurd is door het Nederlandse bouwbesluit. Het meest gebruikte profiel van Veka is de Softline 82

Veka kleuren

Veka kozijnen zijn leverbaar in diverse kleuren, en uiteraard kunt u zelf kiezen hoe u uw nieuwe ramen ingedeeld wilt hebben. Ook een houtnerf hoeft niet te ontbreken op de Veka Softline kozijnen. net als bij Schuco kozijnen wordt er met een renolitfolie gewerkt om deze te realiseren.

Veka Topline

Veka werd met name bekend in Nederland door het Topline profiel. Een renovatie profiel, verdiept, en met een goede isolerende werking. Ook EA-Kunststoftechniek heeft deze in het verleden gebruikt. Prijstechnisch een aantrekkelijk product voor veel renovatiebedrijven omdat de inkoop van het Veka Topline profiel erg laag was, waardoor hogere winstmarges mogelijk waren/zijn.

Zoals te zien is, heeft Veka Topline een fraai uiterlijk, mooi verdiept en keurig afgeronde hoeklijnen. Daardoor is Veka Topline erg populair bij veel aannnemers.

Veka prijzen

De prijzen van Veka kozijnen liggen over het algemeen lager dan prijzen van Schuco kozijnen. Helaas is dat met de kwaliteit ook het geval, anders waren wij nooit gestopt met leveren van Veka kunststof kozijnen. Wij hebben gekozen om voor hetzelfde geld een beter product te leveren.

Mocht u toch meer willen weten over Veka kunststof kozijnen neem dan gerust contact met ons op. We kunnen u uiteraard alles vertellen over dit mooi afgewerkte kunststof kozijn.