Woningrenovatie in Hoogeveen

Woont u in Hoogeveen en wilt u uw woning verduurzamen met kunststof kozijnen? EA-Kunststoftechniek is uw partner voor het verbeteren, verduurzamen en vervangen van ramen, deuren en kozijnen in Hoogeveen.

We werken alleen met de best mogelijke PVC kozijnen en hulpmaterialen. Zo leveren we kunststof kozijnen van Schuco. Kozijnen, deuren en schuifpuien moeten aan strenge eisen voldoen, en dan is Schuco het merk dat met kop en schouders boven alle andere merken uitkomt. We laten niets aan het toeval over en aan alles wordt gedacht, en zorgvuldig meegedacht.

Het begint met een goede voorbereiding. Deze krijgt men alleen met zeer ervaren monteurs. Daardoor werken we snel en efficiënt, en dat scheelt u in de kosten. Juist door deze ervaring te combineren met kwaliteit zorgt ervoor dat we altijd scherpe prijzen kunnen garanderen. Ook in deze tijd van grondstoffentekort en de daarbij gepaarde prijsstijging.

Als voorbeeld ziet u een renovatie van een woning in Hoogeveen aan de Karn. U herkent de woning gelijk aan de zorgvuldige afwerking. Niet zichtbaar is natuurlijk de perfect afgewerkte binnenkant maar de buitenkant zegt al genoeg.

Helaas waren er in de opstartfase wat aanloopproblemen met de uitlevering van de kozijnen. Gelukkig hadden de eigenaren alle begrip voor dit probleem, immers heerst overal nu achterstand door grondstoffentekort. Mede dankzij het begrip van de bewoners konden we alsnog op een later tijdstip dan gepland alle nieuwe kozijnen op een zorgvuldige manier afwerken, zoals het ook hoort natuurlijk. Ook in deze tijd is netheid een vereiste, vinden wij. Enfin, we bedanken natuurlijk de eigenaren voor de zeer prettige samenwerking en we wensen ze veel succes met hun nieuwe kozijnen en schuifpui toe!

Zoals u ziet leveren we perfect werk af in Hoogeveen, en als u uw kozijnen ook wilt laten vervangen in Hoogeveen, door kunststof kozijnen van Schuco, neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Als u een vrijblijvende offerte aanvraagt zult u merken dat we prijstechnisch onderin de markt zitten, maar met de kwaliteit juist ver bovenin de hoogste regionen.