Kunststof kozijnen in Hoogeveen

blank

Woont u in Hoogeveen en wilt u uw woning verduurzamen met kunststof kozijnen? EA-Kunststoftechniek is uw partner voor het verbeteren, verduurzamen en vervangen van ramen, deuren en kozijnen in Hoogeveen.

We werken alleen met de best mogelijke PVC kozijnen en hulpmaterialen. Zo leveren we kozijnen van Schuco. Kozijnen, deuren en schuifpuien moeten aan strenge eisen voldoen, en dan is Schuco het merk dat met kop en schouders boven alle andere merken uitkomt. We laten niets aan het toeval over en aan alles wordt gedacht, en zorgvuldig meegedacht.

Het begint met een goede voorbereiding. Deze krijgt men alleen met zeer ervaren monteurs. Daardoor werken we snel en efficiënt, en dat scheelt in de kosten. Onze ervaring zorgt ervoor dat we altijd scherpe prijzen kunnen garanderen. Ook in deze tijd van prijsstijging.

Kozijnrenovatie Hoogeveen

Als voorbeeld ziet u een renovatie van een woning in Hoogeveen aan de Karn. U herkent de woning gelijk aan de zorgvuldige afwerking. Niet zichtbaar is natuurlijk de perfect afgewerkte binnenkant maar de buitenkant zegt al genoeg.

Helaas waren er in de opstartfase wat aanloopproblemen met de uitlevering van de kozijnen. Gelukkig hadden de eigenaren alle begrip voor dit probleem, immers heerste overal achterstand in 2022 door grondstoffentekort. Uiteraard hebben we alsnog op een later tijdstip dan gepland alle nieuwe kozijnen op een zorgvuldige manier afgewerkt.

HR++ glas voor de juiste isolatie

Als wij uw kozijnen vervangen wordt uiteraard ook gebruik gemaakt van isolerend HR++ glas. Als u in een hoekwoning woont met grote raamoppervlaktes kunt u ook kiezen voor triple glas. Bij twijfel kunnen wij u adviseren wat voor u de beste oplossing is. Dit kunnen we samen met u bespreken tijdens het inmeten.

Zoals u ziet leveren we perfect werk af in Hoogeveen, en als u in Hoogeveen of in een andere plaats in Drenthe, (bv Assen) uw kozijnen ook wilt laten vervangen door kunststof kozijnen van Schuco, neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Als u een vrijblijvende offerte aanvraagt zult u merken dat we prijstechnisch onderin de markt zitten.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.